18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Michal Kwiatkowski - Jakob Fuglsang: 1

1. juli 2013 kl. 12:50
1. jul. 2013 kl. 03:34 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 01/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (1)
Chance (1-2): 70-30%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 1,43
Rigtig/forkert:
Ladbrokes Spil nu hos Ladbrokes
3. etape

Vi så flot kørsel fra både Michal Kwiatkowski og Jakob Fuglsang på søndagens 2. etape, hvor førstnævnte spurtede sig til en 3.-plads på etapen og sidstnævnte deltog i et farligt angreb på nedkørslen mod mål.

Med begge rytteres kørsel på 2. etape burde de sidde med i favoritgruppen på 3. etape. Hvis de gør det, burde Kwiatkowski kunne udnytte sin hurtighed til at placere sig foran Fuglsang.

Danskerens nedkørsel og gode form er dog ikke til at kimse af, hvorfor han kan få succes med et angreb på nedkørslen mod mål. Alligevel tøver jeg ikke med at give Kwiatkowski 70% mod Fuglsang. Polakken burde vinde denne, såfremt de kommer hjem i samme gruppe.

Så kom Ladbrokes langt om længe med H2H-dueller til 3. etape. En etape, som jeg forventer bliver hårdt kørt specielt på den afsluttende kategori 2-stigning og den efterfølgende nedkørsel ned mod mål.

Michal Kwiatkowski har i denne sæson virkelig slået sit navn fast. Han har blandt andet vist imponerende kørsel i Tirreno-Adriatico samt i Ardenner-klassikerne. Han vise på søndagens 2. etape, at han har ramt formen til Touren, hvor han i det godt 90 rytter store felt sprintede sig til etapens 3.-plads.

Polakken er klassementshåbet for OmegaPharma-QuickStep-mandskabet, hvorfor al fokus vil være på ham hos det belgiske mandskab. Han burde sidde fint med over 3. etapes sidste kategori 2-stigning, Col de Marsolino, og derfra ende som en af de forreste i gruppen.

Ligesom Kwiatkowski har vores danske håb, Jakob Fuglsang, vist strålende kørsel i denne sæson - specielt lige inden Touren, hvor han sluttede som samlet 4'er i Dauphiné. I dette års Tour har danskeren fået tildelt en fri rolle, som han selv håber på kan resultere i en flot placering i det samlede klassement. Derfor burde Col de Marsolino ikke være noget problem at komme over sammen med favoritterne for danskeren.

Vi så på søndagens 2. etape, hvordan Fuglsang på nedkørslen til mål lige pludselig var med i kampen om etapesejren qua hans gode nedkørsel. Han er nemlig en af feltets bedre nedkørere, hvorfor han har evnerne til at følge med i et eventuelt angreb på nedkørslen.

  • God service

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback