18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Melodi Grand Prix 2020 Norge: Ulrikke Brandstorp

15. februar 2020 kl. 19:50
10. feb. 2020 kl. 20:26 (Opdateret 16. feb. 2020 kl. 13:46) 10/02
156
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)
Chance: 50%
Betvalue: 200,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn

Tid for ballade?

Juryen er fjernet, og det norske publikum vælger årets MGP-vinder. Vil de forenes om den smukke ballade, eller er nordmændene stadig i Keiino-humør?

Finalen i MGP-Norge 2020 afholdes den 15. februar i Trondheim, og består af 10 sange. Fem sange er blevet forhåndskvalificeret til finalen, og fem sange er blevet stemt frem af publikum i løbet af semifinaler i hhv. Øst-, Syd-, Vest-, Midt- og Nord-Norge. Dette er sangene og startrækkefølgen: 

 1. Raylee – «Wild» (Odds 9 - ComeOn)
 2. Didrik & Emil – «Out of Air» (Odds 6 - Unibet)
 3. Magnus Bokn – «Over The Sea» (Odds 10 - NordicBet)
 4. Akuvi – «Som du er» (Odds 30 - ComeOn)
 5. Kristin Husøy – «Pray For Me» (Odds 30 - ComeOn)
 6. Rein Alexander – «One Last Time» (Odds 7,50 - Unibet)
 7. Tone Damli – «Hurts Sometimes» (Odds 12 - NordicBet)
 8. Sondrey – «Take My Time» (Odds 30 - ComeOn)
 9. Ulrikke Brandstorp – «Attention» (Odds 4 - ComeOn)
 10. Liza Vassilieva – «I Am Gay» (Odds 15 - ComeOn)

Du kan høre sangene via ovenstående links.

Det store Internet er pt fuld af kommentarer om at Norge vil begå en fejl, hvis de ikke sender Ulrikke Brandstorp til Rotterdam, og om at hendes sang er top 5-materiale i Eurovision. Jeg skal give dem ret.

Derfor bør du spille på Ulrikke Brandstorp:

 • "Attention" er en meget velkomponeret ballade fremført af en fantastisk sangerinde. Melodien, sceneshowet og Ulrikkes stemme drager publikum ind i sangen fra start af (meget vigtigt i MGP!), og fastholder det der hele vejen igennem.
 • "Attention" skiller sig ud ved at være den eneste af ovenstående 10 sange der for alvor rammer de store emotioner; de øvrige sange er enten klubmusik, pop eller middelmådige, mid-tempo-ballader.
 • Sceneshowet er enkelt, effektivt, smukt og finaleklart. Ulrikke har endog skrevet at hun har sparet lidt på effekterne til selve finaleshowet i Trondheim.
 • Reaktionerne på internettet er nærmest udelukkende positive til Ulrikkes sang.
 • Startnummer 9, mellem to elendige sange, er helt ideelt. Dog skal det nævnes at der kommer yderligere to runder med afstemninger, hvor stemmerne nulstilles. Først bliver de 10 artister reduceret til 4, derefter til 2, og så stemmes den endelige vinder frem.

Det skal du være opmærksom på:

 • Ulrikke har nogle stærke modstandere i især Raylee og Rein Alexander, men også Akuvi, Magnus Bokn og Kristin Husøy har i min vurdering potentiale til at overraske.
 • Raylees "Wild" har allerede over 1 million (!) afspilninger på Spotify. Sangen er på ingen måde original, men til gengæld meget catchy, og fremført med attitude og flot koreografi.
 • Rein Alexanders "One Last Time" er ligeledes uoriginal – og ret kitschet, men på den gode og mindeværdige MGP-måde. Rein Alexander har desuden en rigtig imponerende stemme, og han er allerede en meget populær figur i Norge.
 • Publikum er en uforudsigelig størrelse. "Attention" ville utvivlsomt scoret rigtig mange points hos en jury, men man har altså ingen jury i MGP Norge i år. Ingen ballader er blevet stemt videre fra de fem semifinaler. Det kan meget vel skyldes deres (manglende) kvalitet ift. de sange, balladerne har konkurreret mod, men i værste fald er det et udtryk for en lille tendens.

Markedsoverblik:

NordicBet og Unibet giver odds 2.00 på Ulrikke Brandstorp.

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback