18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Manchester City - Tottenham: (AH: -0,5) 2

Match center
10. maj 2011 kl. 20:45 - Fodbold, England - Premier League
Etihad Stadium
Opdateret
0
På vej...
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 48-0-52%
Betvalue: 101,40%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Partybets Spil nu hos Partybets
Man City får tirsdag aften besøg af Tottenham i en kamp, der definitivt - med en sejr - kan sikre hjemmeholdet CL-kval næste sæson. Omvendt har Tottenham også brug for alle point, hvis de skal holde live i den spinkle CL-drøm. Ligeledes er der brug for point til eventuel Europa League-deltagelse.

Udeholdet er dog ramt hårdt af skader op til denne kamp, men det er dog efterhånden ikke usædvanligt for mandskabet her i foråret. Faktisk har man trods skadeshelvedet leveret flotte præstationer mod hold som Arsenal og Chelsea.

Man City har samlet en acceptabel pointsum uden at imponere på det seneste. Holdet virker til at være gået en anelse i stå og lever mere på enkeltmandspræstationer end flot spil.

Holdet har derudover en FA Cup finale i weekenden at spekulere på, og det kan forhindre holdet i at give alt. Derudover er det ikke utænkeligt at det bliver en del af manager Mancinis overvejelser, som kampen skrider frem.

Derfor finder jeg lidt værdi på udeholdet. Ja, de har mange skader (fx mangler venstrefløj-stjernen Bale) og ja, de er ikke i forrygende form. Men holdet formår alligevel at kæmpe sig til flotte indsatser mod de større hold, ligesom man taktisk, med de spillere der er til rådighed, står bedre til en udekamp mod Man City end mod et bundhold.

1X2: 48-28-24

Med 4. og dermed CL kval plads næsten sikret og FA Cup finale, ser det alligevel ud til at blive en udmærket sæson for Man City. Okay, holdet kan stadig nå at sætte 4. pladsen over styr og tabe FA Cup finalen, men holdet er uden tvivl favorit til begge ting.

For at få 4. pladsen skal man formentlig bare bruge 3 point mere. Det vil godt nok give Tottenham en chance for at komme á point med City, men så har holdet fra Manchester fordelen af en bedre målscore (på nuværende tidspunkt +14 mål ift. Tottenham). Vinder man i morgen, vil der dog ikke være nogen tvivl. Så kan hverken Tottenham eller Liverpool nå Man City.

Holdet har dog ikke imponeret på det seneste. Ser man bort fra en hårdtkæmpet sejr i FA Cup semien mod Man Utd, så har hverken spil eller resultater været voldsomt imponerende. To smalle sejre over bundhold og førnævnte sejr i FA Cuppen er kun et plaster på såret over to beskæmmende nederlag i byen Liverpool. Først mod Liverpool, hvor man blev udraderet og senest mod Everton, hvor holdet til sidst i kampen blev overmatchet på vilje og gejst.

Tottenham så ud til at få en flot sæson med avancement til knockout fasen i Champions League og et seriøst kandidatur til CL-pladserne. Meget er dog sidenhen gået galt for Tottenham, der kun har vundet 1 af de seneste 9 ligakampe. Især bundholdene har fået alt for meget ud af kampene mod Tottenham.

Et stort problem for London holdet har været et hav af skader. F.eks. sad årets spiller, Gareth Bale, ude i et stykke tid. Og for det ikke skal være løgn, så blev waliseren i lørdagens kamp skadet for resten af sæsonen efter en grim tackling fra Charlie Adam. Han er en af mange skadede spillere op til denne kamp.

Tottenham har ellers kniven for struben. Man har brug for point for at have mulighed for at spille europæisk næste sæson. Som før nævnt er CL ikke voldsomt realistisk for Tottenham, men derudover er Europa League et mål. Vinder man i morgen vil man kunne nøjes med uafgjort på Anfield i weekenden. Taber man eller får uafgjort, vil Tottenham have brug for sejren på Anfield, medmindre de får uventede fra Liverpools modstander i sidste runde, Aston Villa.

Tottenhams form in mente, ser det meget vanskeligt ud for mandskabet. Og uden CL og Europa League er spørgsmålet om stjerner som Bale og van der Vaart vil søge andre græsgange. Ja, om Tottenham overhoved har råd til at beholde dem. Vi bliver snart klogere.

Trupinfo

Man City

Mangler Kolo Toure (f – fast). Derudover er der tvivl om Gareth Barry (m - fast) og Carlos Tevez (a – fast). Førstnævnte forventes at starte inde, mens Tevez ser ud til at kunne få nogle afsluttende minutter.

Lescott har erstattet Toure på fornuftig vis, omend det er en svækkelse. Tevez er holdets største offensive trussel og vil derfor blive savnet hvis han, som forventet, ikke starter inde.

Forventet startopstilling (4-3-3): Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, Barry, de Jong, Toure, Silva, Balotelli, Milner.

Tottenham

Mangler Gareth Bale (m – fast), Benoit Assou Ekotto (f – fast), Tom Huddlestone (m – fast), Jonathan Woodgate (f – reserve), Ledley King (f – fast), Wilson Palacios (m – reserve) og Alan Hutton (f – reserve/fast). Derudover er Peter Crouch (a – fast), Luka Modric (m – fast), Jermaine Jenas (m – reserve) og Steven Pienaar (m – reserve) alle tvivlsomme. De forventes dog alle at blive klar.

En uhyggelig lang skadesliste for Tottenham. På venstreback leverede unge Danny Rose en flot præstation i lørdags og tager derfor over for Ekotto igen. Brasilianske Sandro vokser langsomt med opgaven og går ind i stedet for Huddlestone. Holdet vil dog savne lidt muskler centralt på banen ved dette bytte. Flere spillere bejler til venstrekanten, men den mest oplagte er nok Niko Kranjcar, der har haft fine indhop i denne sæson. Midterforsvaret har længe været uden King og klarer den nok engang.

Forventet startopstilling (4-4-1-1): Gomes, Kaboul, Gallas, Dawson, Rose, Lennon, Sandro, Modric, Kranjcar, Van der Vaart, Crouch.

Form

Man City

PL – Everton 1-2 Man City

PL – Man City 2-1 West Ham

PL – Blackburn 0-1 Man City

FA – Man City 1-0 Man Utd (neutral bane)

PL – Liverpool 3-0 Man City

Tottenham

PL – Tottenham 1-1 Blackpool

PL – Chelsea 2-1 Tottenham

PL – Tottenham 2-2 West Brom

PL – Tottenham 3-3 Arsenal

CL – Tottenham 0-1 Real Madrid

Indbyrdes

2010 – PL – Tottenham 0-0 Man City

2010 – PL – Man City 0-1 Tottenham

2009 – PL – Tottenham 3-0 Man City

2009 – PL – Tottenham 2-1 Man City

2008 – PL – Man City 1-2 Tottenham

  • Mange livebetting-markeder
  • Brugervenligt website
  • Tidlige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback