18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : Legia Warszawa - FCSB: (AH: -0,25) 2

Match center
27. august 2013 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Opdateret
0
Profession: Journalist. Uddannelse: cand.oecon og skolelærer.
Har de seneste 17 år beskæftiget sig professionelt med sports-betting med plus på kontoen.
Været spilekspert og spilredaktør hos Berlingske Tidende, Ritzaus Bureau, B.T. samt de seneste syv år TIPS-bladet.
Indstiftede ved årsskiftet 2004/05 på TIPS-bladet det såkaldte Hitrate-regnskab, som løbende monitorerede tilbagebetalingen af væddemåls-anbefalinger.
Resultat 2005: 108,0 %.
Resultat 2006: 113,1 %.
Resultat 2007 (første halvår, indtil start på BetXpert): 129,5 %

Har de seneste fem år været bosiddende fifty/fifty på bookmaker-øen Malta, bl.a. som konsulent for bookmakerfirmaer, og i den italienske fodbold-metropol Milano.
Sprog: Dansk, engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.
Speciale-område: Fodbold.
Med baggrund i de foregående års regnskaber må det ultimative "jagt-område" beskrives som Europa Cup’en. De seneste syv år har med én sæsons undtagelse givet solidt overskud i Champions League, UEFA Cup og Intertoto Cup. Specielt sommeren/det tidlige efterår er traditionelt overskudsgivende, hvilket vil sige Intertoto Cup’en, kvalifikationen til Champions League samt kvalifikationen og hovedturneringens 1. runde i UEFA Cup’en.
Andre fodbold-områder med traditionelt godt afkast: Landskampe, Italien, Østeuropa, Latinamerika.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-30-30%
Betvalue: 102,75%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
OBS!!! ANALYSEN OPDATERET - se nederst.

Selvom Steaua Bukarest skuffende kun fik 1-1 på hjemmebane i det første møde med Legia Warszawa, så holder jeg stadig rumænerne som det bedste hold af disse to. Får jeg ret i min prognose, vil oddsene på Steaua falde.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

 • En lille, men alligevel ifølge min bog udtalt klasse-forskel i Steaua Bukarest-favør. De to klubbers europæiske resultater peger Steauas vej.
 • Steaua var bedst i det første møde, hvor Legia var heldige med at slippe afsted med uafgjort 1-1.
 • Den rumænske liga er markant stærkere end den polske, og Steaua var i særklasse på den hjemlige scene sidste sæson, mens Legias mesterskab var truet.
 • Efter alt at dømme (dvs. sige min vurdering - jeg har taget fejl før) vil oddsene falde på Steaua.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Hjemmebane-fordelen skal altid regnes i disse europæiske opgør, og opbakningen til Legia vil blive intens og lettere fanatisk.
 • Taktisk vil Legia formentligt spille på 0-0, ligesom de gjorde det senest mod Molde, hvilket kan gøre det vanskeligt for Steaua at åbne defensiven.
 • Steaua har spillet godt i sæsonstarten, men holdets svage punkt er, at angriberne ikke altid er lige skarpe.

Spil-form: Det kan meget vel blive en tæt affære i Warszawa, og det er derfor logisk at dække X’et ind under én eller anden form. Jeg er endt med Steaua Bukarest på et Asian Handicap +0,25, hvilket betyder, at Steaua skal vinde, for at det fulde odds kommer til udbetaling. I tilfælde af uafgjort vil der være ”halv” gevinst (1,48 Pinnacle, 1,47 Bet365). Jeg skal i øvrigt sige, at jeg føler mig ret sikker på, at odds på Steaua Bukarest vil falde.

Bedste betaling for Steaua Bukarest på Asian Handicap +0,25: Odds 1,97 hos Pinnacle.

 

Bedste betaling for Steaua Bukarest på Asian Handicap +0,25 blandt dansk-licenterede spil-udbydere: Odds 1,95 hos Bet365.

(bemærk venligst, at BetXpert som udgangspunkt ikke kan yde assistance, hvis der opstår problemer med en licensløs bookmaker)

Den første kamp: Størst boldbesiddelse, 12 afslutninger indenfor rammen mod fem og 12 hjørnespark mod tre, men lige lidt hjalp det for Steaua Bukarest, der på hjemmebane i midtugens første Champions League-møde med Legia Warszawa måtte nøjes med uafgjort 1-1.

Nu står vi så overfor returen i Polen, og hvad kan vi forvente?

Legia nu med bedst kort på hånden... måske?: Well, det er oplagt, at Legia Warszawa kan være godt tilfreds med resultatet af den første kamp, og det er (ikke mindst fordi, 0-0 vil bringe dem videre) også fair nok, at Legia er smalle favoritter til at tage billetten frem til Champions League-gruppespillet. Med det sagt, så dog kun måske...

Hvad mener jeg med det? Hjemmebane-fordelen kan naturligvis ikke undgå at veje, men uanset resultatet af det første møde, så holder jeg Steaua Bukarest som det stærkeste af disse to hold. Det på papiret, værdimæssigt kigger man på de to klubbers spillertrupper, samt ikke mindst de seneste års internationale resultater. Kig eksempelvis længere nede i teksten for ”Legia Warszawa i Europa” og ”Steaua Bukarest i Europa” og sammenlign.

Overordnet vurdering: Med en passende vægtning af hjemmebane-fordelen kan man trods alt dog nok godt finde belæg for at gøre Legia Warszawa til smal favorit i returen, men kun smal. Jeg synes, at odds-markedet har overvurderet Legia i denne kamp, og at man kan få et pænt odds på Steaua Bukarest på Asian Handicap +0,25 (fuldt gevinst ved Steaua-sejr, men også pæn udbetaling ved ved uafgjort) kan jeg ikke lade stå.

Uanset resultatet af den første kamp mener jeg stadigvæk, at Steaua-mandskabet har mere klasse end Legia, men fair enough, jeg vælger at give Legia rimelige procenter for hjemmebane-fordelen.

Situation - Legia Warszawa: Mesterskabet i den polske Ekstraklasa var sidste sæson et anliggende mellem Legia Warszawa og Lech Poznan, og da Lec Poznan ikke kunne følge med Legia Warszawas point-høst op imod sæson-slut, sluttede det med, at hovedstads-klubben tog titlen med 67 point for 30 kampe, seks point flere end Lech Poznan.

Legia Warszawa tog sig også af pokal-turneringen med samlet 2-1 i de to finale-kampe mod Slask Wroclaw.

Form & seneste resultater - Legia Warszawa: League Warszawas sæson startede med en 3-1-sejr ude over The New Saints Llansantfraid (CL-kval.), hvorefter det i den polske sæson-premiere blev til 5-1 hjemme over Widzew Lodz. Derefter hedder resultaterne 1-0 hjemme over The New Saints Llansantfraid (CL-kval.), 3-0 ude over Pogon Szczecin 1-1 ude med Molde (CL-kval.), 4-0 hjemme over Podbeskidzie, 0-0 hjemme med Molde (CL-kval.), 1-2 ude til Ruch Chorzow, 3-0 ude over Rozwoj Katowice, og så senest 1-1 ude med Steaua Bukarest (CL-kval.).

Legia Warszawa spiller i denne weekend hjemme mod Lechia Gdansk.

Legia Warszawa i Europa: Legia Warszawa startede Champions League-kvalifikationen i 2. kval.runde, hvor de i Wales mod The New Saints Llansantfraid vandt 3-1 og fulgte op med en ny 1-0-sejr hjemme. I 3. kval.runde var Legia betydeligt mere presset for at sige det mildt, og Molde havde fortjent en bedre skæbne end at ryge ud på udebane-mål efter 1-1 i Norge og 0-0 i returen i Warszawa. Senest spillede Legia så på udebane 1-1 med Steaua Bukarest.

Sidste år deltog Legia Warszawa i Europa League-kvalikationen, hvor det i Letland blev til 2-2 mod Metalurgs Liepajas og efterfølgende en klar 5-1-hjemmesejr. Derefter tabte Legia i Østrig 1-2 til Ried, men vandt hjemme-returen 3-1. I playoff-runden spillede Legia Warszawa 1-1 hjemme mod Rosenborg, hvorefter det blev til et 1-2-nederlag i Norge og dermed exit Europa.

Situation - Steaua Bukarest: Mesterskabet i Rumænien har haft det ikke kun med at gå tur mellem adskillige klubber, men også at være tæt, men sådan var det ikke sidste sæson i Liga I, hvor Steaua Bukarest var enerådende. Steaua sluttede hele 16 point foran nummer to, Pandurii Targu Jiu.

Form & seneste resultater - Steaua Bukarest: I denne sæson har Steaua Bukarest indtil videre spillet følgende betydende kampe: 3-0 over Petrolul Ploiesti (rumænsk Super Cup), 3-0 hjemme over Vardar Skopje (CL-kval.), 2-1 hjemme over Ceahlaul Piatra Neamt i den rumænske sæson-premiere, 2-1 ude over Vardar Skopje (CL-kval.), 2-0 ude over Dinamo Tbilisi (CL-kval.), 1-1 hjemme med Dinamo Tbilisi (CL-kval.), 2-1 ude over Dinamo Bukarest, 3-0 hjemme over CFR Cluj, samt senest 1-1 hjemme mod Legia Warszawa.

I denne weekend møder Steaua Bukarest på udebane Gaz Metan Medias.

Steaua Bukarest i Europa: Steaua Bukarest er nået frem til Champions League-kvalifikationens playoff-runde ved i 2. kval.runde hjemme at besejre Vardar Skopje 3-0 og efterfølgende tage en 2-1-sejr i returen i Makedonien. I 3. kval.runde vandt Steaua Bukarest i Georgien 2-0 over Dinamo Tbilisi for derefter at tage det lidt roligere i returen hjemme, der sluttede 1-1. I seneste midtuge blev det så til 1-1 hjemme mod Legia Warszawa.

I sidste sæson spillede Steaua Bukarest med i Europa League, hvor de i kvalifikationen startede med at tabe 0-1 hjemme til Spartak Trnava, men dog vandt returen i Slovakiet 3-0. Så var rusten banket af, og i playoff-runden blev det i Litauen 2-0 over Ekranas og efterfølgende 3-0 hjemme.

I efterårets gruppe-spil viste Steaua Bukarest i gruppe med VfB Suttgart, FC København og Molde sig som det stærkeste hold i gruppen, som de vandt med 11 point, foran VfB Stuttgart med 8, FC København også med 8 og Molde med 6 point.

I forårets cup-fase gjorde Steaua Bukarest det også godt. I sekstendedelsfinalen mod Ajax Amsterdam blev det i Holland ganske vist til et 0-2-nederlag, men i returen hjemme tog Steaua med en identisk 2-0-sejr revanche, hvorefter de vandt straffespark-konkurrencen. Det betød, at Steaua Bukarest i ottendedelsfinalen skulle op imod Chelsea, og Steaua var faktisk ikke langt fra at gå videre, da de vandt 1-0 hjemme, og først sent i returen i England måtte bøje sig med et 1-3-nederlag.

Analysen vil om morgenen på kampdagen tirsdag den 27. august blive opdateret med seneste nyt, teamnews, sandsynlige start-opstillinger, samt odds-udvikling.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Analysen opdateret tirsdag den 27. august kl. 08.20.

Mellemliggende udvikling siden den oprindelige analyse - Legia Warszawa: Legia Warszawa sparede en række stamspillere i weekendens liga-møde hjemme med Legia Gdansk. Efter spil og chancer burde Legia Warszawa have vundet alligevel, men det blev til et noget uretfærdigt 0-1-nederlag.

Mellemliggende udvikling siden den oprindelige analyse - Steaua Bukarest: Også Steaua Bukarest sparede mange folk i deres liga-kamp ude mod Gaz Metan Medias. Et opgør, der sluttede uafgjort 2-2.

Trupnyt – Legia Warszawa: Der er angiveligt ingen spillere ude for Legia Warszawa, som dermed skulle være i stand til at stille i stærkeste.

Trupnyt - Steaua Bukarest: Det samme kan man ikke helt sige om Steaua Bukarest, men situationen er ingenlunde kritisk, og der er også gode nyheder. Den stærke forsvarer Vlad Chiriches er netop blevet solgt til Tottenham formedles 75 mio. kroner, men han har fået lov til at spille denne sidste super-vigtige kamp for Steaua. Chiriches er således med mod Legia.

Ude er den vigtige midtbane-spiller Mihai Pintilii, der er spærret pga. for mange gule kort, og det er et tab, men ikke så stort endda, idet han vil blive erstattet af Lucian Filip, som også er en glimrende spiller. Derudover er midtbane-kanten Alexandru Chipciu ude langtids-skadet, men det har han været længe.

Steaua Bukarest stiller op uden én-to af deres folk fra ideal-opstillingen, men det er ikke nogen alvorlig svækkelse.

Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:

Legia Warszawa (4-2-3-1): Dusan Kuciak; Tomasz Jodlowiec, Jakub Rzezniczak, Jakub Wawrzyniak, Dossa Junior, Miroslav Radovic, Ivica Vrdoljak, Dominik Furman, Marek Saganowski, Jakub Kosecki og Michal Kucharczyk.

Steaua Bukarest (4-2-3-1): Anton Ciprian Tatarusanu; Iasmin Latovlevici, Lukasz Szukala, Vlad Chiriches, Daniel Georgievskij, Cristian Tanase, Alexandru Bourceanu, Lucian Filip, Nicolae Stanciu, Adrian Popa og Federico Piovaccari.

Odds-udvikling: Helt forudsigeligt er odds på Steaua Bukarest faldet, siden jeg lagde analysen ud tidligt lørdag. Bet365’s 1,95-betaling for Steaua Bukarest på Asian Handicap +0,25 kan man nu kigge i vej-viseren efter, og det kan man også med Pinnacle’s 1,97.

Højeste odds på markedet på Steaua +0,25 er lige nu 1,83, som fås hos Bet365, Ladbrokes og SBObet.

 • God velkomstbonus på sport
 • Stort spiludvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
 • Rigtig god mobilapp
 • Meget brugervenligt og flot site
 • Konkurrencedygtige odds

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:45 Lille - Aston Villa: Flest hjørnespark Lille
1,90
Placer Bet
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
21:00 West Ham - Bayer Leverkusen: Over 0,5 Mohammed Kudus skud på mål
1,90
Placer Bet
21:00 Atalanta - Liverpool: (AH: -0,5 Kort) 1
1,88
Placer Bet
Lørdag 20. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
16:00 Sheffield U. - Burnley: 2
2,40
Placer Bet
Søndag 21. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
14:00 Viborg - Lyngby: 1
1,82
Placer Bet
17:00 Sandefjord - Lillestrøm: 2
2,40
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet

Kommentarer

Feedback