18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Krasnodar - Chelsea: (AH: -1,5) 2

Match center
28. oktober 2020 kl. 18:55 - Fodbold, Europa - Champions League
Krasnodar Stadium    Ali Palabiyik
27. okt. 2020 kl. 18:39 (Opdateret 28. okt. 2020 kl. 20:46) 27/10
699
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Chelsea møder et yderst skadesplaget Krasnodar hold, som heller ikke rigtig har fundet melodien i den hjemmelige liga, derfor er jeg gået på en Chelsea sejer med flere mål.

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 55-0-45%
Betvalue: 103,05%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 0-4
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Krasnodar mangler til dette opgør rigtig mange profiler, både med skader, men også med "corona-karantæner". Listen af tvivlsomme og spiller der er ude er lang, så den skrives under indhold, og det er også et af de store argumenter for at Chelsea kommer til at løbe med en flermålssejer.
 • Chelsea forsvaret har været udsat for heftig kritik, men efter to kampe med rent bur, mod Sevilla og Man. United går Chelsea ind til dette opgør med en stærke defensiv organisation, som også har selvtillid. I deres seneste kamp mod Man. United viste Mendy også at han har nogle gode kvaliteter.
 • I Krasnodar's kamp mod Rennes, var Rennes uheldige med ikke at vinde, og xG sluttede også med 2,4 i Rennes favør mod 1,5 til Krasnodar. Krasnodar er heller ikke imponerende defensivt i den russiske liga, hvor de har lukket 13 mål ind over 12 kampe, og blot har fået 1 clean sheet i deres seneste 8 kampe.
 • Krasnodar tabte deres seneste kamp 3-1 på hjemmebane mod Sp. Moskva. Derudover ligger Krasnodar nr 8. med 18 point efter 12 kampe. Så selvtilliden er måske ikke helt i top, og med flere spillere der har corona kunne man godt forestille sig at optakten ikke var helt i top.
 • Chelsea har rent offensivt, sat nogle gode kampe sammen. Mod Southampton, Crystal Palace og WBA (i 2.halvleg) var de gode og skabte en masse. Så når Chelsea får sat det offensive rigtig op, så er de farlige og med så mange folk at vælge imellem så er jeg ikke nervøs for at Chelsea nok skal få skabt noget i dette opgør.
Hold øje med
 • Chelsea står overfor en lang rejse, og den lange samt alle de forholdsregler der er i kølvandet af Corona udvikling må tage fokus og påvirke spillerne, så man kunne godt forestille sig at Chelsea's optak til dette opgør ikke er den samme som de er vant til.
 • Chelsea var imod Mancehster United ikke imponerende offensivt, og har generelt i denne sæson været meget svingende, hvilket giver god mening med alle de nye folk de skal have kørt ind. Hvis Chelsea ikke går ud og tager styringen af dette opgør, og forsøger at skabe opgøret, så kunne vi sagtens få en mål og chancefattig kamp.
 • Krasnodar er ikke ueffen, og offensivt kan de godt skabe chancer og mål. Krasnodar har efter 12 kampe i den russiske liga scoret 22 mål, og i kampen imod Rennes var de bestemt også fint med offensivt, hvor de sluttede på en xGF på 1,5.
 • Chelsea var ikke særlig farlige i sidste kamp mod Man. United og ej heller mod Sevilla. Betingelserne bliver noget nemmere i dette opgør, men offensivt skal Chelsea blive bedre til at sætte deres offensive folk i gode positioner.
Oddsmarked

Oddset har været nedadgående de seneste dage, og åbnede i 2,50-2,60 de fleste steder med. Hvor oddset nok også er blevet lidt påvirket af de mange skader hos Krasnodar. 
1X2 er også faldet markant, og ligger på de 1,41 som noget af det højeste. 

Jeg var også meget lokkede af at spille Chelsea sjer, uden Krasnodar scorer, men gik fra det efter jeg så kampen mellem Krasnodar og Rennes igennem, hvor Krasnodar faktisk havde fine muligheder 

Holdene:

Chelsea kan stille stort set som de ønsker, og af de kilder jeg har kigget på, er de fleste bud denne opstilling: 

Mendy; James, Silva, Zouma, Chilwell; Kante, Kovacic; Ziyech, Mount, Pulisic; Abraham

Ude for Chelsea er Alonso, som har karantæne, og derudover er Kepa ude med en skade, men han ville ikke have været i startopstillingen, selvom han var klar. 

Krasnodar er i en anden situation. De har Remy Cabella og Evgeniy Markov ude, efter en positiv corona-test, som de fik før Rennes kampen, og derudover er Wanderson og Viktor Claesson også ude, så rent offensivt har Krasnodar ikke meget at skyde med. 
Derudover er Ari og Petrov også ude med skader, og Petrov er en fast mand i Krasnodar bagkæden. 
Afslutningsvis skal det yderliget siges at Marcus Berg, Egor Sorokin og Kristoffer Olsson tvivlsomme til dette opgør, jeg tænker at nogen må blive klar til dette opgør, men ikke desto mindre så er Krasnodar i den grad ramt af "afbud" til dette opgør. 

Jeg har læst mig til forskellige bud på opstillingen for Krasnodar, og er endt med denne 4-3-3 opstilling som jeg har mest tiltro til:

Safonov; Smolnikov, Martynovich, Kaio, Chernov; Utkin, Gazinski, Vilhena; Suleymanov, Berg, Cristian Ramírez 

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback