18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Mousesports - FaZe: (AH: -1,5 Maps) 2

28. marts 2020 kl. 18:00 - ESL Pro League Season 11 Europe
28. mar. 2020 kl. 14:26 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 28/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (8)

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 64-0-36%
Betvalue: 126,00%
Spilbar ned til odds: 2,78
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Fantastiske god CS i vente! 2 af de måske bedste 2 teams med individuel skill på hver sin side af serveren! Bliver CS i verdens klasse!

Jeg forventer, at se FaZe ban Vertigo, da de slet ikke spiller mappet. Derudover forventer jeg, at MS vil ban Overpass.

Taler for spillet:

 Jeg ser en bedre igl hos FaZe end hos MS(mange vil nok være uenige) Og har vi 5 mand for faze der spiller deres bedste, så ser jeg faktisk også teamet bedre.

Jeg forventer, at se FaZe op som top3 hold hurtigst muligt. De har spillerne til det, og med broky omkring holdet, så tror jeg det kan blive godt. Han viser godt spil og er super talentfuld.

Vi har et faze hold som alle snitter enorm flotte stats. Det er et hold i fremgang. Og de skulle ”ifølge af deres coach” være rigtig godt med.(Det vil fremtiden jo vise)

Jeg forventer, at se et FaZe hold køre videre på det flotte aggressive spil som de viste mod Tyloo. Vi så nogle overrakende spil. Dette kan vise enten, at de er et hold med selvtillid, eller fordi Tyloo bare var så ringe. Forventer, at se Niko, rain & Coldzera folde sig HELT ud i denne kamp. Gamle hold kammerater møder hinanden. Og håneretten vil man godt have til næste gang de ses.

Vi kommer til, at spille 2 maps hvor MS vil være favorit på et af dem. Dog har jeg en hemmelig ide, at Faze kommer til, at overraske. De har lagt en masse timer på serveren. Og vil de være top3 hold igen, så har de fået styr på deres Train map.

Skule Woxic lagge, så er dette KLART til fordel for FaZe, han skulle ligge omkring 50 i ping. Nogle rygter går på han skulle ligge på 100. Ligger den på 50 så kan man spille med det, dog ikke optimalt. Dog hvis han ligger på 100, så er det, at spille med en halv mand. 

Hold øje med:

Der er ingen tvivl om, at hvis MS får deres pick Train mod FaZe, så jeg ser MS være favoritter til mappet. For, at se FaZe spille Train er som dag og nat. MS spiller som regel en rigtig god Train. Men første kamp for dem, et godt stykke tid. Så alt kan ske.

MS plejer, at have meget godt styr på FaZe. Og er 61 indbyrdes. Dog er det en 5mdr siden de sidst har mødtes. Og jeg fornemmer lidt FaZe er et andet sted i deres spil. Dog er det noget man skal have med.

MS er #4 i Verdenen, og har været inde i en super form. Og med Chrisj i storform, så kan dette blive en svær kamp for Faze

Map pool er til fordel til MS, da de bare spiller flere maps end FaZe har spillet. De har deltaget i flere turneringer. Når det så er sagt, så har de gode stats på langt de fleste maps dog med et par undtagelser. Som alligevel vil blive bannet.

4 ekstreme gode rifler/awp anført af karrigan. Stats på over 1.0 ratio, en helt sindssyg impact. Så er olie smurt ordentligt på, så tager de også min 1 map.

Selve 12 bettet, ser jeg total 50/50 – FaZe spillede godt i deres første kamp(Dog også på billig baggrund) Men Coldzera & rain så ekstrem varme ud. Og kan Niko folde sig ud også, så skal MS være vågne i dagens kamp. Jeg ser god Værdi i kampen 0-2. Så derfor skulle den spilles. Mand for mand ser jeg faktisk FaZe bedre. Og hvad deres Coach har udtalt, skulle de havde haft praccet en masse. Derudover går der lidt på vandrørene at woxic skulle lagge. Gør han det, så er det et super stort problem for MS, da awp manden bare har så meget impact på spillet. Og render du rundt med lag, så er AWP bare ikke optimalt at rende rundt med.

God kamp til alle.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback