18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester United - Liverpool: x

Match center
24. januar 2021 kl. 18:00 - Fodbold, England - FA Cup
Old Trafford
23. jan. 2021 kl. 11:50 (Opdateret 24. jan. 2021 kl. 18:49) 23/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (12)

Man Utd. møder Liverpool 1/16 finalerne af FA Cuppen. En kamp, jeg tror, vil blive meget taktisk, og med to hold der vil sikre sig bagtil, før de folder sig ud fremme på banen.

Chance (1-X-2): 27-46-27%
Betvalue: 104,88%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert: 1-1
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
  • Man. Utd. har i deres kampe ofte skruet op for blusset i 2.halvleg. I 7 ud af deres seneste 9 kampe (i alle turneringer) har de spillet X i halvleg, og jeg synes også det er ved at blive et generelt billede af Man. Utd. i denne sæson at de stepper op i 2.halvleg.
  • Liverpool har spillet uafgjort til pause i 5 ud af deres seneste 9 opgør. Men casen er lidt anderledes for Liverpool, for det spiller ikke helt, som det plejer for Liverpool. Offensivt er det ved at være længe siden at de har fået scoret (372 min i PL siden sidste mål). Jeg synes Liverpool er gode til at få fat i bolden, og holde på den, men for tiden får de ikke scoret.
  • Jeg kan sagtens forestille mig en kamp, hvor Liverpool kommer til at være meget på bolden, hvor Man. Utd stiller sig tilbage og forsvare sig. Det scenarie gjorde sig gældende da de mødtes d.17, og i første halvleg havde Liverpool, blot 1 skud på mål, og mange af deres skud blev blokeret af en lav bagkæde hos Man. Utd, (Man. Utd. havde også kun 1 skud i hele første halvleg).
  • X i halvleg vil ikke være skidt for nogen af mandskaberne, og i en kamp hvor det er vind eller forsvind, tror jeg begge hold vil have stor respekt for hinandens styrker, og derfor være afventende i starten af dette opgør.
Hold øje med
  • Liverpool's bagkæde. De mangler mange mand nede i forsvaret, og hvis man vil spare nogle af dem de bruger nu, er man ude i nogle reserver der, i min optik, ikke har klassen til at kunne stoppe Man. Utd. offensiven.
  • Får vi et Liverpool hold der vil angribe fra start, og forsøge at ryste Man. Utd. samt lukke munden på kritikerne? hvis de satser, så vil de kunne score mål, men ligeså vigtigt vil det give Utd. mulighed for omstillinger hvor de er super farlige, og det kan kaste mål af sig, som vil give dette spil svære forudsætninger.
  • Liverpool har en svær kamp mod Tottenham efter denne FA-cup runde, hvor Man. Utd. har en kamp, som på papiret ser noget nemmere ud, imod Sheffield United. Vil Liverpool spare spiller til PL kampen mod Tottenham, eller vil de gå hårdt efter at gå videre i FA Cuppen. Det er jeg usikker på.
Oddsmarked

X i halvleg står i 2.25 de fleste steder, og har ikke rykket sig synderligt meget over det seneste stykke tid. 
Holdopstillingerne er en stor ubekendt faktor, som man skal have respekt for i disse FA Cup kampe, jeg har nogle steder læst at Liverpool stiller med en bagkæde der hedder Williams - Phillips - Fabinho - Tsimikas, hvis det er tilfældet så er jeg meget fristet af 1-tallet til 2.63 hos betfair. 

Et andet interessant er under de 2,5 som står til odds 2,10 hos Unibet. - den stod i odds 2.60 da de to hold mødtes for en uge siden, og odds 2.10 er måske i underkanten af at være spilbar, men som jeg ser kampen, så bliver der ikke mange mål i dette opgør. 
 

Holdene:

Manchester United:
Jeg tror ikke OGS vil svække sin start 11'er betydeligt, så derfor forventer jeg mig, en stærk opstilling fra hjemmeholdet, som også har haft 1 dage mere til at restituere. 
Måske De Gea, Fred og Shaw får en pause, men ellers tror jeg man de vil stille i stærkeste

Henderson; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles; McTominay, Matic; Rashford, Fernandes, Pogba; Cavani

Liverpool:
Mané spillede hele kampen mod Burnley, så jeg kunne godt se ham starte ude, så Minamino får en sjældent start plads. Derfor er mit bud på deres start 11-er herunder.

Alisson; Williams, Matip, Fabinho, Tsimikas; Milner, Thiago, Jones; Salah, Firmino, Minamino

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback