18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Liverpool - Burnley: (AH: +2,0) 2

Match center
21. januar 2021 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Anfield    Mike Dean
18. jan. 2021 kl. 21:43 (Opdateret 21. jan. 2021 kl. 22:53) 18/01
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (13)

Burnley gæster i denne 18.runde Liverpool. En kamp som jeg tror bliver tæt, og hvor jeg ser et Burnley mandskab der har gode muligheder for at gøre livet sur for Liverpool.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 26-42-32%
Betvalue: 104,08%
Spilbar ned til odds: 1,81
Rigtig/forkert: 0-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Burnley har et, i min optik, klasse forsvar, med Pope i kassen, Mee og Tarkowski i midten af forsvaret. De tre har været rigtig stærkt kørende, og de seneste 8 kampe har de blot lukket 5 mål ind, og selvom Liverpool har klasse oppe foran, så har Burnley det altså også nede bagi.
 • Liverpool har ikke været vildt godt kørende på det seneste, og kigger vi på deres seneste par kampe, har de også haft svært ved at skabe store chancer, i deres seneste 4 kampe har de haft en gennemsnitlig xGF på omkring de 1,3 og blot scoret 1 mål på 4 kampe.
 • Liverpool kommer til at være meget på bolden i dette opgør, og det passer Burnley ganske glimrende, som kan stille sig tilbage, og afvise indlæggene, og måske scorer på en dødbold. Burnley er med 41.4 % boldbesiddelse i snit, et af de hold der ikke er så fikseret på det at have bolden, som Liverpool på den anden side der har et snit på 64.4.
 • Burnley har tabt 9 gange i deres første 17 kampe. I starten kæmpede de med tingene, men nu har de fået mere struktur i holdet. De nederlag de har fået har i 5 af tilfældene været med 1, og 2 af gangene har været med 2, og så har de tabt 3-0 til Chelsea og 5-0 til Man. City. Så på trods af de to nederlag til Chelsea og City, er de ofte godt med i deres opgør, og bliver sjældent kørt over.
 • De seneste opgør mellem Liverpool og Burnley har faktisk været ret tætte. Det første opgør, vandt Liverpool 3-0 hvor xG'en hed 1,1-0,4 i Liverpool's favør, det seneste opgør endte 1-1 hvor xG'en hed 2,1-0,8 også i Liverpool's favør, så Liverpool har hold de hellere vil spille mod end Burnley.
Hold øje med
 • Burnley har et super dårligt offensiv, hvor topscoreren er Chris Wood med 2 mål. Sammenlagt har Burnley også kun scoret 9 mål (det laveste antal i PL) og jeg regner da heller ikke med, at vi skal forvente Burnley kommer til at scorer mange mål i dette opgør.
 • Liverpool har et rigtig godt forsvar, hvilket deres seneste opgør vidner om. På trods af deres van Dijk skade, så har de en xGA som over de seneste 5 kampe ligger omkring de 0.55
 • Liverpool er stor favoritter til dette opgør, hvor bookmakerne også give dem 83% chance for en sejer. Med spillere som Firmino, Salah og Mane i front kan de også godt komme til at splitte Burnley ad, især hvis de vil ud og bevise noget, som de f.eks. gjorde mod Crystal Palace, hvor de smadret dem 7-0. Liverpool har bedre spillere på næsten alle positioner, så Burnley kommer på en svær opgave.
 • Liverpool har PL's højeste xG på 34,7 og er også det mest scorende hold i PL, så de har vist sig at være stærke offensivt, selvom det på det seneste har haltet lidt.
Oddsmarked

Oddset startede flere steder i de 2.05, og ligger nu i de 1.94 hos NordicBet og hos de fleste ander står vi i de 1.80-1.89

Under de 2,5 synes jeg også er spændende. Man kan få odds 2.67 samme sted, hvis man tror det bliver et målfattigt opgør, og jeg synes de seneste indsatser fra de to hold, indikere at vi godt kan få en kamp med få mål. 

Holdene:

Der er nogle dage til dette opgør, så jeg har ikke kunne læse så meget omkring kampene, men jeg kan se at Dunne og Taylor er ude i dette opgør. Ift. start formationen så tror jeg det bliver meget ala det de spillede med mod West Ham i sidste runde, hvor de tabte 1-0. Dog kunne McNeil godt være i startopstillingen.

Hos Liverpool er Gomez, Jota, Keita ude, og derudover er Matip tvivlsom. Så de er ramt på en del positioner. Jeg tror de vil stille ala det de startede med mod Man. Utd. dog kunne Shaqiri godt blive skiftet med Curtis Jones. 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback