18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Liverpool - Manchester United: 1

Match center
15. oktober 2011 kl. 13:45 - Fodbold, England - Premier League
Anfield
Opdateret
0
Premier League betegnes pt. som verdens stærkeste liga - og jeg er bestemt ikke uenig i denne påstand!

Lige siden de glade 90´ere med tipslørdag har jeg fulgt med i engelsk fodbold, men det er først indenfor de sidste par år, at jeg har bettet og sat mig ind i spilverdenen.
Som en del af BetXpert-konceptet går jeg selvfølgelig udelukkende efter værdispil, der - hvis sandsynlighederne sættes korrekt - bør give overskud og dermed forrentning på lang sigt, hvor held ikke er en afgørende faktor.
Det er efter min mening vigtigt altid at kigge efter sandsynlighedsfordelingen, idet to spil med samme værdi kan have vidt forskellige chancer for at gå hjem. Man kan således (næsten) altid finde værdi på et hold, der kun vinder 1 ud af 10 opgør, men spørgsmålet er, om det er spillet værd (blandt andet fordi ens chancevurdering ikke må være meget ved siden af, før værdien ryger)?! Jeg går målrettet efter de spil, der har en acceptabel høj sandsynlighed kombineret med værdi.

Mvh. Jesper Møgelby
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2): 34-26-40%
Betvalue: 108,12%
Spilbar ned til odds: 2,94
Rigtig/forkert:
Pinnacle Spil nu hos Pinnacle
Det er fascinerende, at de to mest vindende og historisk set største rivaler i engelsk fodbold, Liverpool og Manchester United, ikke har spillet én kamp uafgjort siden 2005 – det er 13 kampe i streg uden remis! United har 8 sejre, mens The Reds har 5 af slagsen. 4 af disse er kommet på Anfield, hvor Dalglish’s tropper er gået sejrsrige fra banen de seneste 3 sæsoner.

Faktisk har billedet været ret ensidigt på det seneste på Anfield, hvor Liverpools midtbane har domineret Manchester Uniteds ditto, og Ferguson’s tropper har som konsekvens heraf haft svært ved at hænge på. Det samme billede ser jeg igen, idet United’s konstellationer med Anderson og Fletcher/Carrick ikke har fungeret så glidende, som Anderson/Cleverley gjorde det i starten af sæsonen. Dilemmaet for Ferguson er, hvorvidt han skal lade angrebstalenter som Chicharito og Welbeck sidde ude for i stedet at spille med en 5-mands midtbane og undgå den Liverpool-dominans, der har præget de senere år. Jeg tror det næppe, for hans 4-4-2 har været succesfuld indtil videre, og the Red Devils har spillet fremragende angrebsspil.

Med til historien hører også, at United er ramt af forsvarsproblemer, idet Patrice Evra, Fabio, Jonathan Evans, Nemanja Vidic og Chris Smalling alle – på nuværende tidspunkt – er tvivlsomme til dramaet.

Liverpool

Kenny Dalglish og co. er seks point efter de to Manchester-hold på førstepladsen, så hvis de røde skal have en chance for at hente det fortabte, skal der en sejr i hus. King Kenny har bebudet, at hele truppen er frisk, så han kan stille med det stærkest mulige hold.

Hvordan dette bliver er dog sværere at sige noget om, for Steven Gerrard, der næsten ikke har spillet i år, har rutinen til kampe som dette, hvorimod en Charlie Adam, der mere sandsynligt vil starte inde, har kampform. Adam har startet sin Liverpool-karriere på nogenlunde vis, men i enkelte kampe har han haft det meget svært. Eksempelvis inden han blev smidt ud mod Tottenham, blev han kastet rundt på banen uden at kunne komme tæt på Luka Modric. Kan De Røde Djævle spille hurtigt på midten, er Adam næppe den rigtige mand ved siden af Lucas.

Foran the Kop mod Manchester United plejer Liverpool-spillerne at være ekstra sultne, og jeg tror, at deres motivation og vilje kan afgøre kampen til deres fordel. De plejer at arbejde en vis legemsdel ud af bukserne, og med de chancer, som United har foræret væk i denne sæson, bør The Reds kunne få alle tre point.

Trupnyt

Kenny Dalglish kan frit vælge sin startopstilling, for som udgangspunkt har Liverpool ingen skader.

Trup

Reina, Kelly, Carragher, Skrtel, Enrique, Adam, Lucas, Kuyt, Gerrard, Downing, Suarez, Doni, Agger, Johnson, Coates, Robinson, Spearing, Henderson, Rodriguez, Carroll, Bellamy

 

Forventet startopstilling (4-4-2)

Reina

Kelly – Carragher – Skrtel – Enrique

Henderson – Lucas – Gerrard/Adam – Downing

Suarez - Carroll

Manchester United

Der er stadig mange usikkerhedselementer i United’s forsvar, og med Vidic tilbage uden kampform, er denne usikkerhed ikke blevet mindre. For hvem skal starte i midterforsvaret? Smalling, der har været skadet i nogle uger, Ferdinand, der har spillet mindre godt, Jones, der havde alvorlige problemer mod Basel, Evans, der kan få det svært mod Suarez’ hurtighed eller Vidic, der kun har spillet én kamp i over en måned? Stabiliteten i de bagerste rækker er stik imod de sidste par sæsoner ganske fraværende, og det er primært De Røde Djævles glimrende offensiv, der har givet dem en placering som Englands bedste.

Desuden bliver Wayne Rooney en interessant faktor i opgøret, for den tidligere Everton-spiller er i midten af en kontroversiel landsholdskendelse (tre dages karantæne under EM 2012), der har sat diskussionen ”skal Rooney med til EM eller ej” i gang. Oven i det har scouseren, der har alle grunde til at ville gøre det godt mod Liverpool, ikke en specielt god statistik imod The Reds, og han virker ofte ret påvirket foran the Kop. Så hvilken Rooney får vi at se i morgen middag? 

Trupnyt

Alex Ferguson er umiddelbart en heldig mand, for hvor flere spillere så tvivlsomme ud for nogle dage siden, er alle bortset fra Rafael (back – fast/reserve) og Tom Cleverley (midtbane – fast/reserve) meldt klar.

 

Trup

De Gea, Lindegaard, Amos, Smalling, Jones, Evans, Vidic, Ferdinand, Evra, Fabio, Valencia, Nani, Anderson, Carrick, Fletcher, Park, Giggs, Young, Rooney, Hernandez, Welbeck, Berbatov, Owen

 

Forventet startopstilling (4-4-2)

De Gea

Jones – Ferdinand – Vidic – Evra/Evans

Nani – Carrick – Anderson – Young

Rooney

Welbeck/Hernandez


  • Markedets højeste odds
  • Ingen personlige limits
  • Mange asian handicap spil

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Onsdag 29. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Olympiacos - Fiorentina: 2
2,35
Placer Bet
Torsdag 6. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
12:00 Flest mandater uden EPP og S&D: Identitet og Demokrati (ID)
2,38
Placer Bet
Fredag 7. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
23:55 DK's trup: Udtaget: Jacob Bruun Larsen
10,00
Placer Bet
Søndag 9. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:00 Antal mandater til SF: Over 1,5 Antal mandater
1,50
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet
21:00 Udtages til Englands EM-trup: Ollie Watkins
1,40
Placer Bet

Kommentarer

Feedback