18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Mikkel Kessler - Allan Green: Kessler w/ KO, TKO, TD el. disq, runde 7-12

19. maj 2012 kl. 21:00
Opdateret
4
11
0
Ekspert hos BetXpert siden juli 2009 med fokus på boksning og MMA.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (11)
Chance: 33%
Betvalue: 104,61%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Den danske superstjerne Mikkel Kessler tager lørdag aften imod Allan Green i Parken.

Kessler er en dygtig bokserpuncher med glimrende teknik og god slagkraft i begge hænder. Han er meget stilren og gør alt korrekt i ringen. Han har en udmærket hand speed og præcision. Derudover har han også vist sig hårdfør. Han bokser nogle gange lidt for endimensionelt, men det har kun været et problem mod verdens bedste.

Green er en dygtig bokserpuncher, der på sine bedste dage kombinerer fin teknik med stor power. Han har set forrygende ud mod middel modstand, men er gået i baglås mod de bedste. Hans kæbe og hans vilje er mistænkelige.

Green har aldrig rigtig indfriet sit store potentiale. Det virker som om, at han checker ud mentalt, når tingene begynder at gå imod ham i de store kampe. Han er altid kommet med en undskyldning om et svært cut, når han har underpræsteret, men ved letsværvægt bør dette ikke længere være et problem.

Jeg har svært ved at vurdere, hvor de to boksere befinder sig ved den nye vægt, men jeg ser kun Green være farlig i de første seks runder. Han har poweren til at overraske mod enhver, men som tiden går, bliver han oftest svagere. Hvis Kessler bokser klogt, så hans øje undgår damage tidligt, så tror jeg, at han langsomt vil nedbryde sin modstander.

Vi har endnu ikke set Kesslers power ved den nye vægt, men med den forventede forskel i evner og vilje, så tror jeg stadig på, at danskeren kan vinde før tid. Jeg satser på, at det sker i kampens andel halvdel.

Spilforklaring

Kessler er enorm favorit overalt på markedet. Bet365 er helt nede i 1,11 for en dansk sejr, Nordicbet giver 1,13, Ladbrokes og Sportingbet giver 1,14, mens Unibet giver 1,16. Her finder jeg ikke værdi. Bookmakerne mener, at en knockoutsejr til Kessler er det mest sandsynlige udfald, hvilket jeg er enig i. Nordicbet giver blot 1,67 for dette, mens Bet365 giver 1,80, men det synes jeg ikke helt er nok. Jeg tror, at Kessler vil begynde at få overtaget efter de første tre-fire runder, så derfor spiller jeg i stedet på, at han vinder (pointsejr ikke inkluderet) i kampens anden halvdel:

57,69 % af indskuddet placeres på 7-9 til odds 5,5, og

42,31 % af indskuddet placeres på 10-12 til odds 7,5.

Jeg vedlægger et link til BetXpert.com's halvgarderings-værktøj, hvis oddsene skulle ændre sig:

http://www.betxpert.com/odds-tools/halvgardering

Mikkel Kessler

Danmark

33 år (1. marts 1979)

44-2, 33 KO

Ortodoks

Højde: 185 cm.

Rækkevidde: 188 cm.

Mikkel ”The Viking Warrior” Kessler er tidligere indehaver af WBA og WBC bælterne i supermellemvægt. Han har bl.a. besejret Anthony Mundine, Markus Beyer, Librado Andrade, Dmitri Sartison, Gusmyr Perdomo, Carl Froch og Mehdi Bouadla, mens nederlagene kom til de lynhurtige southpaws Joe Calzaghe og Andre Ward.

Allan Green

USA

32 år (20. september 1979)

31-3, 21 KO

Ortodoks

Højde: 188 cm.

Rækkevidde: 185 cm.

”Sweetness” Allan Green har bl.a. besejret Jaidon Codrington, Rubin Williams, Carlos de Leon Jr., Tarvis Simms og Sebastian Demers, mens han har tabt til Edison Miranda, Andre Ward og Glen Johnson.

Matchup

Jeg må ærlig talt indrømme, at jeg så mere frem til Kesslers kamp mod Robert Stieglitz. Danskeren måtte som bekendt aflyse, da hans hånd endnu ikke var i orden, men på trods af hvad bookmakerne sagde, så lignede tyskeren en større udfordring end Green.

Stieglitz’ nederlag kom tidligt i karrieren, og han har forbedret sig markant siden, mens Green har to nederlag i sine sidste fire kampe. Han blev domineret af både Ward og Johnson. Det er der i sig selv ikke noget galt i, men det virkede som om, at han gav op nogle runder inde i begge kampe. Amerikaneren har siden forklaret sine dårlige præstationer med, at han var drænet efter cuttet, så med denne kamp får han muligheden for at vise, at han virkelig hører til på højeste niveau. Jeg er ikke overbevist, for selvom han muligvis var drænet i sine nederlag, så brugte han også rigtig meget tid på at beklage sig til kamplederen i stedet for at slås. Det er oftest er et tegn på, at en fighter leder efter en udvej eller en undskyldning, når tingene går imod ham. Det er helt naturligt set ud fra et menneskeligt synspunkt, men der kræves mere, hvis man vil ende som mester. Man så ikke Kessler beklage sig, selvom han var i gang med at blive udstillet, da Ward gjorde sit bedste for at imitere en vædder i deres kamp. Han kæmpede videre indtil kampen blev stoppet, hvilket viser stor vilje…

Det er svært at vurdere, hvor gode de to boksere vil være ved den nye vægt. En ting som kan svigte, når en bokser skifter division, er poweren. Jeg vil dog mene, at Green beror mere på denne end Kessler, så det er et plus for danskeren. Green er uden tvivl atletisk og hurtig på hænderne, så han er farlig tidligt, men jeg ser Kessler være bedre skolet. Selvom han muligvis kan være plaget en smule af rust, så tror jeg, at han, som runderne går, vil begynde at få overtaget. Udover at have overtaget rent teknisk så virker Kessler bestemt også stærkest mentalt. Det er muligt, at Green har større power punch for punch, så det beskadigede øje skal ikke tage for meget, men selv hvis det ender med en slugfest, så tror jeg på danskeren.


Jeg har meget svært ved at se, hvordan Green skal vinde denne kamp. Han har poweren til at overraske mod enhver, men Kessler har demonstreret en stærk kæbe, når det har været nødvendigt. Hvis han ikke tager unødvendige træffere tidligt, hvilket ikke ligner ham, så bør hans evner og kondition gøre udslaget. Green er kun blevet stoppet en gang i sin karriere, men alligevel mener jeg, at en favoritsejr før tid er det mest sandsynlige udfald. Amerikaneren blev rystet gang på gang af Johnsons overhand right, som han slet ikke havde noget svar på. Derudover endte han nærmest kampen ”out on his feet” mod Miranda i sit første nederlag. Det tog de to boksere henholdsvis otte og ti runder at knække Green. Jeg ved ikke, om Kesslers slagkraft er ligeså stor som de to, men umiddelbart ville jeg vurdere den deromkring. Green kan formentligt ikke tage ligeså meget skade som Kesslers seneste modstander Bouadla, der blev stoppet i sjette runde, men hans defensiv er altså markant bedre end den overmatchede franskmands. Således tror jeg, at det vil tage Kessler en fire runder at få etableret et overtag og yderligere en fire runder, før han har slidt sin modstander op. Det er muligt, at Green virkelig er bedre tilpas ved letsværvægt end supermellemvægt, eller at Kesslers power ikke er den samme ved denne vægt. Men hvis jeg skulle komme med et bud på kampens udfald, så ville jeg stadig gætte på, at Kessler vinder omkring ottende-niende runde, så jeg er godt tilfreds med dette spil…

  • God velkomstbonus på sport
  • Stort spiludvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
  • Rigtig god mobilapp
  • Meget brugervenligt og flot site
  • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback