Annonce

Manchester United - Anderlecht: 1

Match center
20. april 2017 kl. 21:05 - Fodbold, Europa - Europa League
Old Trafford    Alberto Undiano
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 82-12-6%
Betvalue: 102,50%
Spilbar ned til odds: 1,22
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Man U. er ikke længere blandt de stærkeste hold i verden, men de har en god trup, og er mindst 1 klasse bedre end Anderlecht. Første opgør i Belgien endte 1-1, et udmærket resultat for United, men ikke nok til at de kan spare spillere, og bare fedte sig igennem i retur-kampen. United har taget EURO-league kampene forholdsvist alvorligt gennem sæsonen, og det har ikke været ren varm luft når der er meldt ud at man satser på turneringen. Nu er man på nippet til en semi-finale, og med et relativt svagt felt blandt de øvrige resterende hold i turneringen, kunne EURO-league ende med at blive den letteste vej for en CL-plads til Man U. næste sæson. Det er min klare opfattelse at Man U. tager denne kamp seriøst, og vil stille op i stærkest mulige opstilling, med et hold der er mentalt klar.


Klasseforskel, men ingen forskel i motivation, gør at jeg finder det overvejende sandsynligt at Man U. hiver den forventede sejr hjem her. Dette forstærkes af at uafgjort er et usandsynligt udfald, da mindst et af holdene skal frem og satste mod slutningen af kampen med mindre stillingen er 1-1.
United har et par fravær, men kan stille i en slagkraftig udgave. Trupnyt og forventede opstillinger er tyv-stjålet fra Thomas Schyth.

Trupnyt:


Manchester United:
United må til kampen her undvære forsvarerne Smalling og Jones, samt offensivspilleren Mata. De er alle faste på holdet, men har nu været ude i flere kampe, og er ude resten af sæsonen. Det er dermed ikke fravær der har betydning for de resterende kampe i forhold til de kampe klubben senest har spillet.
Anfører og offensivspiller Rooney (reserve) er desuden tvivlsom til kampen.


Anderlecht:
Anderlecht må nok engang undvære den dygtige back Najar (fast), mens der samtidig er tvivl om målmand Ruben (fast) der ikke stod i weekendens ligakamp med en lægskade. Han vil være et tab for holdet, for selvom Boecxk er en udmærket afløser, så spillede Ruben en rigtig fin kamp i første opgør mod United, og ham ville man gerne have haft klar.
Af positivt nyt for holdet er det, at topscorer Teodorczyk er helt fit til denne kamp, modsat i det indledende opgør hvor han var skadet op til kampen og startede på bænken.

Bud på startopstillinger:


Manchester United:
Romero – Valencia, Rojo, Bailly, Shaw/Blind – Carrick, Fellaini/Herrera, Pogba – Mkhitaryan, Zlatan, Martial/Rashford

Anderlecht:
Boeckx – Appiah, Mbodji, Spaljic, Obradovic – Tielemans, Dendoncker, Stanciu – Chipciu, Hanni, Teodorczyk

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback