18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kristina Kucova - Irena Maria Bara: 1

21. juli 2021 kl. 16:30 - WTA - Gdynia - grus
20. jul. 2021 kl. 23:28 (Opdateret 22. jul. 2021 kl. 16:38) 20/07
196
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (7)

2 kvinder som skal kæmpe for at komme nærmere top 100

Chance (1-X-2): 53-0-47%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Kristina Kucova som er 5 år ældre, tager imod 26 årig Bara, som begge kvalede sig ind i denne hovedturnering.

Bara som for år tilbage vandt flere itf grus titler, men siden da har stået lidt stille. Hun har fra Maj og frem vist gode prøver på sit grusspil, og slået større navne end dagens modstander. Jeg ser Bara som en boldflytter med en god defensiv, og lever meget på at modstanderen begår fejlene. Hun er ekstremt dygtig til at få alt over, og det kræver som regel 1 slag eller 2 ekstra, for at vinde point imod hende. Hun server svagt, og er tit involveret i nogle meget rodede kamp med et hav af breaks. I hendes første kval var ingen undtagelse, hvor hun kæmpede sig til 17 breakbolde, men gav også 17 væk, og kom lige akkurat ud på den rigtige side imod nr:287 på ranglisten.

Kucova som jeg gik imod for nylig og tabte, har ikke haft de store resultater på grus i år, og har kun vundet kampe under Bara's niveau. Hun har dog sidste år bevist at hun kan præstere på dette underlag, og har kørt virkelig gode procenter på det seneste. Hun vandt i sin første kval kamp mod lillesøster Radwanska, som ikke spiller på gruset mere end højst nødvendigt, og vandt 95% af sine førsteserver, og gav 0 breakbolde væk. Dette er måske alt sammen på et billigt grundlag, men det beviser trods alt at hun er ready to go, og føler ikke hun begår det antal uprovokeretfejl som Bara kommer til at håbe på.

Jeg fik en blandet følelse af at se banerne i dag på tv, især den ene side gav underlige opspring og frustrerede begge spillerne der stod på den.

Selv hvis det skulle blive en rodet urytmisk kamp, føler jeg at Kucova har sigtekornet indstillet rigtigt, til at kunne komme ud på den rigtige side af denne kamp.

Oddsene har svinget lidt og ligger omkring 1,90 på Kucova, men Bet365 holder fast på odds 2 som jeg syntes er pænt betalt for dette opgør.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback