Minnesota Vikings - New Orleans Saints: 2

14. januar 2018 kl. 00:00 - Amerikansk Fodbold
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Kommentarer (58)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 58-42%
Betvalue: 111,30%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Playoffs er i gang - sæsonen er slut for 24 hold, de sidste 8 kæmper om at løfte det store trofæ. Divisional rounds spilles kommende weekend hvor der efter min menings mest er spænding i NFC som så ofte før.  Spillet her vurderer at Saints er mindre underdogs end hvad spiludbydere gør dem til i skrivende stund. 


Derfor skal du spille den: 

★ Saints kommer med stor selvtillid og et toptunet angrebet som virkelig har fundet melodien efter en lidt tung start på sæsonen. 

★ Vikings er nået til post-season med en flot 13-3 record - men skiller vi kampene lidt ad så har begge hold kun hver især slået 4 hold med positive records i sæsonen. 

★ Vikings vandt sæsonåbneren mod netop Saints i September, men det var på et tidspunkt hvor Saints endnu ikke havde fået helt gang i offensiven og hvor især en Adrian Peterson fyldte alt for meget både på og udenfor banen. 

★ Saints kommer med 2 vigtige brikker når det handler om Playoff erfaring i Drew Brees og Coach Sean Payton. Begge to personer med tidligere Super Bowl-sejr på CV´et sammen. 

★ Drew Brees har gang i en sæson hvor han om nogen har skruet ned for sine interceptions, især takket være et meget farligt løbe angreb. Ingram & Kamara har tilsammen løbet 1852 yards - og samtidig 20 TD´s. Samlet set har Saints lige så mange kastede TD som løbet i regular season hvilket vidner om yderst god balance. 

★ Vikings er dygtige på defence, hvilket også er en stor årsag til at de er nået til hvor de er - men i mente skal det også haves at man har haft fornøjelsen af blandt andet at undgå Aaron Rodgers 2 gange, samt at være i division med Chicago Bears der ikke har vist meget tænder i denne sæson. 

★ Vikings defence rangerer som det bedste i ligaen, hvorimod offence ikke statistisk har været i blandt de allerbedste. Man kan argumentere for at angrebet ikke har haft behov for at yde mere end nødvendigt i flere opgør. 

Det skal du være opmærksom på: 

★ Vikings har hjemmebane hvilket er en fordel med stor opbakning. 

★ Defence hos Vikings har formået at holde modstanderne nede på 15,8 Point i snit. Et let schedule eller ej, så er det flot. 

★ Hvor rutinen måske mangler en smule på banen hos Vikings, så man man sikker på at coack Mike Zimmer ved hvordan football skal spilles, især defensivt. 

★ Sean Payton er en mand der kan tage "all-in" beslutninger lidt for ofte, og når dette ikke lykkedes kan man stå med et skidt udgangspunkt og god field position for modstanderen. 

★ Saints har haft til vane at gøre tingene lidt mere spændende end nødvendigt de sidste 2 kampe. Først hvor man taber med 9 sekunder tilbage mod Bucs, og senest mod Panthers der formåede at få en sidste chance i en kamp der skulle være lukket forinden da. 

★Vikings har haft en uges hvile inden denne kamp, hvorimod Saints kommer fra en kamp der endte som en neglebider sidste weekend.* 

Det er især omtalte kamp der bliver spændende i kommende weekend. Man kan ikke tage favoritværdigheden fra Vikings, især grundet hjemmebane, men Saints er ikke et sjovt hold at møde i sin første Divisional playoff kamp siden 2009. 

Jeg føler mig ret sikker på at oddset på Saints vil falde i løbet af ugen. 

Begge hold er lidt hinandens modsætninger hvis man sammenligner statistik. Saints kommer med et af ligaens mest produktive angreb og et middelmådigt forsvar(Der dog virkelig kan lave QB-pressure), samtidig møder Vikings op med ligaens bedste forsvar og et angreb der har præsteret nok til at vinde de kampe der skulle vindes. 

Selvom man ikke må se bort fra regular season, så er vi med en kamp som denne ude i vind eller forsvind hvor der ikke er en ekstra chance. På den ene side står Drew Brees i en alder af 39 om få dage med kæmpe rutine, på den anden Case Keenum som jeg aldrig havde troet ville være i nærheden af et playoff hold nogensinde. Men man må sige at sidstnævnte virkelig har formået at gribe chancen på et hold hvor både Bradford og Bridgewater har været ude med slemme skader. 

Saints´chance for at dominere denne kamp er at komme med fuld fart fra start for at gøre sit til at Vikings skal holde tempo for at være med. Her kan især Case Keenum virkelig få sin sag for i en situation han aldrig har været i nærheden af før set med vigtighedens briller. 

*Opdateres med skader senere på ugen. 

Alternativ værdi spil hos Danske Spil er Saints over 21,5 point til odds 2,10. For et hold der snitter over 28 Point, så er det et godt odds - selv mod et godt forsvar.  


Tanker på falderebet: 

Saints vinder NFC til odds 4(DS)

Saints vinder Superbowl til odds 8,50(DS).

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback