10. september 2017 kl. 16:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Gianluca Rocchi
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (3)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 38-30-32%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert:
Jetbull Spil nu hos Jetbull
Det ligner et tæt opgør på Stadio Olimpico i Rom mellem to jævnbyrdige hold som endnu ikke har tabt. Milan har et godt tag på Lazio og er ubesejret de seneste to kampe i hovedstaden. Begge hold kan leve med en pointdeling efter pausen.

DERDOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • De to mandskaber ser meget jævnbyrdige ud i denne sæson, selv om Milan har forstærket sig, og er udråbt som outsider til årets scudetto.
 • To af de seneste fire indbyrdes opgør på Stadio Olimpico i Rom er sluttet uafgjort, senest i februar hvor man spillede 1-1.
 • Det er det første opgør efter to ugers landsholdspause, og begge mandskaber har europæiske kampe i den kommende uge og kan leve med en pointdeling.
 • Det kan blive en taktisk affære, hvor begge mandskaber vil være bange for at slippe håndbremsen, selv om bookmakerne forventer mange mål.
 • Lazio har spillet meget tætte opgør i de første to spillerunder, hvor det blev til uafgjort hjemme mod Spal, og en heldig sejr ude mod Chievo.
 • Begge mandskaber kan nok stille i noget som ligner stærkeste opstilling.
 • Milan har spillet tre af de seneste fem kampe på fremmed græs uafgjort.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Lazio har det normalt svært når de møder topholdene i Serie A, det har Milan ikke været de seneste sæsoner, men det er de udråbt til at være i år.
 • Milan har skiftet en del ud i truppen hen over sommeren er man spillet ordentligt sammen, og hvor stærk er man egentligt?
 • Milaneserne vandt heldigt senest mod Cagliari, hvor det sardiniske mandskab ramte både stolpen og blev snydt for et klart straffespark.
 • Lazio har ikke været sprudlende indtil videre, og burde kun have haft to point efter de første to spillerunder i stedet for fire point.
 • Gæsterne skal op mod den stærkeste modstander de har mødt indtil videre i denne sæson.

Argumenter i kursiv:De elementer jeg mener oddsætterne/markedet overser/fejlvurderer

Oddset: Også værdi hos Danske Spil odds 3,45 og Bet365 odds 3,40.

Oddsudvikling: Oddset åbnede i odds 3,20, men har siden været stigende, men er også begyndt at falde hos nogen af bookmakerne, jeg forventer dog ikke at oddset vil ændre sig så meget.

Markedsoverblik: En toneangivende og licensløs bookmakere er i odds 3,51, og åbnede i odds 3,65.

LAZIO:

Hjemmeholdet er ubesejret efter de første to spillerunder, men hvor spillet bestemt ikke har været prangende, man fik kun 0-0 hjemme mod oprykkerne fra Spal, og senest vandt man 2-1 på et mål sidst i opgøret ude mod Chievo, og en lidt heldig sejr mod den lille Verona klub som gav Lazio store problemer og stod stærkt i hele opgøret.

Søndag kommer Milan på besøg på Stadio Olimpico i Rom, og et opgør som vil kunne give et godt billede af de to mandskabers styrkeforhold, selvom landsholdspausen måske vil gøre at begge mandskaber skal oppe i det samme tempo igen, og det kan betyde en taktisk og defensiv affære.

Træner Simone Inzaghi har gjort det godt indtil videre i sin tid som manager for romerne, og man vandt Super Cuppen i starten af august mod Juventus, og i den kommende uge spiller man europæisk det kan betyde at man vil være ganske fint tilfreds med en pointdeling mod en stærk modstander som man ikke har besejret i de seneste to indbyrdes opgør i Rom.

Det tyder ikke på at der bliver lavet de store ændringer i forhold til den seneste kamp i Verona, hvilket betyder at Lazio stille med de samme elleve spillere som besejrede Chievo.

Lazios hjemmebanestatistik: 0-1-0, Målscore 0-0.

Trupnyt: Hjemmeholdet må undvære Federico Marchetti (fast) i målet som har været ude de seneste syv måneder, samt er brasilianske Felipe Anderson(fast) på midtbanen også ude til opgøret, han har dog ikke spillet endnu i denne sæson.

Lazios forventede startopstilling: 3-5-1-1: Strakosha, Wallace, De Vrij, Radu, Bastam Parolo, Lucas Leiva, Milinkovic, Lulic, Luis Alberto, Immobile.

MILAN:

Milaneserne har fået en god start på sæsonen med seks point i de første to spillerunder, men mod to mandskaber som man skal vinde over hvis man vil drømme om scudetto i den kommende sæson, det blev til en 3-0 sejr i Crotone, men hvor man spillede elleve mod ti i 85 minutter, og senest mod Cagliari var man i problemer mod et godt spillende sardinisk mandskab, som havde fortjent at få point i opgøret efter spil og chancer, men som man besejrede med 2-1.

Søndagens opgør i Rom vil give et godt billede på Milans styrke, og hvor langt man er noget med den mere eller mindre helt nye startopstilling, træner Vincenzo Montella må undvære højrebacken Andrea Conti, men ellers kommer man til den italienske hovedstad i noget som ligner stærkeste opstilling.

Det ligner et meget tæt og jævnbyrdigt opgør, og kan Milan komme fra Rom med et point i bagagen så vil man være ganske godt tilfreds, og især fordi at man i de kommende to opgør har to overkommelig modstander som Udinese og Spal som begge skal besejres hjemme i Milano.

Man har hentet Kalinic i Fiorentina til angrebet, men med unge Cutrones målform i øjeblikket så er det svært at sætte den 19 årige ud på bænken, da han har gjort det rigtig godt med to mål i de første to spillerunder.

Milans udebanestatistik: 1-0-0, Målscore 3-0.

Trupnyt: Andrea Conti(fast) højreback er ude til opgøret, og man har Bonaventura tilbage i truppen igen efter at han har siddet ude skadet mere mindre i hele 2017.

Milans forventede startopstilling: 4-3-3: Donnarumma, Abate, Bonucci, Musacchio, Rodriguez, Kessie, Biglia, Montolivo, Suso, Cutrone, Cahanoglu.

Kilder: Gazzetta dello Sport, Sportnotizie24.it, acmilan.com, sslazio.it, Corriere dello Sport, tuttomercatoweb.com

 • Hyppige promotions
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback