18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester United - Arsenal: X

Match center
13. december 2010 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford
12. dec. 2010 kl. 22:32 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 12/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (19)
Chance (1-X-2): 45-30-25%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Sådan som Manchester United har præsteret i denne sæson, kan jeg simpelthen ikke finde værdi i en hjemmesejr til odds 2,05 mod et formstærkt Arsenal-mandskab, som pludseligt har meldt sig direkte tilbage i mesterskabskampen. Arsenal har godt nok sat en del dumme point til på hjemmebane, men på udebane har The Gunners ligaens bedste statistik med blot et nederlag i otte kampe.

Trods status som ubesejret i de seneste 20 ligakampe har Manchester United ikke for alvor vist mesterskabsform længe, hvor der både har været problemer defensivt og offensivt. Rio Ferdinands mange skader har skabt uro bagude, mens Wayne Rooney har været savnet offensivt, så det er et stort plus, at de begge er tilbage på holdet til dette opgør. Derudover fik United en pause i sidste weekend, da kampen mod Blackpool blev aflyst, så Ferguson har kunne forberede sig godt til dette opgør.

Cesc Fabregas ser ud til at misse kampen for Arsenal, men anføreren har alligevel været ude meget i denne sæson, og med en Samir Nasri i absolut topform har The Gunners stadig masser af skyde med. United har en flot hjemmebanestatistik med syv sejre og blot en uafgjort, men Tottenham har faktisk været eneste store prøvelse i denne sæson, så det er bestemt ingen umulig opgave for gæsterne på Old Trafford.

Der er som sædvanlig meget på spil i dette topopgør, så en pointdeling er i mine øjne ikke så langt væk, og det belønnes overraskende pænt af Pinnacle, som ligger i top med odds på hele 0,21 over det gennemsnitlige marked.

Manchester United

Trods status som ubesejret i sæsonens første 15 kampe har Manchester United langt fra imponeret rent spillemæssigt. Defensiven ser usædvanlig usikker ud, offensiven har foruden sporadisk sprudlen af Berbatov manglet våben uden Rooney og på udebane har de Røde Djævle haft store problemer med at vinde. Ferguson kan dog glæde sig over at både Rio Ferdinand og Wayne Rooney er tilbage og de styrker hhv. forsvar og angreb ved deres blotte tilstedeværelse.

United er faktisk ubesejret i 20 ligakampe i træk (otte uafgjorte), hvilket selvfølgelig giver holdet en stor selvtillid selvom spillet ikke altid fungerer optimalt. Seneste ligakampe er helt tilbage til slutningen af november, hvor United udraderede Blackburn med 7-1. Siden da tabte United i Carling Cup’en til West Ham og spillede 1-1 hjemme mod Valencia i onsdagens Champions League-kamp. I sidste uge blev kampen mod Blackpool aflyst, så Sir Alex Ferguson har kunne forberede sig optimalt til dette opgør.

Trupnyt

Sir Alex Ferguson har udtalt, at alle spillere er klar til kamp, hvilket det betyder at både Rio Ferdinand (forsvar – fast) og Paul Scholes (midtbane – fast) er tilbage og de tilføjer holdet vigtig rutine. Wayne Rooney har nu fået spillet et par kampe for fuld damp efter en lang skadepause, og han nærmere sig efterhånden storformen, hvilket tydeligvis har givet hele holdet et boost.

Spørgsmålet er om Ferguson vælger at spille med to deciderede angriber eller om han vælger en mere massiv midtbane med de rutinerede Scholes og Giggs, hvilket vil betyde at Berbatov må tage plads på bænken. Både Michael Carrick og Anderson har vist god form på det seneste, så de presser også på til startopstillingen.

Trup

Van der Sar, Kuszczak, Amos, Rafael, O'Shea, Ferdinand, Vidic, Smalling, Brown, Evans, Evra, Fabio, Nani, Park, Carrick, Scholes, Anderson, Obertan, Giggs, Rooney, Berbatov, Hernandez, Macheda, Bebe.

Bud på startopsitlling (4-4-2)

Rooney – Berbatov/Giggs

Park – Fletcher – Scholes – Nani

Evra – Vidic – Ferdinand – Rafael

Van der Sar

Arsenal

To sejre i træk og så er Arsenal pludselig ved at overtage Chelseas mesterskabskandidatur, men er det nu også retvisende? Arsenal spiller beundringsværdigt offensivt fodbold og Samir Nasri er vel nok den varmeste spiller i ligaen pt., men der mangler altså rutine og stærke ledere, hvilket bl.a. bliver udstillet i topkampene mod Chelsea og Manchester United, hvor Arsenal kun har vundet en af de otte seneste forsøg. Derudover mener jeg ikke, at Squillaci og Koscielny holder niveau i centerforsvaret, mens der også mangler en klasse keeper i målet.

Besynderligt nok har Arsenal faktisk været klart bedst på udebane i år, hvor det kun er blevet til et nederlag i otte kampe. De fire seneste udekampe er blevet vundet herunder sejre over Manchester City og Everton. Hjemme på Emriates har Arsenal tabt til de to oprykkere West Bromwich og Newcastle, og i London-derbyet mod Tottenham satte The Gunners en 2-0-føring over styr til et nederlag på 2-3. Siden da har Arsenal dog rejst sig med en flot 4-2-sejr ude over Aston Villa og en 2-1-sejr hjemme over Fulham. I onsdags vandt Arsenal desuden 3-1 hjemme over Partizan i Champions League, men også her viste The Gunners stor usikkerhed defensivt.

Trupnyt

Anfører Cesc Fabregas (midtbane) har misset de to seneste ligakampe med en forstrækning og han er tvivlsom til det sidste. Det vil selvfølgelig være en svækkelse, hvis ikke Fabregas bliver klar, men han har faktisk ikke været på toppen i et stykke tid pga. tilbagevendende skader. Unge Kieran Gibbs (forsvar – reserve) udgik mod Partizan med en ankelskade, og han bliver ikke klar, mens Arsenal stadig er uden langtidsskadede Manuel almunia (keeper), Thomas Vermaeln (forsvar) og Abou Diaby (midtbane).

Trup

Fabianski, Sagna, Squillaci, Djourou, Eboue, Arshavin Song, Wilshere, Nasri, van Persie, Chamakh, Szczesny, Denilson, Rosicky, Koscielny, Walcott, Bendtner, Clichy, Fabregas.

Bud på startopstilling (4-3-3)

Arshavin – Chamakh – Nasri

Wilshere – Fabregas/Rosicky - Song

Clichy – Koscielny – Squillaci – Sagna

Fabianski

Statistik

Indbyrdes opgør: Manchester United har vundet de to seneste opgør mod Arsenal, mens Arsenal kun har vundet en af de fire seneste.

Manchester United hjemme: 7-1-0 (24-6)

Arsenal ude: 5-2-1 (15-8)

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Kommentarer

Feedback