Annonce

Liverpool - Burnley: Under 1,25 goals in 1st half (1H)

Match center
16. september 2017 kl. 16:00 - Fodbold, England - Premier League
Anfield    Roger East
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05
Kommentarer (12)
Liverpool kan få svært ved at udnytte deres høje presspil mod direkte spillende Burnley. Indbyrdes blev der scoret mange mål i 1. halvleg sidste sæson, men nu må Liverpool undvære Mané, og oddset kan være påvirket af den normale Reds-offensiv.
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under-Præcis): 37-29-34%
Betvalue: 103,25%
Spilbar ned til odds: 3,45
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Det taler for spillet: 

 • Liverpool kreerer primært chancer via deres høje presspil, men Burnleys defensive og direkte spillestil kan gøre dette pres mindre effektfuldt (*1)
 • Liverpool har en hurtig offensiv, men når de møder hold der står dybt og kompakt mangler de ofte kreative typer der kan åbne forsvaret (*2).
 • Markedet kan være påvirket af Liverpools målrige kampe. Det har dog primært været mod offensive hold, mens det ikke er tilfældet mod defensive (*3).
 • Sidste sæsons lignende opgør lukkede hos toneangivende bookmaker i 1,83 for spillet. Det bør ikke være højere nu med fravær (*4).
 • Liverpools offensive spillere har stor fart, men den kommer ikke helt til sin ret mod dybtstående Burnley der ikke efterlader rum at løbe i.
 • Liverpool må undvære denne – og sidste – sæsons topscorer Mané der har karantæne.
 • Liverpool spiller Champions League onsdag aften. Det betyder mindre restitution, måske trætte spillere og kan give nye fravær.
 • Burnley har haft en god sæsonstart, med masser points og få mål lukket ind. De kommer til kampen med tro på tingene.

Det skal du være opmærksom på: 

 • Burnley fik skadet deres dygtige og vigtige keeper Heaton i seneste opgør og han forventes ude flere måneder.
 • Sidste sæson endte de to indbyrdes opgør med sammenlagt 5 mål, hvoraf 4 blev scoret i første halvleg.
 • Coutinho er måske tilbage, og er han i form er han en enormt vigtig, kreativ styrke på holdet.
 • Liverpool har generelt spillet mange over-kampe denne sæson.
 • Hvis et af holdene får scoret hurtigt, kan det åbne for masser chancer da modstanderne så vil tvinges frem på banen.
 • Burnley var meget svage på udebane sidste sæson, hvor man blot hentede 7 points.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet overser/fejlvurderer.

Noter

*1: Liverpool leverer et højt pres, som er særligt effektivt overfor hold der gerne vil spille bolden ud fra bagkæden. Her kan man nemlig forcere fejl i farlige områder af banen, og fange modstanderne ude af balance. Burnley står dog meget dybt og kompakt, og starter ofte deres angreb gennem meget direkte eller decideret lange afleveringer til frontangriberne. Det betyder at man spille hurtigt hen over Liverpools pres, som derved ikke får samme effekt med at fange Burnley ude af balance.

*2: Liverpools offensiv er bygget op omkring nogle meget hurtige folk i front, der skal sætte fart og direkte spil når man vinder bolden højt på banen. Hvis man er meget i boldbesiddelse mod en kompakt modstander, har man dog ofte for få kreative playmaker-typer på banen til at kunne åbne modstanderne. Midtbanespillernes force i genpres, og angribernes fart i omstillinger kommer dermed ikke helt til sin ret.

*3: 3 af 4 ligaopgør denne sæson har Liverpools kampe budt på 4 mål eller mere, og man har spillet to målrige Champions League-kampe der kan have influeret markedet. Det har dog i alle tilfældene været mod gode offensive hold, der gerne har villet spille bolden og dermed gøre Liverpools presspil mere effektivt. Mod defensive Crystal Palace vandt man blot 1-0 på et sent mål af Mané.

*4: I opgøret der blev spillet i marts havde Liverpool både Lallana, Coutinho og Mané med som kreative spillere. Til dette opgør er Mane og Lallana definitivt ude, mens Coutinho endnu er uvist.

Oddset:

Oddset indebærer: Gevinst ved 0 scoringer i første halvleg, og halv gevinst ved 1 scoring i 1. halvleg. Hvis der scores 2 mål eller mere i første halvleg er indsatsen tabt.

Også værdi: 1,86 hos 888Sport og Unibet, samt 1,84 hos Jetbull.

  

Oddsudvikling: Jetbull åbnede i 1,88 men er siden faldet en smule.

Markedsoverblik: En toneangivende licensløs bookmaker er åbnet i 2,02, har siden været nede omkring 1,88 men er nu steget igen til 1,925.

Alternativt CV (O/U 2,5 mål): 60-40 (Lige præcis nok til smal værdi licensløst til odds 2,54, mens licensmarkedets højeste er Jetbull med 2,50 der giver en BV på præcist 100 %.

Liverpool

Liverpool er pt. placeret på en 8. plads i ligaen, hvor man dog blot er 3 points efter ligaens førerklubber fra rivalbyen Manchester. Det er dog stadig tidligt i sæsonen, og således er man også blot 4 points fra nedrykningsstregen.

Liverpool har den seneste tid hoppet fra det ene yderpunkt til det andet i forhold til selvtillid. Først slog man topkandidaterne Arsenal med hele 4-0 efter en forrygende præstation, inden man ugen efter (i seneste kamp) faldt helt sammen mod City og tabte hele 5-0, blandt andet efter et rødt kort til Mané.

I den kommende periode har Liverpool mange kampe på kort tid, grundet Champions League og ligacup. Det kan betyde man er nødt til at rotere på holdet, og spørgsmålet er om man gør dette mod Burnley, eller om man venter til ligacupkampen mod Leicester.

Trupnyt:

Offensivstjernen Mané er ude med karantæne efter han uheldigt tacklede Manchester Citys målmand i hovedhøjde sidste kamp. Sidste sæson måtte Liverpool undvære Senegaleseren i flere kampe, og her var man tydeligt tandløse, og rendte ind i en masse skuffende resultater.

Liverpool har desuden stadig tvivl om den anden store offensive stjerne Coutinho. Det er ingen hemmelighed at brasilianeren ønskede at skifte til mægtige Barcelona i transfervinduet, der dog måtte se deres enorme bud være utilstrækkeligt til at overtale Liverpool. Coutinho var stærkt utilfreds med dette, og har således endnu ikke spillet kamp for klubben denne sæson.

Han skulle være fit nu efter at have overkommet en rygskade, men der er endnu spørgsmålstegn ved om han er mentalt klar til at spille kampe for Liverpool. Skulle han komme i aktion, er det desuden ikke sikkert han vil kunne undgå tilråb eller pift fra fansene, der ikke virker til at være tilfredse med hans forsøg på at tvinge et skifte væk fra klubben.

Liverpools faste højreback Clyne er også fraværende til dette opgør, men han er blevet erstattet fornuftigt af unge Alexander-Arnold om end han havde problemer i seneste opgør mod City. Det havde de fleste spillere på holdet dog, og det er da heller ikke unormalt mod Citys mange offensive stjerner.

I forhold til starten af sæsonen kan Liverpool glæde sig over at have nyindkøbte Oxlade-Chamberlain fra Arsenal til rådighed, og det er ikke utænkeligt at han får en rolle i startopstillingen, alt afhængig af hvilket spillere der figurerer i Champions League onsdag.

Forventet Startopstilling:

Mignolet – Gomez, Matip, Lovren, Moreno – Can/Coutinho, Henderson, Wijnaldum – Salah, Firmino, Oxlade-Chamberlain

Burnley

Burnley indtager i øjeblikket en fornem 7. plads i ligaen efter en god sæsonstart. Det betyder at man pt. har ligeså mange points som dagens modstander fra Liverpool, men resultaterne er hentet på en markant anderledes måde end Liverpool. Burnley satser på en meget kompakt spillestil, hvor forsvarskæden konstant står meget dybt. Samtidig holder midtbanen sig som samlet kæde meget tæt på forsvarslinjen, således at der ikke er meget mellemrum at spille i for modstanderne. Det kræver derfor en enormt kreativ og dygtig modstander at kunne åbne forsvaret, eller gode skytter fra distancen der kan tvinger Burnley-forsvaret en smule frem.

Burnleys største styrke er at hele holdet kæmper indædt som en enhed gennem hele kampen, og alle hjælper til med de defensive pligter. Når man endelig har bolden gælder det om at få den hurtigt frem til frontangriberne, der ofte støtter godt op om hinanden. Sidste sæson havde Burnley store problemer på udebane hvor man blot fik hentet 7 points, men denne sæson giver forhåbninger om forbedring på den front, da man har fået 4 points på udebane mod mesterskabsaspiranterne fra Chelsea og Tottenham.

Trupnyt:

Burnley må til kampen her undvære deres faste målmand Tom Heaton der i seneste opgør udgik med en skade i skulderen. Det er et stort tab da han har fungeret som sikker sidste skanse for dem i flere sæsoner. Afløseren Nick Pope er uprøvet på dette niveau, men blev skiftet ind i stedet for Heaton i seneste kamp, i 36. minut, og formåede at holde buret rent. Han har udtalt (til Skysports) at han fik stor hjælp af forsvaret der konstant kommunikerede med hinanden og ham, så han ikke var i tvivl om noget. Normalt er det en målmands opgave at hjælpe til at organisere forsvaret gennem kommunikation, så hvis det igen er forsvaret der skal klare denne opgave for målmanden kan det være en ulempe for dem, uanset hvor hurtige reflekser keeperen så ellers har.

En af Burnleys store styrker er sammenholdet, den indbyrdes forståelse og kontinuiteten på holdet, og på den front kan man være yderst tilfredse med – bortset fra Heaton – at have en fuldt kampklar trup at gøre med.

Forventet startopstilling:

Pope – Lowton, Mee, Tarkowski, Ward – Gudmundsson, Defour, Cork, Arfield, Brady - Vokes

Kilder: soccerway.com, holdnyt.dk, oddsportal.com, skysports.com, fantasyfootballscout.com, whoscored.com.

Seneste 10 kampe

EPL
Liverpool
4 : 0 13/05-2018
Brighton
EPL
Chelsea
1 : 0 06/05-2018
Liverpool
ECL
Roma
4 : 2 02/05-2018
Liverpool
EPL
Liverpool
0 : 0 28/04-2018
Stoke
ECL
Liverpool
5 : 2 24/04-2018
Roma
EPL
West Bromwich
2 : 2 21/04-2018
Liverpool
EPL
Liverpool
3 : 0 14/04-2018
Bournemouth
ECL
Manchester City
1 : 2 10/04-2018
Liverpool
EPL
Everton
0 : 0 07/04-2018
Liverpool
ECL
Liverpool
3 : 0 04/04-2018
Manchester City
EPL
Burnley
1 : 2 13/05-2018
Bournemouth
EPL
Arsenal
5 : 0 06/05-2018
Burnley
EPL
Burnley
0 : 0 28/04-2018
Brighton
EPL
Stoke
1 : 1 22/04-2018
Burnley
EPL
Burnley
1 : 2 19/04-2018
Chelsea
EPL
Burnley
2 : 1 14/04-2018
Leicester
EPL
Watford
1 : 2 07/04-2018
Burnley
EPL
West Bromwich
1 : 2 31/03-2018
Burnley
EPL
West Ham
0 : 3 10/03-2018
Burnley
EPL
Burnley
2 : 1 03/03-2018
1
Everton

Kommentarer

Feedback