18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lyngby - SønderjyskE: 1

Match center
21. april 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Lyngby Stadion    Jakob Sundberg
19. apr. 2021 kl. 13:47 (Opdateret 21. apr. 2021 kl. 19:57) 19/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (12)

Lyngby tager hjemme imod SønderjyskE i denne runde 26. En kamp, hvor jeg tror Lyngby får gode muligheder, og meget af boldbesiddelsen, hvilket de har udnyttede rigtig flot på det seneste. Samtidig så er SønderjyskE i en pointmæssig krise, og det kunne jeg

Chance (1-X-2): 45-26-29%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 0-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Lyngby spiller noget besnærende fodbold, og har tro på tingene, hvor de har hentet 17 point på de seneste 8 kampe, og det er bare stærkt. Lyngby ligner også et nyt hold, hvor deres presspil virkelig fungere godt, og de skaber rigtig mange store chancer, med deres gode pasningsspil.
 • SønderjyskE er i en pointmæssig krise, og har blot fået 1 point i de seneste 4 superligakampe, og generelt har de været skidt kørende i denne forårssæson, hvor de har fået 2 sejre, 2 uafgjorte og 8 nederlag.
 • Offensivt så har SønderjyskE udfordringer for tiden, og de skaber ikke meget, kigger man de seneste kampe igennem, så fik de 1-1 mod OB på en dødbold, så tabte de 2-3 til Horsens, hvor de scorede på en dødbold og en omstilling, så tabte de 3-2 til AaB, hvor de scorede på et tvivlsomt straffe, og igen en dødbold. SønderjyskE skaber altså ikke meget i det etablerede.
 • Lyngby vil gerne have bolden, og snitter i deres kampe 53.6% af boldbesiddelsen, hvilket er det 4. højeste i superligaen, på den anden side har SønderjyskE et snit på 45%, og hvis vi får et kampbillede med Lyngby værende dominerende på bolden, så synes jeg vi er godt på vej med dette spil, for de har altså nogle gode folk til netop at fordele og spille med bolden.
 • Offensivt så synes jeg Lyngby har mange strenge at spille på. Med Emil Nielsen i form (4 mål og 2 assists i de seneste 6 kampe), Mathias Hebo ( 3 mål og 1 assists i de seneste 6 kampe), og derudover er Torp, Warming og Kornvig også folk der kan skabe ting offensivt, så de har med andre ord, et super spændende offensiv.
 • Defensivt ser Lyngby også godt ud, hvor Tshiembe er ved at sætte en super sæson sammen, og hele bagkæden gør det faktisk godt og i de seneste 8 kampe har de lukket 9 mål ind (3 mod FCN og 2 mod AaB)
 • Det seneste indbyrdes opgør, skal vi ikke lede længe efter. Det var d. 01/03 hvor Lyngby slog SønderjyskE 1-4 på udebane, og i dette opgør var Lyngby bedst på alle parameter, og xG hed 3,13-1,88 i Lyngby's favør (SønderjyskE fik et straffe i slutningen af kampen, som fik boostet deres xG)
Hold øje med
 • Som punkt 3, taler for taler det også imod. Det kan godt være SønderjyskE har svært ved at scorer i det etablerede, men på dødbolde er de uhyggelige, og der skal Lyngby være skarpe, hvis de vil vinde. De er før i denne sæson blevet straffet på netop dødbolde, senest mod AaB, og mod SønderjyskE skal de virkelig være på mærkerne.
 • SønderjyskE vil være tilfredse med et X, og det kan Lyngby i og for sig måske også leve med, da det giver status quo, så jeg kan være nervøs for, om nogen af holdene vil jagte sejren, hvis ikke kunne vi godt få et kamp scenarie som i Lyngby-Vejle kampen.
 • Lyngby har det traditionelt set svært mod Sønderjyske, hvor det kun er blevet til 1 sejr ud af de seneste 5 indbyrdes opgør.
Oddsmarked

Oddset på hjemmesejr startede i 2,20ish de fleste steder, og NordicBet ligger som højeste i 2,32, som jeg synes er spilbart. 

Selvom Lyngby spiller noget fedt offensivt fodbold, så er jeg nervøs for om SønderjyskE bider på, og om de bare vil stille sig ned, for hvis de gør det, bliver det en kedelig kamp, som måske kunne gå under de 2,5 som står til odds 2,01 hos cashpoint.

Holdene:

Lyngby:
Her er der ingen ude med karantæne og på skadeslisten er det fortsat Hamalainen (fast mand 13 kampe) der er ude, som den eneste. Jeg tror derfor vi kommer til at se Lyngby i deres traditionelle 4-3-3, hvor jeg er spændt på om Kornvig kommer i spil i stedet for Greko, og om Warming starter på bekostning af Gammelby.

Sønderjyske:
Her er Philipp Schmiedl (fast mand 16 kampe 1 mål) ude med karantæne da han så rødt i sidste kamp, men på lus siden er Banggaard (fast mand 21 kampe 1 mål) og Simonsen (fast mand 22 kampe 1 mål) tilbage igen efter de har udstået deres karantæner. 
Derudover er Mads Albæk ude med en skade (fast mand 24 kampe 5 mål).

Jeg tror vi får Sønderjyske at se i en 3-5-2, hvor Banggaard går ind istedet for Schmiedl, og Simonsen kunne godt gå ind i stedet for Holmen.
Sønderjyske kunne også stille i en 4-5-1, hvilket det har gjort før med succes, men ift. start 11'eren så tror jeg ikke der kommer mange overraskelser, 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback