Annonce

Nedrykningskampen: Leganes rykker ned

21. maj 2017 kl. 23:59
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Kommentarer (36)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 23%
Betvalue: 115,00%
Spilbar ned til odds: 4,35
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Oprykkerne Leganes er pt. i en mindre formkrise - Senest tabte man hjemme til et reserve-spækket Celta-mandskab med 2-0, og det har været Leganes store problem i denne sæson; Man kan ikke score mål, hvilket betyder man er det hold i ligaen der har scoret færrest mål. Selv bundproppen Osasuna har scoret flere.

Leganes har ikke vundet en kamp siden d. 21 november, og med kun 5 point ned til Gijon på den forkerte side af stregen, kan det blive hurtigt blive en billet retur til Segunda.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN;

* Leganes har store problemer med at finde netmaskerne. Kun 15 mål på 20 kampe, hvorfor man er det hold der har scoret mindst i La Liga. 

* Holdene omkring Leganes er begyndt at vise bedre form, trods nederlag, hvilket hurtigt kan spise deres forspring til holdene under stregen.

* Seneste sejr for Leganes ligger tilbage d. 21 november 2016. Siden da er det blevet til 5 uafgjorte og 3 nederlag.

* Leganes er den trup i La Liga med det mindste transfer beløb til rådighed, så muligheden for at forstærke sig væsentlig er et problem. Hold som Granada og Osasuna, har trods placering nær bunden formået at komme godt ud af transfer-vinduet.

* Leganes har problemer på målmands-posten, og der bliver skiftet regelmæssig; Ubalance i defensiven (se opsummeringen).

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

* Det er stadig "tidligt" i sæsonen, og der mangler stadig 18 kampe - Der kan komme væsentlige skader, også hos konkurrenterne, der gør at Leganes får det lettere.

* Selvom man ikke har scoret mange mål, lukker man heller ikke mange ind. Kun 33 mål på 20 kampe, hvilket er samme antal som mange af holdene over dem. Klubberne under stregen har i snit lukket 2 mål ind pr. kamp.

* Hvor Leganes har formået at få et enkelt point, har holdene under stregen oftest tabt.

* Ved point lighed tæller indbyrdes opgør over målscorer. Leganes er pt. bedre end Deportivo, Granada og Osasuna i dette tilfælde.

Holdene over Leganes:

Deportivo (19 point); Holdet er mand for mand stærkere end Leganes, og trods sin placering har man stadig en "ok" hjemmebane, hvor man kun har lidt 3 nederlag for sæsonen. Deres store problem er udebaner, hvor man endnu ikke har vundet en kamp, men kan man holde hjemmeformen, kan dette blive redningen og give dem endnu en sæson i La Liga.

Indbyrdes er Leganes bedre end Deportivo (2-1).

Valencia (19 point); Valencia lignede et hold der var overraskende tæt på et totalt kollaps, men efter Voro kom bag roret er holdet begyndt at ligne det gamle Valencia, selvom man mangler "store" navne som man havde i forrige sæsoner (red. Soldado).

Indbyrdes er Valencia bedre end Leganes (2-1).

Holdene under Leganes:

Sporting Gijon (13 point): Sporting er et hold som de fleste betragter som et "elevator-hold", så det er ikke overraskende de ligger hvor de gør. Som Leganes har man heller ikke et stort transfer rådighedsbeløb, og derfor kan man stadig ikke betragte sig som 1. udfordre til overlevelse, selvom man er holdet tættest på stregen.

Indbyrdes er Gijon bedre end Leganes (2-1).

Osasuna (10 point): Osasuna er efter skiftet på trænerposten blevet et helt andet mandskab. Der er spillelyst og tro på egne evner, hvilket også har vist sig i de seneste runder, hvor man var tæt på at tage point fra topholdet Sevilla, og formåede at få 1-1 mod Espanyol og Malaga. Dertil har man i vinterens transfervindue forstærket sig, ved at hente den tidligere Osasuna-spiller Nikola (forsvar) hjem fra kinesisk fodbold. De ligner et hold der godt kunne kæmpe sig til overlevelse.

Indbyrdes er Leganes bedre end Osasuna (2-0)

Granada (10 point): Granada er også et mandskab man næsten altid kan regne med kæmper med i bunden for overlevelse, og alligevel formår man (næsten) altid at få røven væk fra faren. Det ser dog kritisk ud i denne sæson, og man har da også forsøgt at hente noget slagkraft til truppen. 

Adrián Ramos (tidl. Dortmund) er blevet lejet fra kinesiske Chongqing Dangdai Lifan FC for resten af sæsonen. En stærk spiller, som forbedre Granada-angrebet. Dertil har man tilføjet noget dybde, blandt andet i defensiven med islandske Sverrir Ingason og på midtbanen med græske Kone.

Indbyrdes er Leganes bedre end Granada (1-0).

Opsummering:

Leganes er altså en af de mindste klubber i La Liga, og efter en god start er man begyndt at gå mere og mere i stå, og med 18 kampe tilbage kan dette blive kritisk for den lille klub. Dertil synes man ikke at have fundet den rigtige mand til at stå mellem stængerne, da man har skiftet mellem fire målmænd i denne sæson, og hentet en femte (red. Champagne). 2 af deres konkurrenter io bunden har altså formået at styrke sig igennem transfervinduet, hvilket kan blive i hvert fald det ene holds redning.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback