18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Liverpool - Manchester United: (AH: -0,5) 1

Match center
17. januar 2021 kl. 17:30 - Fodbold, England - Premier League
Anfield    Paul Tierney
12. jan. 2021 kl. 10:22 (Opdateret 17. jan. 2021 kl. 19:22) 12/01
463
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Liverpool utrolig stærke på Anfield

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 57-0-43%
Betvalue: 116,28%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 0-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Liverpool afgiver sjældent poeng på Anfield, har fået en lang pause op mod denne kamp og har et højere top og bund nivå end Man Utd - og kan med tab her være hele seks poeng bag sin største rival.

Liverpool har været svage på udebane denne sæsonen, mens de hjemme er uden tab siden april 2017! Kun 3x sidste 45 hjemme. 

Liverpool har et par nøglespillere ude med skade. Selvfølgelig uheldigt at det er begge sine stoppere og at reserven Matip også er skadet, men kan ellers stille i stærkeste.

Liverpool har fået en lang pause og bør komme med mye energi mod Man Utd som også har sine skade udfordringer. Bailly blev skadet mod Watford og mangler som alltid kamp form.

Lindeløf har slidt med rygproblemer hele sæsonen og den alltid skade plagede Shaw er nu skadet.

Pogba har slidt med diverse skader i lang tid og sammen med Lindeløf og Shaw var de skadet da Utd mødte Watford, hvor Bailly gik af skadet. Cavani er tilbage efter suspensjon, med har kun spillet under 300min liga fodbold denne sæsonen.

Mens Liverpool har spillefri i midtugen så har Utd en udekamp mod Burnley i aften. Maguire skal starte siger Solskjær, men vil med gult kort være ude mod Liverpool.

Liverpool har været solide hjemme. Kun 2 uafgjorte de sidste to årerne. Det er på udebane at de har afgivet for mange poeng, men set bort i fra det stygge tabet mod Villa, så har de ikke vist et så svagt bund nivå som Utds. Utd svinger langt mere i sine kampe. I for lange perioder dominerer modstanderne.

Kan Utd overraske på Anfield?

Utd har været stærke på udebane i lang tid nu. De tabte 2-0 på Anfield for et år siden og det var fortjent nok. Liverpool dominerede stort, men Utd havde en ganske lang god periode hvor de var tett på at få udlignet, men hvor Liverpool scoret til slutresultatet 2-0 på overtid. Utd er ubeseiret ude efter det tabet og har scoret mindst to mål i 12 af de 14 udekampe.

Situationen er noget anderledes siden det tabet. Liverpool er ikke like suverene, mangler begge stopperne og Utd trænger ikke starte med Williams, Pereira og James. Utd er bedre nu og kan indvolvere Rashford, Fernandes, Telles, Cavani, McT og Bailly.

Solskjær har ofte stillet op med tre stoppere mod de bedste hold og det har været en suksess, men så fik de en katastrofe start mod Leipzig i denne formation og Solskjærs forsøg med at holde fast i 4231 mod City i Liga Cupen fungerede ikke altfor godt.

Jeg tror Utd har bedst mulighed til poeng hvis Solskjær vælger at spille med tre stoppere, men med de skadeproblemerne til Shaw, Bailly og Lindeløf så vil det måske ikke være en mulighed.

Solskjær og Klopp har mødtes tre gange. To X på Old Trafford og sejer til Klopp på Anfield.

Det er næppe mange som tror Man Utd vil vinde Premier League med Solskjær som manager og med tab på Anfield så er alt normalt igen. Liverpool vil være på top og det vil igen komme tvivl om Solskjær er den rette mand til jobbet i den mægtige klub. Det er første gang i lang tid at Utd faktisk er helt deroppe og en sejer på Anfield vil betyde at Utd må tages alvorlig. Det vil være umulig at fortsætte med at diskutere om Solskjær er egnet til jobben i Man Utd. Det vil give klubben et enormt løft og evt. et forsprang på seks poeng ned til Liverpool. 

Klopp har over tid været ligaens største brokke hoved og fået noget sympati fordi de har haft et par nøglespillere(og mange reserver skadet) og nu har han også været ude at brokke sig over at de får færre straffespark end Man Utd, selv om det denne sæsonen kun skiller et enkelt. Liverpool kan med sejer her få ro på fremover og selv om Utd skulle have alle spillerne tilgængelige søndag, så er Liverpool, desværre,  bare er langt bedre hold.

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback