18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lisen - Sokolov: Home no bet: X

Match center
24. juni 2020 kl. 17:00 - Fodbold, Tjekkiet - FNL
24. jun. 2020 kl. 16:10 (Opdateret 24. jun. 2020 kl. 19:16) 24/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (10)
Chance (1-X-2): 50-30-20%
Betvalue: 104,60%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Og så er oddset vist også tilstrækkeligt højt

En for mig at se uforståelig oddsudvikling betyder nu, at der er værdi i det yderst solide hjemmehold fra SK Líšeň, når de her til eftermiddag tager imod FK Baník Sokolov; en nedrykningskandidat der blot tre dage efter dette opgør står overfor sæsonens vigtigste kamp. Det bliver en tæt match. Uafgjort synes langt fra utænkeligt og under alle omstændigheder det bedste spil, garderet af hjemmesejren.

OBS: Odds 1.82 opnås ved at spille 50,50% af indsatsen på X til odds 3.60 hos Bet365 og 49,50% af indsatsen på 1-tallet til odds 2.02 hos NordicBet. (Brug eventuelt BetXperts værktøj.)

Det taler for spillet

 • Líšeň har kun tabt 3 gange hjemme i Brno denne sæson. Omvendt har man dog også haft svært ved at vinde. Det er kun blevet til 3 sejre og hele 6 gange uafgjort. Efter coronapausen har man gjort det rigtig godt, og jeg har generelt været imponeret over holdets præstationer. De er ihærdige, arbejder som et kollektiv og anlægger en sund no-bullshit tilgang til spillet i begge ender af banen.
 • Sokolov har stadig til gode at hente deres første sejr på udebane. Det er blevet til hele 1-0-nederlag ud af 12 forsøg. De to uafgjorte resultater er opnået mod hold fra midten, der styrkemæssigt er at sammenligne med aftenens modstandere; herunder 1-1-kampen ude mod Vlasim, der fandt sted så sent som 31. maj.
 • Gæsterne har i form af Adam Čihák (cenforsvar, fast) og Vojtěch Machek (centralmidt, fast) to fravær i de bagerste geledder.
 • Hjemmeholdet har omvendt alle mand klar til kamp (eller sådan ser det i hvert fald ud; se nedenfor) og sparede endog fire spillere i sidste runde med henblik på netop dette opgør.
 • Med en sejr kan oprykkerne fra Líšeň nemlig endegyldigt sikre deres overlevelse i ligaen – om end overlevelsen allerede ser temmelig sikker ud. Med 6 tilbageværende spillerunder har Líšeň 14 point ned til stregen, hvor netop aftenens modstandere befinder sig. Som sådan ser hjemmeholdet forståeligt nok ingen grund til at gøre udeholdet nogen form for tjenester, og cheftræneren fra Líšeň har hverken i sine ord eller handlinger lagt skjul på vigtigheden af eftermiddagens opgør. Af samme årsag må man dog også formode, at Líšeň hellere stiller sig tilfreds med uafgjort end at sætte alting over styr og risikere nederlag.
 • Selvsagt kæmper Sokolov således også for overlevelse, men gør sådan fra et helt andet udgangspunkt. De har inden denne spillerunde 5 point op til redning og Varnsdorf på 14.pladsen. Netop Varnsdorf er Sokolovs modstandere i næste runde, og skal Sokolov gøre sig nogen forhåbninger om at redde sig selv, ligner det unægteligt, at de pinedød skal have fuldt udbytte hjemme mod Varnsdorf. Opgøret finder imidlertid sted kun 3 dage efter dagens kamp, og skønt intet er meldt ud officielt, er det ikke utænkeligt, at gæsterne vil spare spillere med henblik på den altafgørende kamp, som venter. Ligeledes kan man også spekulere i, om udeholdet her formår at forblive 100% fokuseret på eftermiddagens match. (Klubben officielle optakt til dagens kamp kommer for eksempel også rundt om Varnsdorf-opgøret.)

Hold øje med

 • Sokolov kan godt spille fodbold og opnå resultater. I forbindelse med vinterpausens trænerskifte forstærkede man sig rigtig fint, og på det seneste har resultaterne også flasket sig. Om end man går ind til kampen her på bagkant af to nederlag, har gæsterne siden genopstarten en pæn statistik: 31-4 (alle 3 sejre hentet hjemme). Sokolovs nyfundne form og styrke taler naturligvis imod spillet, hvis de viser sig for gode. Omvendt taler det også for spillet, når de viser sig lige præcis at indeholde dét, der skal til for at tage et point – hvilket det altså ikke har lignet før end nu.
 • Líšeň er solidt plantet i midten af tabellen. De har som sådan intet at spille for, men heller ikke noget at tabe og kan frit satse alt på at hive sejren i hus foran hjemmebanepublikummet. I begge henseender – hvad enten det er manglende motivation eller sikkerheden til at kunne spille fuldkommen frit – er der usikkerheder forbundet til hjemmeholdets tilgang til kampen, der kan påvirke spillet negativt.
 • Líšeň har tabt to af deres seneste 4 hjemmebanekampe; et 0-2-nederlag til det formstærke midterhold fra Vlasim og et 1-2-nederlag til topholdet og lokalrivalerne Zbrojovka Brno, hvor det dog skal nævnes, at man gjorde en rigtig god figur.
 • Som sagt er Sokolov unægteligt pisket til sejr i næste kamp hjemme mod Varnsdorf. Man kan dog argumentere for, at dét også gør sig gældende her mod Líšeň. Umiddelbart har Sokolov nemlig et sværere kampprogram end deres konkurrenter i bunden af tabellen, og på papiret ligner Líšeň én af de mest oplagte steder at hente point. Jeg føler mig med andre ord ikke overbevist om, at Sokolov nødvendigvis vil stille sig tilfreds med ét point, skulle stillingen være lige hen imod afslutningen. For som udgangspunkt – det vil sige, hvis alle resterende kampe forløber ’planmæssigt,’ og som man kan forvente – gør ét point ikke den store forskel for dem. Omvendt så tvivler jeg dog også på, at udeholdet rent faktisk tænker sådan. Klart er det dog, at Sokolov kommer til Líšeň med målet om at udrette mere end blot at score et mål, sådan som klubben lidt komisk skriver i optakten på deres hjemmeside.

Holdnyt

SK Líšeň: Hjemmeholdet har ingen spillere i karantæne. Umiddelbart heller ingen skader (se kommentarspor nedefor for den opdatering, der kommer så snart jeg har tjekket seneste startopstilling. Under alle omstændigheder flytter det næppe synderligt på chancevurderingen.)

FK Baník Sokolov: Adam Čihák (cenforsvar, fast) og Vojtěch Machek (centralmidt, fast) er som nævnt ude med karantæne. (Opdatering på eventuelle skader følger om et øjeblik; hold øje med kommentarsporet.)

Kilder

transfermarkt, soccerstats, fnliga.cz samt holdenes respektive hjemmesider; sklisen.com og fksokolov.cz.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback