18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Karim Benzema - Klaas Jan Huntelaar: Draw no bet: 1 (Flest scoringer)

9. juni 2012 kl. 17:00
3. jun. 2012 kl. 22:34 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 03/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (3)
Chance (1-X-2): 45-20-35%
Betvalue: 103,25%
Spilbar ned til odds: 1,78
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Mens Karim Benzema er den ubestridte stjerneangriber hos det franske landshold, så må hollandske Klaas Jan Huntelaar nok forvente at skulle tilbringe størstedelen af EM slutrunden med de målfarlige stænger placeret på udskiftningsbænken.

Frankrig har stor tillid til Benzema, som ligger alene fremme som boksangriberen. Med et afbudsramt engelsk landshold ligner det umiddelbart en relativ overkommelig gruppe for Frankrig og Benzema.

Den franske landstræner har dog et defensivt udgangspunkt, og vi skal ikke forvente at opleve Frankrig blandt turneringens mest scorende nationer.

Der er stor respekt for Klaas Jan Huntelaar efter 12 mål i EM-kvalifikationen og de imponerende 29 Bundesliga-scoringer. Men
Holland får det sandsynligvis ikke nemt i "Dødens Pulje", og PL-topscoreren Robin van Persie er udvalgt som spydspidsen, og det ser ud til at sende Huntelaar ud blandt reserverne.

Så selvom Holland offensivt er et trin over Frankrig, så er det ikke sikkert, at Huntelaar får lov til at deltage i målfesten for Oranje.

Grundet den forventede forskel i spilletid må Karim Benzema være favorit til at score flere EM-mål end Huntelaar.

Tilbagebetaling af indsats ved lige mange scoringer.

ODDS

Karim Benzema er favorit til at blive Frankrigs topscorer med odds 3,50 hos Sportingbet, og regnet blandt outsiderne til at blive EM topscorer med odds 15 hos Unibet.

Hos Holland er det dog Robin van Persie, der er favoritten til at blive topscorer, mens vi kan hente odds 4,50 for Klaas Jan Huntelaar. Også som EM topscorer er der højere odds at hente for Huntelaar; odds 18 hos Unibet.

Ser vi isoleret på de tre gruppekampe, så har Nordicbet odds 1,55 for Klaas Jan Huntelaar scorer. For Benzema kan vi dog blot få odds 1,35 for en scoring i de tre gruppekampe.

Links til optakter

http://www.betxpert.com/em-2012/hold/frankrig 

http://www.betxpert.com/em-2012/hold/holland 

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Feedback