18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Manchester United - Schalke 04: (AH: -1,5) 2

Match center
4. maj 2011 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Old Trafford
2. maj. 2011 kl. 20:21 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 02/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 39-0-61%
Betvalue: 103,09%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert:
188bet Spil nu hos 188bet
Manchester United synes godt på vej til CL-finalen med en 2-0 sejr i Gelsenkirchen. De skal dog ikke forvente et Schalke-hold der vil lægge sig ned uden kamp; tyskerne har udspillet sin chance i ligaen og vil lægge alle kræfter i at skabe overraskelsen.

United har en meget vigtig ligakamp, at tænke på. Næste weekend byder man Chelsea velkommen på Old Trafford, til en kamp der meget vel kan afgøre mesterskabet mellem de to kombattanter. Ferguson har da også proklameret en større udskiftning i onsdagens kamp og det er tydeligt, at man har fokus på weekendens kamp fremfor returopgøret mod Schalke.

Dermed ikke sagt, at man ser stort på CL-kampen; selv med reserver er United en stor mundfuld for Schalke. MEN: United bør ikke have travlt med at hente et resultat onsdag og kan som udgangspunkt koncentrere sig om, at holde Schalke fra at score og dermed holde spændingen ude af kampen. Omvendt kan en hurtig United-scoring slukke al håb for tyskerne.

Schalke vil forsøge, at gribe den lille chance man har, og i tilfælde af, at det ikke er nok, vil man i det mindste gøre en indsats for at holde stoltheden intakt. Jeg ser derfor god mening i et +1,5 spil, da United som nævnt ikke er pisket frem og i realiteten kan leve med både uafgjort og et étmåls-nederlag.

CV 1X2: 66-22-12

MANCHESTER UNITED

United fik ikke den bedste optakt til onsdagens kamp, da man i weekenden tabte ude til Arsenal og dermed åbnede op for mesterskabskampen i Premier League. Den altafgørende kamp spilles allerede søndag, når man tager imod Chelsea.

Hvor det har knebet med resultaterne på udebane, har det til gengæld set rigtig fornuftigt ud på Old Trafford, hvor man endnu er ubesejrede denne sæson og har vundet 16 af 17 ligakampe. I Champions League har man vundet tre af fem hjemmekampe, men alle har været med ét enkelt mål.

Generelt for hele sæsonen gælder det, at man kun i glimtvis har set United folde sig rigtigt ud - ellers har meget fokus været på det defensive og i kontraspillet.

SCHALKE 04

Det ser mere end svært ud for Schalke, at få mere ud af Champions League i denne omgang. I ligaen ligger man dog lunt i midten og kan derfor tillade sig, at satse fuldt ud på den spinkle chance man har.

Skulle man ryge ud af CL betyder det dog ikke, at sæsonen er helt slut; man har stadig en pokalfinale at tage sig af den 21. maj.

Schalkes generalprøve var heller ikke optimal. Man tabte 4-1 ude til Bayern München i ligaen, hvilket betyder, at man nu ikke har vundet i fire kampe (siden man hjemme slog Inter). Det lyder dog værre end det er; i de to ligakampe mod Werder Bremen og Kaiserslautern eksperimenterede Rangnick en del da holdet alligevel intet havde at spille for.

I ligaen har Schalke hentet fire sejre og uafgjorte på udebane, mens man i CL blot har tabt én (1-0 ude til Lyon) i fem kampe.

Generelt for begge turneringer gælder det, at Schalke sjældent taber stort. Udover choknederlaget på 5-0 til Kaiserslautern og det seneste 4-1 nederlag i Bayern, har man kun tabt med mere end ét mål to gange i sæsonens udekampe.

TRUPNYT

Ferguson har bebudet, at Paul Scholes, Dimitar Berbatov og Michael Owen alle får en rolle i CL-kampen, men at man vil holde fast i de rutinerede kræfter bag til. Det er nu heller ikke fordi man har det store valg; uden Ferdinand og Vidic ser forsvaret meget tyndt ud.

Det betyder sandsynligvis, at Giggs, Javier Hernandez og Wayne Rooney får en pause. En spiller som Park kunne muligvis også få en rolle at spille i en kamp som denne.

Mulig opstilling: van der Sar - Fabio da Silva, R. Ferdinand, Vidic, Evra - Valencia/Park, Carrick, Scholes, Nani - Berbatov, Owen

Schalke er tilbage i fuld styrke og kan byde Peer Kluge og Benedikt Höwedes velkommen tilbage.

Mulig opstilling: Neuer - Uchida, Höwedes, Metzelder, Sarpei - Kluge, Papadopoulos - Farfan, Jurado - Raul, Edu

  • Høj tilbagebetaling
  • Enormt live betting udvalg

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback