18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
7. november 2019 kl. 18:55 - Fodbold, Europa - Europa League
Stadio Olimpico, Rome
4. nov. 2019 kl. 11:31 (Opdateret 7. nov. 2019 kl. 20:50) 04/11
764
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)
Chance (1-X-2): 60-24-16%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-2
Bethard Spil nu hos Bethard
Lazio er inde i en god stime, og især hjemme i Rom giver man ikke meget væk. Celtic vandt for to uger siden i Skotland og kan leve med eet point, men skotske hold har det normalt svært ude i Europa.
Det taler for
 • Lazio er stærkt spillende i øjeblikket i Serie A, og vandt senest ude mod Milan.
 • Romerne har endnu ikke tabt hjemme på Stadio Olimpico i denne sæson.
 • Lazio og italiensk fodbold burde være et niveau over Celtic og den skotske liga.
 • Hjemmeholdet stiller sandsynligivs i stærkeste opstilling, især da man helst skal have tre point.
 • Celtic og generelt skotske mandskaber har det normalt ikke nemt på udebane når de spiller europæiske opgør.
 • Ciro Immobile virker brandvarm i angrebet, og kan give de tunge skottere problemer.
 • Italienerne bør give Celtic problemer både ved at spille hurtigt og ikke midst tekninsk, hvor Celtic normalt spiller på et lavere niveau.
Hold øje med
 • Celtic vandt for to uger siden i Skotland, hvor Lazio stillede med en del reserver.
 • Skotterne vil være fint tilfreds med et point, da man er fire point for italienerne i tabellen.
 • Lazio har tabt to ud af tre opgør i Europa League, dog begge nederlag på udebane.
 • Simone Inzaghi kan risikere at rotere hos romerne til torsdagens opgør.
 • Celtic har kun tabt to opgør i denne sæson.
Oddsmarked

Spillet åbnede i odds 1,74 hos Bethard og er forsat i odds 1,74, Nordicbet er i odds 1,70 og Leovegas er i odds 1,71. En toneangivende licensløs bookmakere er i odds 1,69 på en italiensk sejr.

LAZIO: Tre point efter de første tre spillerunder i Europa er ikke godkendt, men træner Simone Inzaghi har valgt at rotere især i de to udekampe Cluj og senest i Skotland, hvor det altså er blevet til to nederlag, mens man hjemme i Rom besejrede franske Rennes med 2-1 og hvor man stillede i noget som lignede stærkeste opstilling.

Frygten omkring italienske mandskaber og især i Europa League er altid gider de denne turnering, og er de motiveret nok, det er Lazio normalt i Europa og begge nederlag på udebane var efter spil og chancer ikke helt fortjent, og senest scorede Celtic sidst i opgøret til en 2-1 sejr.

Lazio er stærkt spillende i øjeblikket i Serie A og vandt søndagens udekamp i Milano mod Milan med 2-1, søndag gælder det Lecce hjemme en på papiret overkommelig modstander, og det bør betyde at Træner Inzaghi vælger at satse på det europæiske opgør først inden man tænker på Serie A, og italienerne bør have gode muligheder mod et Celtic mandskab som generelt har det svært på udebane i Europa.

Trupnyt: Lazio har indtil videre ikke vigtige fravær til opgøret.

Lazios forventede startopsstilling: 3-5-2: Strakosha-Luiz Felipe,Vavro, Acerbi- Lazzari, Milinkovic Savic, Parolo, Luis Alberto, Lulic-Correa, Immobile.

CELTIC: Skotterne er godt kørende i øjeblikket, man har kun tabt to opgør indtil videre i denne sæson og placeret som nummer et i den hjemlige liga, og vandt lørdagens udekamp mod Hibernian i League Cuppen med 5-2, og spillede sig videre til finalen mod bysbørnene fra Rangers i næste måned.

Celtic har hentet syv point i de første tre opgør i Europa League, og var måske en smule heldig for to uger siden med at hente alle tre point mod Lazio hjemme i Skotland på et meget sent mål og efter at have været bagud i opgøret, og man er underdogs i torsdagens opgør i Rom.

Generelt har Celtic og skotsk fodbold det ikke nemt på udebane i Europa og det er især hjemme at man hente de fleste point, man har dog endnu ikke tabt på udebane endnu i denne sæson i de europæsike opgør, men der venter en vanskelig opgave mod et romersk mandskab som på papiret er et niveau over Celtic, og teknisk kan give de noget tunge skottere på problemer.

Celtic vil være fint tilfreds med et point da man er fire point Lazio og med kun tre opgør tilbage, og derfor må man forvente at man spille meget afventende og ikke mindst stå meget kompakt i et opgør hvor italinerne med stor sandsynlighed vil komme blæsende fra start.

Trupnyt: Celtic har indtil videre ikke vigtige fravær til opgøret.

Celtics forventede startopstilling: 4-2-3-1: Forster-Frimpong, Jullien, Ajer, Taylor-Brown, McGregor-Forrest, Rogic, Elyounoussi-Edouard.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, tuttomercatoweb.com, sslazio.it, corrieredellosport.it, celticfc.net, lalaziosiamonoi.it

 • MobilePay indbetalinger
 • Overskuelig hjemmeside
 • Hurtig support

Kommentarer

Feedback