18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester United - Arsenal: (AH: -0,5) 1

Match center
1. november 2020 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford    Mike Dean
29. okt. 2020 kl. 14:18 (Opdateret 1. nov. 2020 kl. 19:24) 29/10
375
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)

Manchester United, har været svingende i denne sæson, og de første par kampe i denne sæson var ikke just imponerende fodbold. Jeg synes det billede er ved at ændre sig, og de seneste kampe har United især steppet op defensivt. I den anden ende, har de bar

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 50-0-50%
Betvalue: 107,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 0-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Arsenal har ikke imponeret mig offensivt i denne sæson. 6 kampe og 8 mål, er ikke dårligt, men jeg syntes det ligner et Arsenal hold der har rigtig svært ved at skabe chancer. Kigger man på skud i kampene, der har Arsenal 8,8 i snit hvorimod Man. Utd har 14,2 i snit. Kigger man på xGF i denne sæson så har Arsenal et snit der hedder 1,09 hvorimod Man. United har 1,31.
 • Arsenal's akilleshæl har i mange sæsoner været defensiven, og det tror jeg også det bliver i denne 20/21 sæson. Til dette opgør er det også et defensiv med flere skader, og det er selvfølgelig til United's fordel. Kigger man på Arsenal's præstationer rent defensivt i denne sæson så har de et xGA på 7,9 efter 6 kampe, hvilket er ganske fornuftigt.
 • United er inde i en god stime med 4 kampe, hvor jeg syntes præstationerne har været godkendte, måske endda med en pil op. Imod Chelsea var de ikke sprudlende offensivt, men de havde fortjent en sejer, hvis nogen havde, og mod PSG og Newcastle viste de stor styrke og kvalitet. Så Man. United er ved at have fundet melodien efter en hård opstart.
 • United er, i min optik pisket til en sejer, efter blot 7 point i 5 kampe. Endnu en uafgjort er ikke godt nok, så jeg tror vi kommer til at se et United mandskab der går benhårdt efter sejren, og man fik i sidste runde sparet lidt på Rashford og Fernandes, som der er blevet trukket store veksler på, og man vandt stadig over Leipzig, hvor reserverne også gjorde en god figur.
Hold øje med
 • Arsenal var sidst de to hold der mødtes klart bedre end United, og vandt 2-0 med en xG der hed 0.8 til Man. United og 1.5 til Arsenal.
 • Arsenal har et potent offensiv med Lacazette, som har gjort det godt her i starten af sæsonen med 3 kasser. Han er en farlig mand oppe foran, og en type som jeg heller ikke syntes passer godt til United's bagkæde, set med United øjne.
 • Et hårdt kamprogram for United med kamp d.24/10 mod Chelsea, 28/10 mod Leipzig og 01/11mod Arsenal. Kan give træthed i slutningen af opgøret, som må komme til Arsenals fordel. Arsenal har en EL kamp i dag, men jeg tror det bliver med et ret reservespækket hold.
 • United har også fået Tellas meldt ude med corona. Har det spredt sig til flere er usikkert, og må uanset hvad få betydning for holdets forberedelse frem mod dette opgør.
Oddsmarked

Oddset har bevægede sig imellem de 2,15 og 2, indtil i dag, og har måskek overraskende nok ikke rykkede sig efter United's 5-0 sejer igår. 

Min CV på 1-x-2 er 50-22-28

Jeg kan ikke se, United være tilfredse med et uafgjort, så derfor har jeg sat en relativt lav % på uafgjort i dette opgør. United skal gå ret hårdt efter en sejer, og det kan også føre til at Arsenal kan drille på omstillinger og kontraer. 

Holdene:

Manchester United er uden Martial som har karantæne, og Tellas som har fået en positiv corona test, derudover Bailly også ude med skade. Men ikke flere, og OGS kommer til at kunne stille med et super stærkt hold. Jeg tror vi får en opstilling noget lignende dette:

De Gea - Shaw, Lindelof, Maguire, Wan-Bissaka - Mctominay, Fred, Greenwood, Bruno, Pogba - Rashforrd 

Jeg er meget i tvivl om Pogba kommer til at starte inde, og måske overrasker OGS med en Cavani fra start, og så Rashford og Greenwood til at tage kanterne ved siden af ham. Så vil ikke hænges op på taktikken, og andre må gerne byde ind, med de tænker.

Arsenal på den anden side, har flere ude i bagkæden. Luiz er tvivlsom, Chambers, Pablo Mari, David Luiz, og Rob Holding er ude, så bagkæden er næsten givet. Derudover er Saka og Willian  også så småt ved at komme sig oven på småskader. 

Hvordan Arsenal stiller op, har jeg et bud på herunder:

Leno - Tierney, Mustafi, Luiz, Magalhaes, Bellerin, - Partey, Xhaka, Maitland Niles, - Saka, Aubaeyang, Lacazette 

 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback