Annonce

Manchester United - Tottenham: Dobbeltchance: X2

Match center
28. oktober 2017 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford    Jonathan Moss
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Kommentarer (20)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 38-33-29%
Betvalue: 106,64%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Første kamp i 10. spillerunde af Premier League står mellem nr. 2 og nr. 3 på Old Trafford.

En af mange top 6 kampe i Premier League, hvor et kig på de to holds sidste tre kampe mod hvert af de andre hold fra top 6, fortæller at Manchester United kun har vundet 4 ud af de sidste 15 og spillet 6 uafgjort. Tottenham derimod har vundet 7 af deres seneste 15 kampe mod andre top 6 hold og spillet 4 uafgjort. Den indbyrdes statistik rummer to sejre til Tottenham (2-1 og 3-0 på White Hart Lane) og to 1-0 sejre til Manchester United på Old Trafford.

Begge hold ligger med 20 point på henholdsvis 2. og 3. pladsen i Premier League efter ni kampe og med 5 point op til Manchester City på førstepladsen. Det er altså en kamp med en del nerve, da begge hold skal have point for at følge med og begge hold vil undgå at modstanderen får point og trækker fra. Krydret med J. Mourinho's tilgang til top kampe i Premier League ser jeg en rimelig stor chance for en pointdeling og det giver også værdi hos flere bookmakere.

Det der trækker mig mod at gardere med en dobbeltchance er, at Tottenham har set uhyggelige ud på det sidste med skræmmende gode præstationer mod Real Madrid på udebane i Champions League og mod Liverpool hjemme i Premier League. Hvis spillerne kan fortsætte på denne bølge af succes og selvtillid vil jeg mene, at de har en fin chance for at slå Manchester United, som lige har tabt 2-1 til oprykkerholdet Huddersfield.

Det der taler imod spillet er at Manchester United har et godt tag på Tottenham på Old Trafford, hvor de har vundet de sidste tre sæsoners kampe mellem de to. Derudover tror jeg også, at det er et tændt United hold, der vil spille på lørdag efter en pinlig indsats i sidste weekend. Både spillere og træner snakkede i interviews efter kampen om mangel på koncentration og attitude og jeg ser ikke et Mourinho-mandskab lave den fejl to uger i streg. Samtidig vil hjemmeholdets fans forvente (og forlange) mere offensiv fodbold end det de finder sig i på udebane mod topholdene.

Derudover må det forventes at Manchester United's forsvar ikke laver samme sjuske fejl, som Liverpool (og især D. Lovren) lavede på Wembley i søndags.

Bonus-info: R. Lukaku har i 36 kampe mod hold fra top 6 scoret 5 mål. Ikke synderligt opmuntrende for Manchester United's offensive chancer i kampen.

Trupnyt:

Manchester United er muligvis uden deres bedste to forsvarspillere P. Jones og E. Bailly, mens man stadig er uden den offensive katalysator P. Pogba. Erstatningerne i C. Smalling og V. Lindelof tvivler jeg på, kan holde H. Kane og co. fra chancer. Derudover mangler man stadig M. Fellaini, som nok ville være Harry Kane's oppasser på dødbolde.

Tottenham har lige fået M. Dembele (mid) og V. Wanyama tilbage fra skader, men om de er klar fra start mod United må tiden vise. E. Dier forventes klar til at dække på den centrale midtbane, hvor også H. Winks har gjort det fint i de andres fravær. Det største faresignal for spillet, er at H. Kane måtte lade sig udskifte mod Liverpool, hvor han tog sig til baglåret, men at dømme ud fra reaktionen (han selv smilede og havde overskud til at klappe af fansene, mens ingen fra lægestaben tilså ham, mens han sad på bænken) er han højst sandsynligt klar fra start på lørdag.

Oplæg til debat i kommentarsporet:

Hvis J. Mourinho er uden spillere som Eric Bailly, Phil Jones og M. Fellaini vil han så overhovedet kunne parkere bussen eller mangler han 'bus-chaufførere'? Og vil dette betyde, at han kan være nødt til at gå til kampen med en mere offensiv taktik end normalt, da han ikke kan forvente at forsvare den hjem med det materiel, han har til rådighed?

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback