18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester United - Roma

Infokamp
Match center
29. april 2021 kl. 21:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Old Trafford    Carlos Del Cerro
27. apr. 2021 kl. 13:05 (Opdateret 29. apr. 2021 kl. 22:56) 27/04
368
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (7)
United er favoritter og er inde i en rigtig god stime, og bør kunne sætte romerne på plads. Roma er ikke godt kørende i øjeblikket og vil sandsynligvis stå kompakt, det dufter af engelsk sejr, men hvor er værdien?
Oddsmarked

Bwin, comeon, 888Sport og Unibet er alle i odds 1.57 på United, mens comeon er i odds 4.45 på uafgjort, og Nordicbet er helt oppe i odds 6.10 på en romersk sejr på Old Trafford.

DET TALER FOR MANCHESTER UNITED:

 • Manchester United er normalt rigtig stærke hjemme på Old Trafford og hvor man er ubesejret i de seneste sytten europæiske opgør, og har yderligere kun tabt fire opgør i denne sæson i Premier League.
 • United har kun tabt tre opgør i 2021 og har flere strenge at spille på end romerne som i øjeblikket bestemt er til at tale med, og kender man englænderne så vil de sandsynligvis prøve at afgøre tingene allerede i det første opgør.
 • Gæsterne var heldig med at spille sig videre over to kampe mod hollandske Ajax, og burde efter spil og chancer været røg ud og havde specielt heldet på deres side i Amsterdam, og her er man oppe mod en endnu stærkere modstander.
 • Manchester United virker godt sammenspillet og har vist stor styrke især i det defensive, og mod et romersk mandskab som er meget afhængig af Edin Dzeko i det offensive har hjemmeholdet gode muligheder for at lukke ned for italienerne.
 • Skal Manchester United vinde noget i denne sæson er det i Uefa Cuppen da mesterskabet er væk, og man er ude af samtlige pokalturneringer i England.
 • Solskjær valgte at spare Cavani, Pogba, De Gea, og Fred i søndagens udekamp i Leeds hvor man spillede 0-0, og det betyder at disse fire profiler glider ind i den forventede startopstilling, og bør være udhvilet.
 • Romerne er ikke godt spillende i øjeblikket, og spillerne har virket trætte samtidig med at det tyder på at træner Fonseca er fortid i klubben efter denne sæson, og som man har spillet på det seneste bør og skal englænderne kunne overmatche romerne på Old Trafford, og også uden tilskuere og det dufter af en engelsk sejr.

AS ROMA:

 • Skal romerne i Champions League i næste sæson er kravet at man vinder Uefa Cuppen, og det må betyde at man går ud og giver alt hvad man har i disse to opgør da sæsonen i Serie A er mere eller mindre slut, og man er sikret endnu en Uefa Cup plads hvis det skulle glippe med at vinde titlen.
 • Romerne kommer sandsynligvis til England for at grave sig ned og prøve at spille på omstillingerne med Mkhitaryan og Pellegrini på kanterne og som skal prøve at få masser af bolde ind til Dzeko i feltet.
 • United har kun tabt fire opgør i denne sæson i Premier League, men samtlige nederlag har været på hjemmebane.
 • Roma har gjort det godt på udebane i de europæiske opgør i denne sæson, og hvor det kun er blevet til et nederlag i Bulgarien mod CSKA Sofia i gruppespillet, men hvor man allerede havde spillet sig videre i turneringen.
 • Træner Paulo Fonseca kan til torsdagens opgør i England stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og har Ibanez tilbage igen i det defensive, og yderligere er engelske Smalling også tilbage i midterforsvaret som også var ude i hjemmekampen mod Ajax, og skaderne er mere eller mindre væk i truppen, dog er Mancini i karantæne, men her tager Cristante over.
 • Normalt er der er godt tryk fra lægterne på Old Trafford, men jeg tror romerne er ganske glade for at det tryk er væk i dette opgør, og de fleste Roma fans har sikkert ikke glemt 7-1 nederlaget på Old Trafford tilbage i 2007.
 • Skal romerne have noget med fra Manchester så kræver det at man defensivt for lukket bedre af end det har været tilfældet i de seneste uger, og samtidig med at man udnytter de chancer man kommer frem til som var tilfældet både i udekampene i mod Shakhtar Donetsk og i Amsterdam mod Ajax.

Manchetser Uniteds forventede startopstilling: 4-2-3-1: De Gea-Wan- Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw- Fred, Pogba- Greenwood, Fernandes, Rashford- Cavani.

Romas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Pau Lopez- Smalling, Cristante, Ibanez- Karsdorp, Diawara, Veretout, Spinazzola- Pellegrini, Mkhitaryan- Dzeko.

Trupnyt: Manchester United må undvære Martial, men kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling, gæsterne fra Rom er uden Mancini i det defensive som er i karantæne, men ellers kan man ligeledes stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, manutd.com, asroma.com, bbc.com.uk, skysports.com, Tuttomercatoweb.com

Kommentarer

Feedback