Annonce

Liverpool - Everton: Begge hold scorer: Ja

Match center
1. april 2017 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
Anfield    Anthony Taylor
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05
Kommentarer (14)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 85%
Betvalue: 148,75%
Spilbar ned til odds: 1,18
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Er baseret meget på statistik. Ved godt at dette måske er en lidt uortodox indgangsvinkel, men er primært disse ting, jeg selv tager udgangspunkt i når jeg oddser. 

For:

Liverpool har været noget nær en målmaskine i denne sæson:

Samet : 61 mål i 29 kampe (det højeste i PL) - heraf 36 mål i 14 kampe på hjemmebane.

Snit : samlede scorings gennemsnit ligger på 2,10 pr. kamp - deres hjemmebane statistik ligger på hele 2,57.

Liverpool har scoret i deres seneste 5 kampe. Kampen før det var mod Hull, hvor de gik fra banen med et 2 - 0 nederlag. Men der tegner sig et klart billede af, at kampe hvor Liverpool ikke scorer, er mod bundhold/visse midterhold. Måske pga. manglende motivation. Dette ses bl.a. i de øvrige seneste ikke-måls-kampe, der inkluderer Southhampton x 3 og Plymouth. Men mod tophold, er de altid klar. Faktisk skal vi helt tilbage til oktober hvor de mødte Man Utd, for at finde en kamp hvor de ikke scorede.

Everton har også fået målnettene til at blafre heftigt i denne sæson:

Samlet : 51 mål i 29 kampe - dog kun 17 mål i 14 kampe ude.

Snit : samlede scorings gennemsnit ligger på 1,76 pr. kamp - dog kun 1,2 ude. 

Everton har scoret i 12 af de seneste 13 kampe. Kun mod Middlesbrough hvor det blev en 0 -0'er, mest af alt fordi Valdes efter sigende stod en pragtkamp. 

Lukalu har været en målmaskine uden lige i PL denne sæson. Den unge stærke belgier, har indtil videre nettet 21 gange i 28 kampe - heraf 11 i de sidste 10 kampe. 

For/i mod

1.

De seneste to indbyrdes opgør, er endt med kun ét hold på måltavlen, hvilket tæller ned. Det forrige foregik helt tilbage i april sidste år, hvilket vel næppe kan bruges til sammenligning. Deres seneste opgør ligger 3 1/2 måned tilbage, med et Everton - der endda spillede på hjemmebane, skabte ufatteligt få chancer og bl.a. kun 1 skud inden for målrammen. Liverpool var dog en anelse bedre, men formåede alligevel kun at score en enkelt pind. Der udover var kampen præget af ufatteligt mange spilstop, bl.a. i gennem 22 frispark (gennemsnitligt temmelig meget, for en liga der er kendt for at måtte gå hårdt til den). 

2.

Både Liverpool og Everton står stærkt defensivt:

Samlet har Liverpool lukket 36 mål ind i 61 kampe, hvilket udgør et snit på 1,24 pr. kamp.

Everton har lukket 30 mål ind i 29 kamp, hvilket er helt nede på 1,03 i snit pr. kamp.

På hjemmebane har Liverpool kun lukket 13 mål ind i 14 kampe, hvilket udgør et snit på 0,92 pr. kamp.

På udebane har Everton lukket 20 mål ind i 14 kampe, hvilket udgør et snit på 1,42 pr. kamp. 

3. 

Til trods for Liverpool og Everton's gode defensiver, så er der gået mål ind mod Liverpool i 8 ud af de seneste 10 kampe. Til gengæld var de 2 uden, mod Plymouth Argyle - fra den fjerdebedste række, og mod Tottenham, der ikke havde ét eneste skud på mål i hele kampen. Så var nok mere selvforskyldt, end det var Liverpool's fortjeneste. 

Everton's gode defensive statistik lyver også. De har rigtig mange clean sheets, hele 11 af slagsen. Dog er de primært kommet af kampe mod enten bundhold, eller midterhold der scorer meget få mål. De seneste kan nævnes Hull, West Bromwich (12 mål i 14 kampe på udebane), Sunderland, Middlesbrough og Crystal Palace. Sidst Everton mødte et tophold der ikke scorede mod dem, var den 15. januar, hvor de helt mirakuløst bankede Manchester City 4 - 0. 

Hvad siger i? 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback