18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lyngby - FC København: (AH: -1,0) 2

Match center
22. februar 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Lyngby Stadion    Morten Krogh
18. feb. 2021 kl. 15:14 (Opdateret 22. feb. 2021 kl. 20:58) 18/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (13)

FCK har startet denne forårssæson stærkt med 3 sejr ud af 3 mulige. Til dette opgør skal de møde Lyngby, et hold som FCK skal vinde over, uden problemer hvis de vil komme tættere på 1.pladsen.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 32-28-40%
Betvalue: 103,60%
Spilbar ned til odds: 1,80
Rigtig/forkert: 2-2
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • FCK har startet sæsonen rigtig stærkt, og de første 3 kampe er blevet til to 3-2 sejr, og en 2-0 sejr. Kigger vi på kampene stod de også for nogle fine xG'er hvor de mod Sønderjyske havde 3,5-1,12/ uden straffe 1,98-0,32 og imod AC Horsens havde FCK 1,09 mod 0,47. Til sidst mod Aab stod den 0,95 til FCK mod 0,65.
 • Lyngby er bare ikke gode offensive. Åbne chancer skabt 0,7 pr. kamp - FCK har 1,9. Chancer pr.kamp har Lyngby 7,3 og FCK har 9,3.
 • Kigger vi på udnyttelsen af chancer, så er FCK ret skarpe oppe foran, hvor de har en scoringsprocent på 19,4 mod Lyngby's 12,1%. Lyngby scorer bare ikke mange mål, og med 0,8 mål pr.kamp, giver det god mening at de ligger i bunden.
 • Lyngby's første 3 kampe er endt med 1 sejr, og 2 nederlag, og imod Brøndby stod der ift. xG 0,49-2,57.
 • De seneste 3 indbyrdes opgør er endt med flermålssejr til FCK på henholdsvis 4-2, 4-1 og 2-0.
 • Lyngby har lukket 2,2 mål ind pr.kamp i denne sæson, og jeg synes de er sårbare i rigtig mange facetter af spillet. Imod et FCK hold der er godt kørende, tror jeg godt det snit kan stige.
Hold øje med
 • Lyngby's bane så fin ud mod Brøndby i sidste runde, men her blot en uges tid senere kan jeg godt være lidt nervøs for om den blev helt travet. Hvis det kommer til at være en skidt bane, er jeg ikke sikker på, at FCK kan få sat spillet op, og derfor kunne man godt komme til at se en masse tilfældigheder.
 • FCK har været til at scorer på, og i de første 3 kampe er der gået 4 mål ind, og jeg synes stadigvæk, man kan ane, at aftalerne ikke sidder helt hvor de skal i FCK forsvaret, og det kan Lyngby måske udnytte i dette opgør
 • Falk gik ud i sidste kamp mod SønderjyskE, og jeg tvivler på han er klar til dette opgør. Erstatningen hedder Biel eller Lerager, så det er lidt et valg imellem to meget forskellige spillere, men under alle omstændigheder ville jeg have foretrukket Falk, som har været flyvende i år med 14 kampe og 4 mål.
Oddsmarked

Jeg har kigget lidt på over de 2,5 men oddset er nu i 1,77 og faldet fra de 1,91, hvilket jeg synes var interessant. Derfor er jeg gået på denne variant, hvor FCK skal vinde med 2, og i tilfældet af, at de vinder med 1 er det indsatsen retur. 

Holdene:

Lyngby:

Her er Brian Hamalainen ude (fast mand 13 kampe), men derudover kan jeg ikke læse mig til nogen skader eller mangler. Rømer er med igen efter han sad ude mod Brøndby. 
Jeg forventer mig, at se et noget andet udtryk fra Lyngby end det de viste mod Brøndby, hvor de tabte 4-0, og man kunne også sagtens forestille sig, at holdopstillingen fik nogle rotationer ovenpå det nederlag de fik i sidste runde.

FCK:

Her er Peter Ankersen (fast mand 11 kampe 1 mål) og Kaufmann (9 kampe 1 mål) ude med skader, men derudover er alle mand klar, og de har rigtig mange muligheder både offensivt og defensivt for at gøre dette opgør interessant, og målrigt for gæsterne. 
Jeg har ikke kunne finde et rigtig svar på Falk- og om han er med, men på FCK's egen hjemmeside står der: "Midt i halvlegen fik Victor Ekani en skudchance lige uden for feltet, men ramte uheldigvis både bolden og Falks balle/baglår. Falk kom på benene og fortsatte nogle minutter, men virkede for hæmmet af slaget og udgik til fordel for Pep Biel. Gætdoktor.dk vil nok mene, at Falk er klar igen efter et par dages hvile med Netflix, brunsviger og kyndig behandling af sundhedssektoren." 
Jeg tvivler dog på at han er klar, og han vil være et stort savn.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback