18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Molde - Kristiansund BK: 1

Match center
9. maj 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Norge - Eliteserien
Aker Stadion    Kai Steen
Se kampen på Eurosport Player|Discovery+
4. maj. 2021 kl. 11:22 04/05
198
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Vestkant derby fordel Molde.

Chance (1-X-2): 67-19-14%
Betvalue: 102,51%
Spilbar ned til odds: 1,49
Unibet Spil nu hos Unibet

1.runde i Eliteserien er sat op med mange rivalopgør fordi det har været træningsforbud i deler af Norge, i forskellige perioder. Normalt er 1,53 ikke spændende på Molde, som ofte får hard kamp af KBK. Molde har denne gang fordel af at de kom langt i Euro League og har spillet langt flere kampe under pre season end KBK.

Molde slo ud Hoffenheim og spillede jevnt med Granada som blev endestation i 8 dels finalen. De fik dermed fire kampe mod god modstand, mens KBK har spillet langt færre vendskampe.

Molde har en stor trup med god kvalitet i alle led. 

Molde blev nummer to forrige sæson efter guld året før. De tog seks poeng mindre i 2020 end i 2019, så de gjorde likevel en fin sæson. Forrige sæson blev vanskelig da de fik halve forsvaret skadet så de i lange perioder i starten af sæsonen havde få muligheder til at rotere.

KBK har bygget op en stærk klub og har i mange år havnet som nummer 5-7 og skal nok igen gøre det fornuftig, men nu har de mistet et par nøglespillere. Specielt i offensiven har de mistet kvalitet. Holdets store stjerne, Pellegrino er solgt. Han stod for 29 af holdets 57 mål og i tilleg blev Sørlie som spillede fast solgt til Glimt i vinter.  Overgangsvinduet er helt grusomt i Norge. Klubberne har fået forlænget vinduet, men Norge vil ikke slippe mennesker ind i landet, så nye spillere fra de fleste land i verden får ikke spille fodbold i landet. Derfor har mange eliteserieklubber støvsuget klubber fra lavere div. 

KBK kan stille med samme keeper og bortimod samme defensiv som i 2020. Psyche(22 af 30 kampe) er rejst til AEL, men det er god dekning sentralt i forsvaret/def. midtbane, med Diop, Hopmark, Ulvestad x2, Skarsem og Coly. Det er de fire positionerne offensivt i 4231, hvis KBK ikke stiller med 3 stoppere som de også gør.  

Muccoli som er hentet i Fredericia er en af de som skal sørge for målpoeng for KBK. Kartum er en anden som er hentet fra 1.div og på top skal Kastrati eller Bye score målene Pellegrino scoret og de scoret tilsammen 6 mål i 2020. Kalundra er den eneste som har haft mange målpoeng for KBK i 2020(4+9). 

Klubben fik forstærket sig for et par dage siden, da de hentet Gjertsen tilbage til klubben efter ophold i Polen, men er i bedste fald med mod Molde, men ikke i god kampform.

KBK har haft forfærdelige resultater i vendskamperne. 0-3 Ranheim, 0-0 mod nettop Molde, 0-3 Rosenborg og i i generalprøven tabte de hele 4-0 mod Aalesund. 

Det har været jevnt når KBK har spillet hjemme mod Molde(4-4-3) men i Molde har det ofte endt med hjemmesejer(7-3-1).

Situation i Molde er langt mere stabil. Fine resultater i vinter og så starter de denne sæsonen med en stærkere trup end i 2020. Også de har hentet et par spillere fra 1.div, men så har de forstærket med en stærk venstre back fra Odd. Birk Kisa mange U21 kampe og en som var stærkt linket til Brøndby i lang tid. Bjørn Sigurdarson fra Rostov, Hestad tilbage fra lån og så har de hentet en meget spændende Fofana(18) som det forventes meget af.

De har kun mistet Leke James som måske bliver savnet, men de har mange gode alternativer på top.

Molde har foruden de fire EL kampe spoillet fire vendskampe. Nevnte 0-0 mod KBK, 2-1 Stj. Blink, 2-0 Sogndal og i generalprøven spillede de 1-1 mod Bodø Glimt.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback