Málaga - Atlético Madrid: 2

Match center
1. april 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Spanien - Primera División
Estadio La Rosaleda    Daniel Trujillo
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 17-25-58%
Betvalue: 102,08%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Jetbull Spil nu hos Jetbull

April byder på et tætpakket kampprogram, hvor holdenes bredde skal testes. Atletico Madrids bredde er niveauer over Malagas, og sydspanierne sparer muligvis et par spillere frem mod Gijon-kampen 3 dage senere.

Det taler for spillet:

  • Malaga har tabt 4 ud af deres seneste 5 hjemmekampe til hold som de burde have fået mere ud af*.
  • Atletico Madrid har vundet deres 3 seneste kampe
  • Atletico ligger nr. 4 i tabellen, mens Malaga er nr. 15, med kun 6 point ned til stregen. Det er to hold med vidt forskellige dagsordener og der bør være niveauforskel.
  • Vi kommer ind i en periode med at meget presset program, hvor Atletico kan udnytte sin bredde, mens Malaga ikke har særligt mange strenge at spille på.
  • Malaga har sandsynligvis mere fokus på kampen 3 dage senere, mod Gijon, som bliver altafgørende hvis man ikke vil være en del af nedrykningsspillet.

 

Det skal du være opmærksom på:

  • I forbindelse med landskampspause, har Atletico 13 spillere som potentielt set kan have fået den klassiske ”FIFA-virus” og dermed være skidt stillet frem mod denne kamp.
  • Atletico mangler Carrasco, som har været gode for dem offensivt. Hans mulige afløser, Gaitan, har indtil videre slet ikke vist det samme.
  • Selvom Atletico har vundet de seneste to indbyrdes opgør, så har de ikke vundet nogle af de seneste to gange, hvor de har besøgt Malaga.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet særligt overser/fejlvurderer.

*De har tabt til Real Sociedad, Espanyol, Betis og Alaves, mens det blev til sejr over Las Palmas

 

Oddset:

Også værdi: Der er ikke andre på licens-markederne der indeholder værdi

Oddsudvikling: Markedet åbnede generelt i 1,75 og er de fleste steder faldet til 1,70.

Markedsoverblik: En toneangivende bookmaker er også ude med 1,78.

Trupnyt:

Malaga

Malaga må undvære Charles (fast, angriber), som dog ikke har været imponerende senest og derfor kan han sagtens erstattes. Derudover er B. Kone (fast/reserver, forsvar) også fortsat ude. Malaga har også en del tivlsomme, som dog forventes at blive klar. Jeg melder tættere på kampstart, hvis nogle af disse spillere alligevel ikke skulle blive klar.

Atletico Madrid

Landskampspausen er stadig ikke overstået, så der kan nå at komme nye skader inden kampstart. Umiddelbart må Madrid-mandskabet undvære Y. Carrasco (fast, kant) som er ude med karantæne. S.Vrsaljko (fast/rerserve, højre back) røg også ud med en skade senest mod Sevilla, men Juanfran, som skal erstatte ham er på samme niveau. A.fernandez (fast/reserve, midtbane) er så småt ved at være klar igen efter en lang skade, men jeg forventer ikke at han er med fra start i hvert fald. Yderligere er der også tvivl om Thiago (reserve, midtbane) bliver klar. Trods et par skader har Atletico stadig massere af bredde og kan stille op nogenlunde som Simeone ønsker.

Bud på startopstillinger:

Malaga (4-2-3-1): Kameni - Carlos, Llorente, Hernandez, Rosales - Camacho, Rodriguez - Chory, Fornals, Keko - Santos/Sandro

Atletico Madrid (4-4-2) Oblak - Luis, Lucas, Savic, Juanfran - Koke, Gabi, Thomas, Saul - Torres, Griezmann

Kilder: whoscored.com, Flashscore.dk, Soccerway.com, Oddsportal.com, en.atleticodemadrid.com, www.malagacf.com/en, As.com, Marca.com

  • Hyppige promotions
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback