18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester United - Burnley: (AH: +1,5) 2

Match center
30. december 2021 kl. 21:15 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford    Jonathan Moss
30. dec. 2021 kl. 08:56 (Opdateret 30. dec. 2021 kl. 23:07) 30/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (4)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 45-0-55%
Betvalue: 100,10%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 3-1
Unibet Spil nu hos Unibet

Okay, okay - med fare for at træde de danske Unitedfans over tæerne, kommer her mit ydmyge bud på aftenens kamp mellem Ragernicks United og Burnley. 

Unitedfansne kan trøste sig med, at jeg har en jammerlig hitrate, og det dermed (formentlig) vil være rentabelt, at bruge mit spil her som omvendt indikator. 

Nåh, here we go. For et par dage siden brugte jeg min aften (hvilket jeg bitterligt fortryder) på at se United ude mod Newcastle. Man burde efterhånden have lært det - United spiller skrækkeligt, om manden med taktstokken så hedder Ole, José, Louis, David eller noget femte er sådan set underordnet - de dyrt (for dyrt!!!) indkøbte spillere præsterer, hvad der mest af alt minder om en omgang lind morgenafføring.

Vi bryder det lidt op her: De Gea er efter min bedste overbevisning Uniteds med længder bedste spiller. Forsvarskæden ser forfærdelig ud. Maguire har et stort hovede - det er det. Lederegenskaber, teknik og placeringsevne ejer han ikke - det til trods er han udstyret med anførebindet. Det er meget mærkeligt. Rygterne vil vide, at han har fundet det i et Kinderæg, men det er bare rygter. Nåh, Verane var vel en habil forsvarsspiller... for nogle år siden, da han tørnede ud for Los Blanchos, nu er der gået klumpedumpe og Bambi i den, det havde Newcatles spillere fanget, og de nærmest kastede sig over den langlemmede franskmand, hver gang han havde bolden. Backsne savner i meget høj grad kvalitet i det fremadrettede spil, og da Ragernick gerne ser dem gå højt, mangler de bagude på omstillinger. Midtbanen er også dårlig. Fred var ganske vist meget dyr at hente, men hvis man påstår, at han har været pengene værd, er man.... i bedste fald idiot. Skotten ser okay ud, men en Roy Keane bliver han aldrig - hans spil leder tankerne hen på en halvgammel William Kvist. Bruno er ude - det er trist for United. Greenwood... suk. Rashford har lidt fart, men jo ingen teknik, og hans førsteberøringer leder tankerne hen på et afsnit af FC Zulu og Simon Emil Ammitzbøll Bille. Ronaldo er vel okay, men han får intet at arbejde med, fordi hans holdkammerater er meget ringe. 

Ikke et ord om Burnley, eller et par stykker får de med. De er forholdsvis solide, har friske ben, og så lugter de formentlig blod her. Jeg går med livrem og seler og tager handicapvarianten, selvom 9,1 på Burnley frister. 

Summasummarum - United ser svage ud, deres spil glider slet ikke, spillerne kan ikke finde hinanden. United er trods alt, med rette, favoritter, men de har ikke taget store sejre på det seneste, og jeg har en klar forventning om, at Burnley ikke indkasserer et stort nederlag i aften, og jeg tror sagtens Burnleys angreb kan drille Uniteds vakkelvorne forsvar lidt. 

Godt nytår.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback