18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

SSC Napoli - Juventus: 2

Match center
26. januar 2020 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Diego Armando Maradona    Maurizio Mariani
20. jan. 2020 kl. 16:02 (Opdateret 26. jan. 2020 kl. 22:41) 20/01
167
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)
Chance (1-X-2): 23-25-52%
Betvalue: 106,08%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 2-1
Bethard Spil nu hos Bethard
Juventus er inde i en god stime og bør kunne give kriseramte Napoli problemer. Napoli har alt og vinde og intet at tabe da sæsonen mere eller mindre er forbi, men rutinen hos gæsterne og et sårbart hjemmeholdet taler til gæsternes fordel.
Det taler for
 • Juventus har på to spillerunder spillet sig fire point foran Inter, og den stime skal man forsætte i Napoli.
 • Den Gamle Dame har ikke tabt på Stadio San Paolo siden 2015,og har hentet syv point i de seneste tre opgør i Napoli.
 • Napoli er i krise med fire nederlag i de seneste fem spillerunder, og har ikke vundet hjemme siden oktober i Serie A.
 • Hjemmeholdet har tabt de seneste to hjemmekampe mod Inter og Fiorentina, og Gattuso virker ikke til at have styr på tingene.
 • Gæsterne har flere strenge at spille på og netop rutinen og motivationen taler til Juves fordel.
 • Napoli er såret i øjeblikket med skader og ikke mindst spillet som slet ikke fungere, og de virker uden motivation.
 • Koulibaly i midterforsvaret er tvivlsom, og defensivt er man helt til rotterne i øjeblikket, hvilket Juve bør kunne udnytte.
 • Hjemmeholdet har et Coppa Italia opgør tirsdag mod Lazio, og hvor man ser ud til at stille i stærkeste opstilling.
Hold øje med
 • Stadio San Paolo er ikke det nemmeste sted at spille, og kan være en heksekedel.
 • Selvom Juventus er stærkt spillende så er det bestemt ikke store sejre.
 • Defensivt virker gæsterne ikke så overbevisende i denne sæson som de tidligere har gjort, og Napoli har spillerne som kan gøre ondt.
 • Napolis sæson er mere eller mindre slut, og de vil sætte en ære i at stoppe Den Gamle Dame i kampen om årets scudetto.
 • Juventus har dummet sig tidligere i sæsonen mod både Lecce og Fiorentina.
 • Gæsterne har en Coppa Italia kamp på hjemmebane torsdag mod Roma, spørgsmålet er hvor meget rotation man laver.
Oddsmarked

Bethard åbnede i odds 2,40 og er nu i odds 2,04, Danskespil er i odds 2,00 var i 2,05, men oddset faldt lige da jeg fik smidt tipset op, 888sport er i odds 2,00

NAPOLI: Efter at have været et af de mest underholdne offensive mandskaber i Serie A og i Europa i de seneste sæsoner har denne sæson været en katastrofe i det syditalienske. Klubejeren De Laurentiis sendte spillerne i træningslejr hvilket de nægtede, og dagen efter at man har spillet sig videre i Champions League bliver Carlo Ancelotti fyret, og man henter Gennaro Gattuso ind som ny træner og det har kun gjort tingene meget værre da spillet slet ikke fungere på nogen måde.

Det er er lidt utroligt at sæsonen allerede i januar kan være slut for Napoli og det eneste man har at satse på er Coppa Italia og hente den sjetteplads som giver plads i Europa hvis sæsonen skal reddes, og med to nederlag i træk på hjemmebane og har ikke vundet på hjemmebane i Serie A siden den 19 oktober mod Verona.

Søndagens hjemmekamp mod Juventus ser utrolig vanskelig ud med skader i truppen, uro mellem spillerne og ledelsen, tilhængerne som vil til at se resultater og ikke mindst spillet som slet ikke hænger sammen, og et forsvar som er mere end til at tale med i øjeblikket og virker utrolig usikkert, det ligner endnu et nederlag til Napoli.

Napolis hjemmebanestatistik: 3-2-5, målscore 11-13.

Trupnyt: Koulibaly(fast) i midterforsvaret er forsat skadet, og er sandsynligvis også ude til dette opgør hvilket er en svækkelse og det har man kunne se på det senestehvor man har været utrolig usikre i det defensive. Mertens(fast) i angrebet er også tvivlsom til opgør.

Napolis forventede startopstilling: 4-3-3: Ospina- Hysaj, Di Lorenzo, Manolas, Mario Rui- Allan, Fabiaz Ruiz, Zielinski- Callejon, Milik, Insigne.

JUVENTUS: Den Gamle Dame fra Torino er tilbage på førstepladsen og har nu fire point ned til Inter i tabellen, og to uafgjorte resultater i træk fra milanesernes side var nok for Juventus til at overhale dem to weekender i træk og med den stime man er inde i så kan det blive svært for Inter at hente de fire point igen.

Spillet under Maurizio Sarri er anderledes end det var under Massimiliano Allegri, selvom man vinder og har en god stabilitet så ser man flere blottelser defensivt i denne sæson end under Allegri, man ser heller ikke de store sejre på tre, fire mål som man gjorde under Allegri, selvom Sarri bestemt var kendt for sit offensive spil i Napoli, men det fungere ikke helt i Torino endnu.

Man tager til Napoli som favoritter søndag aften og de to mandskaber er på to forskellige niveauer lige nu og da Inter har Cagliari hjemme i Milano hvor man må forventer at de henter tre point så skal Den Gamle Dame helst hente tre point i Napoli og mod en modstander i store problemer, man har flere strenge at spille på, og man har bare den rutine som kan gøre forskellen, og det ligner endnu tre point til Juventus.

Juventus udebanestatistik:  7-2-1, målscore 15-9.

Trupnyt: Chiellini(fast) i midterforsvaret er forsat skadet, Demiral(reserve) i midterforsvaret er ude resten af sæson efter han blev skadet i udekampen mod Roma, Alex Sandro(fast) venstreback er tvivlsom til opgør.

Juventus forventede startopstilling: 4-3-1-2: Szczesny- Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Danilo- Bentancur, Pjanic, Matuidi- Ramsey- Dybala, Ronaldo.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sscnapoli.it, tuttomercatoweb.com, juventus.com

 • MobilePay indbetalinger
 • Overskuelig hjemmeside
 • Hurtig support

Kommentarer

Feedback