Mjøndalen - Fredrikstad: (AH: -1,5) 1

Match center
15. oktober 2017 kl. 18:00 - Fodbold, Norge - 1. Divisjon
Mjoendalen Stadion
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (5)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 45-0-55%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
På Isachsen stadion tørner Mjøndalen og Fredrikstad sammen i den norske OBOS liga.

Mjøndalen ligger godt til i play-off spillet, hvor man ligger på en samlet fjerdeplads. Mjøndalen er rækken næst bedste hjemmehold med 29 point i 13 kampe og en målscore på 33:14. Holdet har vundet fire ud af de sidste fem kampe på hjemmebane samt et nederlag, som kom til Sarpsborg 08 i pokalen, som først fik puttet den afgørende pind ind til allersidst i kampen. Mjøndalen er det hold som er i bedst form i rækken og har vundet de sidste fem kampe i streg med en samlet målscore på 9:0.
Holdet scorer generelt rigtig fin med mål på hjemmebane. Angriberne Pellegrino og Boye har været stærke i denne sæson og har tilsammen scoret 28 af sæsonens hidtidige 45 mål. 
Set i lyset af formen, har jeg en tro på at Mjøndalen i dagens kamp scorer 2-3 måske endda 4 mål.

Frederikstad start ligger i nedrykningsgruppen på en 14. plads med en målscore på 28:41 og 23 point. 
Formen siger to sejre en uafgjort og to nederlag i de sidste fem kampe. På udebane ser tingene dog helt håbløse ud for Frederiksstad, som med afstand er rækkens dårligste udehold, der kun hentet fem point og en målscore på 11:28. I de seneste tre udekampe har man mødt de direkte modstandere i nedrykningspillet, og samtidig nogle af rækkens dårligste hjemmehold - Hvilket har kastet et nederlag og to uafgjorte af sig, utilfredsstillende set i lyset af holdets situation. 


Trupnyt: For Frederikstad er Magne Simonsen, Rino Falk Larsen og Jarkko Lahdenmäki skadet mens Thomas Rekdal er rejst med u-landsholdet. Det er ikke min forventning at nogle af spillerne ville have truet sig rigtigt på til startopstillingen, men det gør selvfølgelig at bænken bliver særdeles smal for Frederikstad i udskiftnings situationer. 
 
Mjøndalen :Jeg har ikke kunne finde noget information om skader, karantæner eller folk der er ude at rejse med ungdomslandsholdene. 

Vurdering: Som sagt tror jeg på at Mjøndalen scorer en del mål i denne kamp. Omvendt har jeg svært ved at se at Frederikstad skal kunne skabe ret meget, og hvis det er tilfældet er det maksimalt en enkelt scoring. 
Jeg ser derfor fin værdi i sejr til Mjøndalen ah - 1.5 til 2.40

Hvad taler for:
- Mjøndalen er et særdeles stærkt hjemmehold
- Mjøndalen er det hold som er i bedst formI rækken
- Frederikstad er et ualmindeligt dårligt udehold
- At Fredrikstad ikke har ret meget at skyde med fra bænken 

Hvad taler imod:
- At Mjøndalen allerede er sikre på at deltage i oprykningsspillet
- At Frederikstad er presset til det yderste til at skrabe alle de point sammen det overhovedet er muligt for at undgå at havne i nedrykningsgruppen
 
/ Ronin
  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback