18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
20. februar 2012 kl. 20:30 - Fodbold, Frankrig - Ligue 2
Stade de la Beaujoire
19. feb. 2012 kl. 10:19 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 19/02
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 52-30-18%
Betvalue: 106,60%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
SportingBet Spil nu hos SportingBet
Formkurven peger hver sin vej for disse to tidligere storklubber.

Hjemmeholdet Nantes har blot tabt én kamp i 2012 og har vundet de tre seneste hjemmekampe. Klubben kandiderer nu til en plads i top 3 og er på nuværende tidspunkt 6 point efter Clermont Foot. De har dog denne kamp til gode inden deres indbyrdes opgør i næste runde.

Metz har ikke vist samme niveau i dette kalender år, som i det forrige. De har endnu deres første sejr til gode, og har måtte sidde over i to runder grundet aflysninger.

For at gøre ondt værre, må gæsterne fra Metz se bort fra første- og andenmålmanden (og tredjemålmand Mezui er ung og temmelig uerfaren), samt en fast forsvarer og en fast midtbanemand. Endnu en fast fast forsvarer er desuden tvivlsom.

Nantes kan stille cirka stærkeste hold, bortset fra en fast midtbanemand.

Metz' fokus ligger i den anden ende af tabellen, med kun 3 point ned til nedrykningsstregen (klubben har dog 1-2 kampe i hånden i forhold til de omkringliggende hold).

Både Nantes og Metz har dermed brug for point for at holde trit med deres konkurrenter.

Nantes' offensive spillere får næppe noget foræret. Metz råder over Ligue 2s bedste defensiv der i 10 udekampe blot har lukket 0,7 mål ind pr. kamp. Desuden har Nantes historisk set haft det svært mod Metz (kun 2 sejre i de seneste 10 indbyrdes kampe på Stade De La Beaujoire-Louis Fonteneau).

Med holdenes nuværende form og Metz- skadesproblemer in mente, ligger værdien dog på en hjemmesejr.

FC NANTES (Nr. 5. Hjemme. 8-1-2. Mål 21-8)

Det er ikke småt med succes hos dette tidligere storhold. Otte nationale mesterskaber og fem pokaltitler vidner om en glorværdig historie. Les Canaris fik dog afbrudt 44 års tilstedeværelse i Ligue 1 i 2007. De rykkede dog op i første forsøg, men blot for at rykke ned igen.

Det har taget hårdt på klubben. Økonomien er som bekendt bedre i den bedste franske række og niveauet er mere attraktivt for spillerne.

De to foregående sæsoner var derfor ingen succes. Begge sæsoner resulterede i en placering i den nederste halvdel af tabellen og særligt sidste sæson, var tæt på at ende kritisabelt.

Det lykkes dog Nantes at sikre sig point nok til endnu en sæson i Ligue 2.

Bestyrelsen vidste, at der måtte handles, for at opnå bedre resultater. Ind kom den tidligere Sedan succes træner Landry Chauvin, samt Pancrate (tidligere Paris SG) og den erfarne Wiltord (tidligere Arsenal/Lyon).

Sæsonen startede dog alt andet end imponerende. Ét point efter tre kampe, var det sølle udbytte og snakken gik allerede på om Nantes endnu en gang skulle kæmpe for livet i bunden af tabellen.

Fra september til november tabte Les Canaris dog kun én kamp, og stille men sikkert rykkede de længere og længere op ad tabellen.

2012 har indtil videre budt på fire kampe for traditionsklubben.

Første kamp i den nye år resulterede i 2-1 sejr hjemme mod Angers. Den blev fulgt op af deres, indtil videre eneste udebanekamp, hvor oprykkerne fra Guimgamp vandt 2-0 i egen hule.

De to efterfølgende kampe blev begge vundet over Tours og Chateauroux med henholdsvis 1-0 og 3-0. Særligt den seneste sejr var imponerende, men det hører med til historien, at udebaneholdet fik en mand vist ud i første halvleg.

 

Trupnyt for Nantes:

Det forventes, at træner Chauvin sparer den centrale midtbanemand Jordan Veretout (fast). Han bliver formentlig erstattet af Grezgorz Krychowiak (resv).  Den nyankommende angriber, Ismael Bangoura (ny), er endnu ikke klar til kamp. Veretout er mod forventning med i kamp truppen. Der er dog fortsat tvivl omkring hans deltagelse.

FC METZ (Nr. 14. Ude. 4-2-4. Mål 7-7)

Les Grenats har, som dagens modstander, flere år i Ligue 1 med i bagagen. Det er dog fire år siden deres sidste besøg i den bedste række.

Fc Metz var, i deres to første sæsoner i Ligue 2, tæt på at rykke op. Blot tre og fire point var imellem dem, og nr. 3 i rækken. Sidste sæson blev dog en helt anden historie. Her var der kun ét point mellem dem og Vannes under stregen.

Sæsonen har indtil videre været præget af ustabilitet for Metz. De startede sæsonen med blot ét nederlag i deres første syv kampe men de blev efterfulgt af fem nederlag i træk. De kom dog over deres resultat og spillemæssige krise, og vandt de næste tre kampe, men med nederlag til Angers, Bastia og Sedan samt ét point mod Chateauroux, har de endnu deres første liga sejr siden midten af december til gode.

Les Grenats har brugt den ufrivillige pause på at holde kampe formen ved lige via en træningskamp. De mødte så sent som i torsdags det tyske regional hold, SV Elversberg. De blev sendt hjem til Tyskland med et 2-1 nederlag på kunstgræs.

Trupnyt for Metz

Træner Bijotat må se bort fra Jorris Delle (fast/første målmand) samt Oumar Sissoko (andenkeeper). Det bliver derfor tredjemålmanden Anthony Mfa Mezui (resv) der vogter målet. Det har han gjort seks gange tidligere denne sæson. Det har resulteret i ni mål imod - det dårligste snit af målmændene i klubben.

Der var tvivl om forsvar Bruce Abdoulaye (fast). Han måtte udgå fra træningen tidligere på ugen. Han når ikke at blive. Yderligere er venstre back Adama Tamboura (fast) samt den offensive midtbanemand Mahamane Traoré (fast), endnu ikke klar til kamp.

 

Bonne Chance

  • Stort spiludbud
  • Stort live betting-udvalg
  • God support

Kommentarer

Feedback