18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Manchester City - Aston Villa: Under 2,75 Mål

Match center
15. oktober 2011 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Etihad Stadium
Opdateret
1
0
Premier League betegnes pt. som verdens stærkeste liga - og jeg er bestemt ikke uenig i denne påstand!

Lige siden de glade 90´ere med tipslørdag har jeg fulgt med i engelsk fodbold, men det er først indenfor de sidste par år, at jeg har bettet og sat mig ind i spilverdenen.
Som en del af BetXpert-konceptet går jeg selvfølgelig udelukkende efter værdispil, der - hvis sandsynlighederne sættes korrekt - bør give overskud og dermed forrentning på lang sigt, hvor held ikke er en afgørende faktor.
Det er efter min mening vigtigt altid at kigge efter sandsynlighedsfordelingen, idet to spil med samme værdi kan have vidt forskellige chancer for at gå hjem. Man kan således (næsten) altid finde værdi på et hold, der kun vinder 1 ud af 10 opgør, men spørgsmålet er, om det er spillet værd (blandt andet fordi ens chancevurdering ikke må være meget ved siden af, før værdien ryger)?! Jeg går målrettet efter de spil, der har en acceptabel høj sandsynlighed kombineret med værdi.

Mvh. Jesper Møgelby
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (over-præcis-under): 32-25-43%
Betvalue: 114,01%
Spilbar ned til odds: 1,74
Rigtig/forkert:
188bet Spil nu hos 188bet
Manchester City har indtil videre været ret suveræne i årets PL, men pudsigt nok har de på udebane haft nemmere ved at få netmaskerne til at blafre end på Manchester Stadium. Én af årsagerne kan være, at modstanderne står langt tilbage og lader de lyseblå angribe, hvilket gør det sværere for Mancini og co. at spille sig igennem.

Til gengæld har Joe Hart holdt City-buret rent i de tre forrige hjemmekampe, hvilket vidner om, at holdets defensiv er yderst stabilt.

Aston Villa er endnu ubesejret, og jeg har faktisk været ret imponeret over, hvor hurtigt McLeish har fået styr på spillet efter Ashley Young og Steward Downing's afgang. Der er stadig masser af speed i holdet, og en spiller som Gabriel Agbonlahor har været intet mindre end suveræn indtil videre i sæsonen og har allerede scoret i 4 ud af 7 kampe (Agbonlahor som første målscorer kan fås til imponerende odds 15 hos Expekt. Tror man, at der er +7% for, at dette sker, er der værdi).

Jeg tror, at Aston Villa vil stå langt tilbage (lidt i tråd med, hvordan Everton gjorde det) og forsøge at leve på kontra, idet de har hurtigheden til det. City vil få brug for Silva til at levere det kreative, eftersom Sergio Aguero er meldt ukampdygtig.

Spillet

Her satses på en målfattig kamp: Under 2,5 & 3 mål. Hvis der scores præcis 3 mål, får man halvdelen af indsatsen tilbage (dvs odds 0,5). 4 mål eller flere: spillet tabes helt.

Manchester City

Hvis Manchester United smider point på Anfield i den tidlige kamp, kan Manchester City sætte sig alene på førstepladsen. Mancini og co. er startet ud over al forventning har og i sin færd mod toppen bl.a. slået Tottenham med hele 1-5.

De primære årsager har været kreatøren David Silva samt angriberne Aguero og Dzeko, der står for 14 mål til sammen. Aguero bliver dog ikke klar til opgøret, hvilket må siges at være en klar fordel for spillet. Argentineren har indtil videre haft en fremragende forståelse med Silva, der har sat den tidligere Atletico-mand i scene adskillige gange hidtil i sæsonen. Begge spillere kan lide at spille langs jorden, hvorimod en spiller som Dzeko har sin spidskompetence i hovedet. 

Trupnyt

Topscorer Sergio Aguero (angriber – fast) når ikke at komme sig over sin lyske-skade. Carlos Tevez (angriber – reserve) er sandsynligvis heller ikke med grundet disciplinære problemer.

Trup

Hart, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, Milner, Richards, Savic, Clichy, K Toure, Y Toure, Johnson, Silva, Barry, Nasri, De Jong, Hargreaves, Balotelli, Dzeko, Pantilimon

 

Forventet startopstilling (4-4-2)

Hart

Richards – Kompany – Lescott – Kolarov

Milner – Toure – Silva – Nasri

Balotelli - Dzeko

Aston Villa

Alex McLeish har indtil videre gjort et flot stykke arbejde med Birmingham-klubben, der ligger på en flot 7. plads. Der er stadig gode spillere på holdet, selvom Young og Downing har forladt klubben, og nyindkøbet Shay Given har vist sig præcist så fornuftigt, som man kunne forudse. Til gengæld er franskmanden Charles N’Zogbia ikke kommet ret godt fra land, men han viste i sidste sæson for Wigan, hvor farlig han kan være i topform.

Den helt store spiller for The Villans i år har dog været Gabriel Agbonlahor, der har scoret fire mål (topscorerlistens 4. plads.). Den lille hurtige englænder har genvundet fordums styrke og spillede senest en imponerende kamp mod Wigan. Hvis Villa skal have noget som helst fra dette opgør, skal ”Gabbi” spille en superb kamp.  

Trupnyt

Stephen Ireland (midtbane – reserve), Barry Bannan (midtbane – fast/reserve), Jermaine Jenas (midtbane – fast), Nathan Delfouneso (angriber – reserve) og James Collins (forsvar – fast) er alle ude af opgøret grundet skader.

 

Trup

Given, Guzan, Hutton, Collins, Dunne, Clark, Warnock, Beye, Herd, Delph, Petrov, Ireland, Bannan, Albrighton, Gardner, Bent, Heskey, Agbonlahor, N'Zogbia

 

Forventet startopstilling (4-4-2)

Given

Hutton – Dunne – Clark – Warnock

Albrighton – Delph – Petrov – N’Zogbia

Bent - Agbonlahor


  • Høj tilbagebetaling
  • Enormt live betting udvalg

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet
Søndag 16. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 EM24: Danmark: ender sidst i gruppe C
9,20
Placer Bet
18:00 EM 24: Danmark: Ender 1'er i gruppen
6,50
Placer Bet
18:00 Slovenien - Danmark: 2
1,81
Placer Bet

Kommentarer

Feedback