18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Liverpool - SSC Napoli: X - Tips & Spilforslag

Match center
4. november 2010 kl. 21:05 - Fodbold, Europa - Europa League
Anfield
3. nov. 2010 kl. 19:34 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 03/11
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (2)
Chance (1-X-2): 50-29-21%
Betvalue: 101,50%
Spilbar ned til odds: 3,45
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Europa League får ikke mundene til at løbe i vand i Liverpool, som har øjnene rettet mod søndagens store hjemmekamp mod Chelsea, hvilket formentlig også kan mærkes på lægterne. Senest mod Steaua Bukarest spillede et reservepræget hjemmehold for et halvt fyldt stadion, og denne blaserte holdning det manglende engagement, hos englænderne kan blive Napolis chance for at skabe overraskelsen.

Javist, Liverpool er altid en stor mundfuld på Anfield og Napoli satser heller ikke alt på Europa League, men gæsterne stiller trods alt op i noget nær stærkeste opstilling, dvs (sandsynligvis) med de store offensive profiler Marek Hamsik, Edinson Cavani og Ezequiel Lavezzi, som bør give Liverpool-defensiven nok at se til.

Samtidig er Liverpool formentlig uden deres offensive esser Fernando Torres, Steven Gerrard og Joe Cole, hvilket efterlader hjemmeholdet noget tandløst.

Napoli har spillet samtlige tre kampe i gruppespillet uafgjort og har efterhånden brug for en sejr, men det er næppe her den skal komme; et point vil være en succes for de italienske gæster. Liverpool kan bringe sig meget tæt på videre avancement med tre point, men den spillemæssige krise ser ud til at fortsætte for Hodgsons mandskab trods resultatmæssig fremgang, så et kryds frister.

Odds

1 – 1,94 (Pinnacle)

X – 3,61 (Betfair)

2 – 4,50 (Ladbrokes)

Deja-vu

For 14 dage siden gæstede Liverpool San Paolo i Napoli, og det gik ikke overraskende kedeligt for sig. Begge mandskaber have stor respekt for hinanden og man sad med en fornemmelse af, at alle på forhånd var godt tilfredse med at dele i porten. Således sluttede opgøret 0-0.

Situationen har egentligt ikke ændret mærkbart; den hjemlige liga er stadig førsteprioriteten og især Napoli kan igen være fint tilfreds med et remis. Roy Hodgson og co.vil naturligvis gå efter sejren og de tre point, men med Steaua på udebane og Utrecht på hjemmebane i de to sidste kampe er et point ingen katastrofe. Især ikke med weekendens storkamp på Anfiield mod Chelsea in mente, som uden tvivl er ugens topprioritet ved Merseyside.

Liverpool

Siden nullerten i Napoli for 14 dage siden er Liverpools resultatmæssige formkurve gået i vejret med to sejre på stribe i ligaen. Først blev Blackburn sendt hjem fra Anfield med et 1-2-nederlag i bagagen, mens Bolton i søndags blev besejret med 1-0 ude.

Når det så er sagt, så er der stadig lang vej for the Reds, som stadig har problemer med at dominere modstanderen og især at skabe kampen. Både Steven Gerrard eller Fernando Torres er langt fra fordoms styrke og det sætter sit præg på det offensive spil. Defensivt har Hodgsons mandskab også problemer senest illustreret på Reebook Stadium, hvor Bolton havde flere gode chancer og burde i hvert fald have fået et enkelt point.

Trupnyt

Det vil ikke overraske nogen, hvis både Steven Gerrard og Fernando Torres bliver sparet frem mod Chelsea-kampen, selvom Roy Hodgson har postuleret, at han stiller i en stærk udgave. Samtidig er Joe Cole meldt ude med en skade, mens Dirk Kuyt heller ikke er klar til at spille endnu, hvilket efterlader offensiven noget ramputeret. Sotirios Kyrgiakos (forsvar – fast) er meldt tvivlsom og højreback Glen Johnson kan gøre comeback efter fire kampes skadepause. Forsvarerne Daniel Agger og Fabio Aurelio er ude med længerevarende skader.

Napoli

Himmelstormende Napoli er kommet en smule ned på jorden med blot fire point i de tre seneste ligakampe, hvor den store test mod topholdet Milan endte i et nederlag. Senest hentede Napoli en snæver 1-0-sejr ude over bundholdet Brescia, og således er italienerne ubesejrede i sæsonens syv udekampe i alle turneringer.

Napoli ligger nu på 5. pladsen i Serie A, som uden tvivl har holdets klare prioritet, men med tre point efter tre kampe og en 2. plads i gruppe K håber Walter Mazzarri og co. selvfølgelig på videre avancement. Spørgsmålet er om kvaliteterne er til det? Napoli har endnu ikke formået at vinde i gruppespillets tre første kampe og nedprioriteringen ser ud til at koste point.

I Serie A har Napoli blot lidt to nederlag i ni kampe, mens de lyseblå stadig er ubesejrede på fremmed græs.

Trupnyt

Midtbaneslideren Walter Cargano sad over i det førset opgør i Napoli pga. karantæne, men han er med igen. Således kan Napoli stille i stærkeste opstilling, hvilket formentlig bliver med en smule mere defensivt udgangspunkt end normalt.

Bud på startopstillinger

Liverpool (4-3-2-1): Reina - Konchesky, Carragher/Kyrgiakos – Skrtel – Johnson/Carragher – Lucas, Poulsen – Maxi – Jovanovic – Babel/Spearing – Ngog

 

Napoli (3-4-2-1): de Sanctis - Grava, Campagnaro, Cannavaro - Maggio, Cargano, Pazienza, Dossena - Hamsik, Lavezzi - Cavani.  

  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback