18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Manchester United - Liverpool: X

Match center
19. september 2010 kl. 14:30 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford
16. sep. 2010 kl. 06:24 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 16/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (13)
Chance (1-X-2): 52-29-19%
Betvalue: 112,23%
Spilbar ned til odds: 3,45
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Definitionen af arvefjendeopgør! Manchester United og ærkerivalerne fra Liverpool - begge mandskaber har vundet mesterskabet 18 gange - tørner sammen på Old Trafford i en kamp, hvor spørgsmålene er langt flere end svarene...

Men det vigtigste spørgsmål må være "hvorfor lige X'et?", når ingen(!) af de seneste ti kampe imellem de to mandskaber er endt i remis?

Jo, én ting er historik, noget andet er den virkelighed, vi pt. står overfor. Ingen af holdene er kommet særlig godt fra start, og begge trupper kæmper med deres superstjerner.

Derudover er der skader til vigtige spillere (for Liverpools vedkommende Dirk Kuyt og for Uniteds Antonio Valencia), og nye spillere som Raul Meireles og danske Christian Poulsen er store spørgsmålstegn i opgør som disse.

Lægger man oveni, at Liverpool de seneste to sæsoner har spillet som besatte på Old Trafford, så får vi sandsynligvis en meget hård og tæt kamp - uden pragtspil fra nogen af parterne. Sandsynligheden taler for, at den falder ud til hjemmeholdet, der har spillet godt med Berbatov, Scholes og Nani i spidsen, og som har haft den tidligste Europa-kamp, men værdien ligger i X'et.

Manchester United

Det er svært at beskrive præcist, hvordan De Røde Djævle er kommet fra land i den nye sæson. De gode nyheder er, at Dimitar Berbatov ligner en forvandlet spiller (han har scoret 4 mål i 5 kampe), Nani fortsætter de fine takter fra foråret, og Paul Scholes spiller som én på 30 år. Derudover har spillet generelt hængt utrolig godt sammen, og indtil kampen i tirsdags mod Rangers, havde holdet scoret næsten tre mål i snit i frem kampe (regner man Community Shield med).

De dårlige nyheder er, at Antonio Valencia er ude resten af sæsonen, at Wayne Rooney ser ud til at være milevidt fra den form, der sidste år indbragte ham årets spiller-pokal, og at Uniteds ”selvtilfredshed” har kostet dem fire point i kun fire kampe. Ganske enkelt har holdet ikke været i stand til at lukke ned i de bagerste rækker, og modsat fx Chelsea så kører de ikke på i en hel kamp (med det in mente, at Chelsea endnu ikke har mødt kvalificeret modstand).

Alex Ferguson håber på, at spillerne har lært af kampene mod Fulham og Everton, og at der ikke opstår samme forsvarsproblemer. Rio Ferdinands tilbagevenden til truppen er et stort boost, men han har kun spillet én kamp i mange måneder, så det er tvivlsom, at han er helt oppe i speed. Det kan give store problemer mod Fernando Torres, hvis han kommer i gear, og jeg tror, at United får svært ved at holde deres rivaler fra fadet.  

Trupnyt

Antonio Valencia (kant – fast) er som sagt ude resten af sæsonen, hvilket er et stort, stort tab. Potentielt set kan det ødelægger Uniteds muligheder for én af de store pokaler. Til gengæld kan de glæde sig over, at Anderson (midtbane – fast/reserve) er klar igen, og at Rio Ferdinand (forsvar – fast) kom uskadt igennem kampen mod Rangers. Gabriel Obertan (kant – reserve) kan få sin chance nu med Valencia ude, og han vender ligeledes tilbage efter en måned på sidelinjen.

Trup

Van der Sar, Kuszczak, O'Shea, Rafael, Neville, Brown, Ferdinand, Vidic, Evans, Smalling, Evra, Fabio, Park, Gibson, Scholes, Anderson, Fletcher, Giggs, Nani, Rooney, Owen, Berbatov, Hernandez, Macheda

 

Forventet startopstilling (4-3-3)

Van der Sar

O’Shea – Ferdinand – Vidic – Evra

Fletcher – Scholes – Giggs

Nani – Berbatov - Rooney

Liverpool

Gæsterne fra Merseyside har endnu ikke for alvor imponeret mig i årets sæson, og jeg frygter lidt, at tabet af Javier Mascherano på kort sigt kan koste dem dyre point. Argentineren er blevet erstattet med Raul Meireles, der er et super køb til prisen, og Christian Poulsen. Ingen af disse er i mine øjne på Mascherano’s niveau, men de vil på sigt kunne bidrage ganske betydeligt (specielt portugiseren).

Imidlertid er afgangen af Mascherano ikke det største problem lige pt., for han har aldrig været specielt effektiv fremad i banen – og det er her, Roy Hodgson for alvor mangler inspiration for tiden! Sølle 2 mål i 4 kampe er det blevet til, og det er endda med både Fernando Torres og Steven Gerrard på holdet. Til gengæld har Joe Cole siddet udenfor i tre kampe, og han vil utvivlsomt kunne bidrage på den sidste tredjedel, når han får chancen igen. Med Dirt Kuyt ude er det forventeligt, at han i hvert fald vil tage den ene kant, og det giver The Reds en ekstra glød.

Liverpool har alt at vise for tiden, og hvilken kamp er mere oplagt end den, der udfolder sig på Theatre of Dreams mod Manchester United på søndag? Spillerne plejer at rejse deres spil gevaldigt i dette rivalopgør, og Roy Hodgson har en god statistik mod Alex Ferguson. Han vil grangiveligt spare sine vigtigste stjerner, ligesom Ferguson gjorde mod Rangers, så jeg forventer, at både Gerrard eller Torres ser på fra bænken i aftenens Europa League-kamp. 

Trupnyt

Den hollandske slider Dirk Kuyt (kant – fast) og venstre-backen Fabio Aurelio (back – reserve) er ude, men derudover ser holdet ud til at være skadesfrit (betinget af ingen skader i aften selvfølgelig).

 

Trup

Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Agger, Konchesky, Lucas, Poulsen, Cole, Rodriguez, Gerrard, Jovanovic, Torres, Jones, Meireles, Pacheco, Babel, Ngog, Krygiakos

 

Forventet startopstilling (4-4-1-1)

Reina

Johnson – Carragher – Skrtel – Konchesky

Jovanovic – Lucas – Meireles/Poulsen – Cole

Gerrard

Torres

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback