18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Najee Harris: Over 990,5 Rushing Yards i Regular Season

10. september 2021 kl. 02:20 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
21. jul. 2021 kl. 18:35 (Opdateret 21. jul. 2021 kl. 18:37) 21/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (3)
Chance: 60%
Betvalue: 111,60%
Spilbar ned til odds: 1,67
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Najee Harris bringer nyt håb for et svagt løbeangreb

Pittsburg Steelers reagerede prompte på sidste års største svaghed, løbeangrebet, da de i årets draft ofrede et førsterundevalg på klassens formodentlig bedste runningback. Der vil altid være ekstra usikkerheder omkring rookies, men meget tyder på, at Harris vil blive en vigtig brik i de offensive planer i Steelers-land.    

Det taler for

 • Harris er en noget nær komplet running back, der både bringer masser af fysik og power, bløde hænder samt gode evner i pass protection. Trods sin størrelse (188 cm og godt 100 kg.) er han utrolig atletisk, og hans alsidighed gør ham til en prototypisk ”three-down back,” hvilket skal sikre ham masser af touches.  
 • Kigger man på Steelers’ depth chart, hersker der ikke den store tvivl om Harris’ status som den absolut mest talentfulde runningback i Pittsburgh, og han bør derfor heller ikke få de store problemer med at vinde jobbet som den klare starter. Steelers har desuden næppe investeret et kostbart førsterundevalg for at se 2021-draftens bedste runningback sidde på bænken.
 • Rookien besidder de fysiske forudsætninger for at klare de mange tæsk, en running back i NFL bliver budt, og i de seneste 2-3 sæsoner hos Alabama har han vist, at han også kan håndtere en stor workload. På den lange bane er de mange touches i college et mindre rødt flag for Steelers, men på den korte, hvilket er relevant for spillet her, er der ingen grund til større bekymringer.   
 • Når han har en klar førstemand på positionen, ynder head coach Mike Tomlin at committe sig til én runningback, hvilket man tidligere har set med både Rashard Mendenhall og senest Le’Veon Bell, der begge blev fodret som klare ”bell cows.” Selv hvis Harris som ventet får svære arbejdsbetingelser bag en på papiret svag offensiv linje, kan volumen alene sikre ham en statistisk produktiv sæson.
 • Efter et katastrofalt 2020 - hvad løbeangrebet angår – har mere produktion langs jorden været et af Steelers’ fokuspunkter i offseason. Ejer Art Rooney var tidligt ude offentligt at udtrykke sin utilfredshed med et løbeangreb, der rangerede som det allerdårligste i ligaen, og lægger man dertil, at aldrende quarterback Ben Roethlisberger befinder sig i karrierens efterår, er der al grund til at forvente et Steelers-angreb med sin nyerhvervede x-faktor som en af de klare prioriteter.
 • Selvsamme angreb byder i øvrigt på masser af kvalitet på receiver i form af særligt Johnson, Smith-Schuster og Claypool, og det vil uundgåeligt tage meget af presset fra løbeangrebet, hvor Harris som konsekvens heraf sjældent bør møde en ”stacked box” (ekstra mandskab til at stoppe løbet).
 • Hjælp kan han ligeledes få indirekte af et forsvar, der igen ventes at høre til blandt de bedste i NFL, og som uden tvivl har kvaliteterne til at holde sit hold kompetitivt langt ind i de fleste kampe. 


Hold øje med

 • Steelers var forfærdelige langs jorden i 2020, hvor man præsterede sølle 82,5 yards pr. kamp og 3,6 yards pr. løb - begge dårligst i NFL.
 • Siden har den offensive linje set afgang af ikke mindre end fire startere, og den ligner således et kæmpe spørgsmålstegn forud for den nye sæson, hvorfor Harris derfor heller ikke ventes at få meget foræret fra den front. Eneste lyspunkt er, at enheden dårligt kan præstere mærkbart under sidste års niveau.
 • Hvis de dårlige takter fortsætter flere uger ind i sæsonen, kan Steelers fristes til endnu engang at opgive løbet til fordel for et mere pass-orienteret udtryk, hvor Harris (og de andre runningbacks) evt. bringes mere i spil via alternative koncepter i kastespillet. I 2020 havde de i perioder fin succes med at lade Roethlisbergers arm gøre arbejdet, og hos Buffalo Bills så man endda, at et dybt playoff run er muligt selv med et nærmest ikke-eksisterende løbeangreb.
 • Selvom runningback er en af de mest simple positioner, hvad angår transition fra college til NFL, er der ingen garanti for at Harris tager teten som bell cow allerede fra day 1. Han er uden tvivl draftet til at være den klare starter, men en sløv start på sæsonen kan hurtigt ende ud i en ”runningback by committee,” hvor arbejdet deles nogenlunde ligeligt blandt flere.
 • Skader er som bekendt altid fjende nr. 1 for spil som dette, hvor selv ganske få kampes fravær kan blive afgørende for udfaldet.

Zwei

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback