18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Marseille - Inter: Dobbeltchance: X2

Match center
22. februar 2012 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Stade Orange Velodrome
21. feb. 2012 kl. 16:44 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 21/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 40-32-28%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
1/8-finale, 1. opgør. Stade Vélodrome, Marseille, Frankrig.

Masser af offensive stjerner hos begge hold. Men begge har også en træner med hang til defensiv organisation. For Deschamps og Ranieri er dette opgør lige så meget et skakspil som en fodboldkamp.

Sidst de to trænerkapaciteter krydsede klinger (CL-semifinalen 2004) var der alligevel netblafren. Deschamps Monaco vandt 3-1 hjemme og fik 2-2 hos Ranieris Chelsea. Men chancen for mål ser ikke stor ud lige nu.

Marseille mangler topscorer Rémy (tydeligt i lørdagens 1-1 hjemme mod Valenciennes).

Inter viser elendig form med 3 tabte ligakampe i træk (og 0 mål). Topscorer Milito er tilbage i truppen efter at have misset fredagens 0-3-hjemmebanetab mod Bologna, men er muligvis stadig præget af influenza. Kreatør Sneijder er langt fra topformen, og Ranieri overvejer at sætte ham på bænken og vende tilbage til den 4-4-2-formation der var effektiv i december og januar. Dog mangler offensivmand Álvarez der var god i den periode.

Men Samuel skulle være klar til at forstærke midterforsvaret, og Inter bør (trods salget af Motta) have pæne muligheder for at bremse Marseille.

En målfattig kamp er altså det sandsynligste - oddsene er dog også derefter.

Men oddsene synes for høje på point til CL-rutinerede Inter. Marseille har ikke tabt siden november, men det kunne ligne Inter at slå til i Europa efter en skidt periode i Italien – som det skete mod Lille i efteråret.

Returkamp i Milano 13. marts.

SPILLET: 2 ODDS

For at få odds 1,74 har jeg kombineret Bet365's odds for X og 2:

X: 3,25: 54% af indsatsen

2: 3,75: 46% af indsatsen

Indsatsudregning: http://www.betxpert.com/odds-tools/halvgardering

Man kan også bare tage asian handicap +0,5 (det samme som X2): det giver Bet365 1,73 for.

Tag ikke Bet365's Dobbeltchance: det giver kun 1,66 (Unibet har 1,72).

CHANCEVURDERINGER

Over/Under 2,5 mål: 38-62

VEJRET

Vejrudsigten siger: Knapt 10 plusgrader, tørvejr

MARSEILLE

Nr 4 i den franske Ligue 1. 10-9-4 (34-22). Hjemme: 6-6-1 (19-8)

Efter fire ligasejre i træk, måtte Marseille i forrige weekend nøjes med 2-2 hjemme mod Lyon i sidste weekend. Skidt forsvarsspil, især af midterforsvarer Diawara. Sidste ondag blev det så til en 1-3-udesejr i pokalen, men det var mod et fjerdedivisionshold – og dermed havde Marseille (der sparede førstekeeper Mandanda, men ellers stillede stærkt op) en midtugekamp i benene da det i lørdags gjald hjemmekampen mod Valenciennes.

Og det kunne ses (ligesom det kunne ses at topscorer Rémy manglede pga en skade): Selv om Valenciennes normalt er klart ringere ude end hjemme, lykkede det holdet at få 1-1 i Marseille (for hvem midtbaneoprydder Diarra scorede et sjældent mål). Hjemmeholdet ydede en ujævn indsats. Flere spillere var gode – især højreback Fanni, midterforsvarer Nkoulou og midtbanemand Diarra (indtil han blev skadet og blev afløst af en svag Cheyrou). Offensivfolkene Amalfitano og Valbuena var også ganske gode. Det var deres offensive kollegaer, Ayew-brødrene, derimod bestemt ikke. Og venstreback Traoré gjorde det også skidt.

Marseille er dog stadig ubesejret siden 23. november (dvs siden hjemmebanetabet mod Olympiakos i CL-gruppespillet), dvs i 15 kampe, alle turneringer inklusive.

CL

Marseille blev nr 2 sin gruppe i efteråret, efter Arsenal (0-1-tab hjemme, 0-0 ude), foran Olympiakos (0-1-sejr ude, 0-1-tab hjemme) og Dortmund (3-0-sejr hjemme, 2-3-sejr ude).

I sidste sæsons CL blev Marseille elimineret i 1/8-finalen af Manchester United. Efter 0-0 hjemme, tabte den franske klub 2-1 på Old Trafford.

Trupnyt for Marseille

Kilder: om.net og football365.fr

Trup:

Målmænd: Mandanda, Bracigliano
Forsvar: Azpilicueta, Fanni, Diawara, N'Koulou, Morel, Sabo, Traore
Midtbane: Diarra, Kabore, Cheyrou, Amalfitano, Valbuena, A.Ayew 
Angreb: Brandao, J.Ayew, Gignac

Fravær: Rémy (angreb – fast/topscorer med 9 mål i 21 ligakampe; manglede også mod Valenciennes), Mbia (defensiv midtbane/midterforsvar – fast; ude siden 22/1)

Marseille må fortsat undvære topscorer Rémy (blev lårskadet i sidste onsdags pokalkamp og er ude de næste par uger). En klar svækkelse af offensiven selv om de driblestærke Ayew-brødre (venstrekant André og angriber Jordan) er vendt tilbage fra CAN, De Afrikanske Mesterskaber (de spillede for Ghana). Jordan scorede i sidste onsdags pokalkamp (skiftet ind for en skadet Rémy), men har generelt slet ikke Rémys effektivitet. Han var da også temmelig bleg mod Valenciennes. Endnu ringere var (den normalt bedre) storebror André Ayew. Måske præget af det hårde kampprogram.

Der er dog også Brandao, klodset men ikke ufarlig. Men han gjorde ikke meget væsen af sig da han blev skiftet ind mod Valenciennes for Jordan Ayew.

Endelig er der Gignac der er tilbage efter en skadespause. Men han har været ude siden 2. december og er næppe i form til at gøre en forskel.

Mens offensiven (diverse dygtige kreatører selv om Lucho er afhændet: A. Ayew, Valbuena, Amalfitano...) i høj grad mangler målscorer Rémy, ser det bedre ud bagude.

I midterforsvaret har Nkoulou været en klippe. Makker Diawara var ringe i sin første kamp efter at være vendt tilbage fra CAN, men gjorde det ok i lørdags. Så må vi se om han holder niveauet oppe mod Inter. Der er nemlig ikke rigtigt et alternav. Mbia har genoptaget træningen, men er endnu ikke klar til kamp.

Det skulle defensiv midtbanemand Diarra til gengæld være. Efter en flot første halvleg, blev han skadet i lørdags og udskiftet. Men han skulle være kommet sig, og mon ikke han starter inde. Sammen med hvem? Den normale starter Cheyrou eller afløser Kaboré der gjorde det klart bedre end Cheyrou i lørdags?

I forhold til Valenciennes-kampen må det forventes at Marseille er noget stærkere på venstrebacken. Reserven Traoré fik chancen i lørdags, men greb den bestemt ikke. Mon ikke den klart bedre Morel er tilbage fra start.

Derimod har Deschamps fået en embarras de richessses på den anden backplads. Også dér foretog han turn-over lørdag, for at give normalstarter Azpilicueta en puster – men afløser Fanni spillede en flot kamp og må også være kandidat til at starte mod Inter.

Bud på Marseille-startopstilling:

4-2-3-1: Mandanda – Azpilicueta/Fanni, Diawara/Mbia, Nkoulou, Morel – Diarra, Kaboré/Cheyrou – Amalfitano, Valbuena, A. Ayew – J. Ayew/Brandao

Et alternativ hvis Deschamps er i ekstra defensivt humør, og det vil jeg bestemt ikke afvise:

4-3-2-1: Mandanda – Azpilicueta/Fanni, Diawara/Mbia, Nkoulou, Morel – Kaboré, Diarra, Cheyrou – Amalfitano, Valbuena – J. Ayew/Brandao

Dvs ud med André Ayew. Han var uhyre vigtig for klubben i december, men hvis det kniber med formen pt, kan han blive ofret.

INTER

Nr 7 i den italienske Serie A. 11-3-10 (34-33). Ude: 5-1-5 (13-16)

Efter en elendig sæsonstart og en trænerfyring (til kom rutinerede Ranieri) var Inter egentlig, via gammelkendt effektivitet, på vej tilbage tilbage til Serie A-toppen. Fra 10. december til 22. januar vandt klubben otte kampe i træk.

Men så faldt Inter igen i et dybt hul. De seks følgende kampe (et pokalopgør og derefter fem i Serie A) givet een uafgjort og FEM nederlag. Og Inter har kun scoret i én af de seks kampe: 4-4-braget hjemme mod Palermo 1. februar. Siden har klubben tabt 4-0 hos Roma, 0-1 hjemme mod bundholdet Novara (der endda fik en udvisning, dog først i 80. minut) og i fredags 0-3 hjemme mod Bologna).

Årsagen? Tjah. Sjovt nok falder bølgedalen sammen med Sneijders tilbagekomst. Den kreative hollænder (der var hovedmanden bag Inters triumfer, fx i 2009/10-sæsonen hvor det blev til guld i Serie A, Coppa Italia samt Champions League) var ude med en skade fra slut-oktober til 22. januar. I sine første to comeback-kampe (hvor Inter vandt 0-1 hos lokalrival Milan og 2-1 hjemme over Lazio) og var han kun indskifter, men han er startet inde i de seneste seks kampe...

Et tilfælde? Næppe helt og aldeles. Sneijder ser ud til at være et stykke fra topformen, og faktisk kørte Inter en lang overgang aldeles glimrende uden hollænderen ved rorpinden. Fx kom Álvarez med fire måloplæg (plus et mål) i fem kampe (alle sejre) fra 13/12 til 22/1. Den unge argentiner var også med i de følgende to kampe – nederlagene mod Lecce og Novara – men kun som indskifter mod Lecce, og da han fik lov at starte mod Novara, blev han skadet og udskiftet efter første halvleg. Siden har han været væk.

Det handler dog nok ikke bare om Álvarez og Sneijder. Mens sidstnævnte var væk, kørte manager Ranieri med en 4-4-2-formation – og det gav altså en masse sejre. Med hollænderen fra start, køres typisk en 4-3-1-2. Yderst effektivt da han var på toppen. Nu? Ikke så meget.

Man kan heller ikke se bort fra Thiago Mottas betydning på den defensive midtbane. Før den kontante brasilianer blev solgt til PSG i midt-januar, var han med fra start i 10 Serie A-kampe i denne sæson, senest 0-1-udesejren over Milan. De 10 kampe resulterede i 9 sejre.

Andre faktorer? Jep, det skal også med at Inter har været plaget af skader hele sæsonen igennem. Således også i de seneste kampe. Højreback Maicon manglede mod Novara, og midterforsvarer Samuel manglede mod Palermo, samt mod Novara og Bologna. Topscorer Milito (ni mål i otte kampe fra 21/12 til 1/2 hvor det blev til fire mod Palermo) missede Bologna pga influenza. Han var dog med – og målløs – mod Roma og Novara.

CL

Inter vandt sin gruppe i efteråret, foran CSKA Moskva (2-3-sejr ude, 1-2-tab hjemme), Trabzonspor (0-1-tab hjemme, 1-1 ude) og franske Lille (0-1-sejr ude, 2-1-sejr hjemme).

Sjovt nok havde Inter op til udesejren over Lille tabt to Serie A-kampe i træk.

I sidste sæsons CL vandt Inter i 1/8-finalen over Bayern München (0-1-tab hjemme, 3-2-sejr ude), men blev slået ud i kvartfinalen af Schalke (2-5-tab hjemme, 2-1-tab ude).

Trupnyt for Inter

Kilder: inter.it og gazzetta.it

Trup:

Målmænd: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo OrlandoniForsvar: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto NagatomoMidtbane: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 48 Lorenzo CrisetigAngreb: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate

Fravær: Alvarez (offensiv midtbane – fast/indskifter; ude siden 12/1), Guarin (midtbane - ny)

Den stærke midterforsvarer Samuel (missede de to seneste kampe) og topscorer Milito (manglede mod Bologna) vender tilbage til truppen. Det ligner en forstærkning, især i forsvaret hvor Ranocchia har været usikker (Samuel var dog med i første halvleg mod Roma og var sammen med makker Lucio med til at indkassere to mål).

I angrebet er spørgsmålet om Milito er helt fri af influenzaen, og om han kan finde tilbage til målformen – han scorede trods alt fire mål mod Palermo for forholdsvis nyligt. Angrebskollegaerne Pazzini og Forlán har været uden Inter-mål i længere tid. Pazzini siden 22/1, dvs i 5 kampe: Forlán siden september, dvs i 10 kampe.

Tilbage er også den rutinerede midtbanemand Stankovic der missede Bologna-kampen, men han ligner ikke en mand med kamptræning nok til at kunne gøre en forskel: han var med i hele opgøret mod Novara, men det var hans første kamp siden 18. december.

Offensiv midtbanemand Álvarez (hvis gode form var medvirkende til Inters mange sejre i december og januar) er fortsat skadet.

Ifølge sportsavisen Gazzetta dello Sport, overvejer Ranieri at stille op med en 4-4-2-formation – og det KAN betyde en bænkplads fra start. Det sidste har træningen tydet på (Milito var også blandt reserverne under træningen; dvs med Pazzini og Forlán som foretrukkent angrebsmakkerpar). Ranieri kan dog nå at skifte mening.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback