18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Litauen U19 - Kina U19

Infokamp
5. juli 2013 kl. 13:15
5. jul. 2013 kl. 01:52 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 05/07
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Prag, Tjekkiet, danner ramme for VM-kvartfinalerne i basketball for U19-landshold.

Her er et interessant match-up mellem Litauen og Kina, hvor jeg umiddelbart skæver til et litauisk hold, der bør kunne dække en handicap-linje på 9,5. Med netop denne kamp føler jeg mig dog sikrere på at afvente og følge med på liveklienten. Der er en række interessante aspekter, der kan skabe os et fint live-væddemål og det er formålet med analysen. Ingen anbefalinger på at placere pre-game.

En ny ekspert på BetXpert.com, der starter ud med en info-analyse?! Hvor charmerende... Ikke desto mindre er det tilfældet, omend jeg regner med at der også er et spilforslag fra selvsamme VM-kvartfinaler i morgen formiddag. Udbuddet på mit spilforslag er dog endnu ikke så stort, men forventes at komme over natten og morgenen, således at jeg kan få en anbefaling ud af det. Så bare rolig, I ser andet til mig end info-analyser fra ligegyldige kampe i u-turneringer i en sportsgren, som BetXpert.com (og medie-Danmark) normalt ikke dækker så meget.

Litauen og Kina mødes i VM-kvartfinalen for U19-landshold fredag. Et match-up, hvor Litauen skal være solide favoritter til at gå i semifinalen. Det forventer jeg også de gør. Men jeg er ikke umiddelbart klar til at gå på en pre-game linje.

Odds og chancevurdering 

Handicap-linje: 9,5 hos Betsson/Betsafe/Tonybet
Over/Under-linje: 148,5 hos Betsson/Betsafe/Tonybet
CV -9.5/+9,5: 54%-46%
CV over/under: 52%-48%

Litauen
Litauen er en af turneringens top 6-hold, som jeg ser det. De har en bred trup, som der gøres fuld brug af i kampene so far. Det har dog overrasket mig en lille smule, at de gør det så godt. Jeg har følt dem en smule overvurderet qua deres U19 VM-sejr i 2011, samt den indledende gruppe, Gruppe B, som var den klart svageste ved årets verdensmesterskaber. De har dog fortsat de flotte takter i mellemspillet, hvor de for mig overraskende klarer skærene mod både Canada, Kroatien og Spanien, der kommer fra turneringens stærkeste Gruppe A.

Mod Canada er de undervejs i 1. quarter nede med 20 pts, men kommer alligevel op i løbet af anden halvleg og vinder kampen med 82-76. De er også nede med knap 20 pts mod stærke Kroatien, men får reduceret nederlaget til 90-91. Og så slår de en af turneringens mastodonter, Spanien, med 61-59.

Litauen har altså vist sig totalt utilregnelige i kampene, idét de svinger meget og lever meget på runs. Men de har spillet op med flere af de bedste hold i turneringen, hvorfor der også burde være den klare klasseforskel mellem Litauen og Kina. Generelt er der klasseforskel på europæisk og asaitisk talentudvikling i basketball, og i et land som Litauen skal det ikke være nogen undtagelse, på trods af Kina siden Yao Mings dominans i NBA har oplevet en pæn udvikling.

En af Litauens nøgler er den brede bænk, der også gør at de såvidt muligt har kvalitet i alle 40 minutter. Det er en strategi, de er kommet godt ud af i turneringens første seks kampe og der er ikke som i 2011 (hvor Jonas Valenciunas dominerede) nogen egentlige stjerner - skulle nogen dog skille sig ud ville det dog være Tomas Dimsa og Marius Grigonis.

Litauen er gået igennem slutrunden med sejre i 5 af 6 opgør, men hvor de var lidt sløsede i starten, synes jeg i den grad de er kommet efter det i mellemspillet og har imponeret mig.

Kina
På trods af udviklingen i det basketball-gale land, så er Kina stadig ikke en faktor ved de store internationale slutrunder. Det mener jeg heller ikke de bør være i år. De har dog overrasket mig ved slutrunden, og især én ung fyr, har imponeret mig enormt. Qi Zhou; en 17 årig stor center, der har domineret i de kampe han har været med i so far. Det undrer mig dog at han ikke har spillet de seneste to kampe. Jeg har søgt igennem på både Twitter og Google uden at blive klogere på om han er skadet, eller hviles. Hvis han er blevet hvilet har det været et modigt træk af kineserne, da de ikke var 100% sikre på kvartfinaledeltagelse i de to sidste mellemspilskampe. Trods nederlag i de sidste to kampe, er kineserne dog videre til kvartfinalerne.

Af yderligere profiler hos kineserne kan nævnes Gao og Yuan, men min yderligere viden er begrænset, da samtlige kinesere kommer fra hjemlige omgivelser, modsat litauerne hvor et par stykker af dem deltager på højt niveau, enten i den bedste hjemlige seniorrække eller på college i USA.

Hvad skal man holde øje med i morgen?
Som sagt; jeg skæver til Litauen -9.5 i morgen af disse årsager:
- Der bør være klasseforskel. Litauen har spillet sig op i turneringen.
- Kina er fine, men har slet ikke samme bredde. De har overrasket mod Australien, men har ellers ikke domineret.


Jeg er afventende, fordi jeg ikke er sikker på Qi Zhous tilstand - bliver han bare hvilet, eller har han rent faktisk et helbredsproblem? Hvis han ikke er med på 100% i morgen bør Litauen klart spilles i morgen, da det skaber grundlag for et godt valuebet. Han er Kinas MVP so far, så uden ham er de betydeligt svækkede.

Et andet aspekt, der gør kampen interessant på LIVE, er Litauens runs samt brede bænk. Det er muligt at kineserne kan følge med Litauen i dele af kampen, men der er også momenter hvor Litauen vil være dominerende pga. deres brede roster. Litauen kan endda måske være bagud i dele af kampen (de var nede med 20 mod både Canada og Kroatien), hvor et eventuelt live-spil også kunne tænkes.

Så det er med fokus på live-betting at jeg ser frem mod denne kamp. Det bør I også gøre - og jeg vil opdatere, hvorvidt man bør gå med noget. Kampen streames på FIBAs officielle TV-side, måske er vi heldige at der er live-billeder fra en bookmaker.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback