Annonce

Kalmar løb 11: Zorn Brick = Top 3

27. januar 2018 kl. 18:42
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05
Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 31%
Betvalue: 103,85%
Spilbar ned til odds: 3,23
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Trav, Bronsdivisionen, Kalmar 

(Løb 11, 1640 meter auto)

Taktikken er helt klar i det her åbne sprinterløb med 1 Zorn Brick - at holde ryggen på den forventede spidskandidat 2 Global Science som er en katapult bag bilen og normalt ikke misser spidsen i det her løb. Skulle det blive dette løbsscenarie så bør ZB ha en god pladschance. Jeg tror positioner og løbsafvikling bliver meget afgørende her.

Den knebne favorit Global Science kommer helt oppe fra Boden og her er planen given - der skal kørers i spids, hvorfra den også går sine bedste løb og jeg vurdere den til at ha en fin vinderchance.

Zorn Brick har før vist den kan åbne hurtigt fra start (22 november, Jägersro). De heste som evt kan drille ZB fra start i at nå positionen i ryg på førerhesten skulle være 5 Cash Valley og 7 Elegant Ås, som begge også kan åbne hurtigt fra start. Jeg vil dog give en fordel til ZB via især favorittens startrhurtighed.

Derfor skal du følge tippet:

  • Har det optimale spor som øger chancen for at nå ryggen på favoritten 2 GS.
  • Har vist god form og senest på V75 blev den nr 2 (også fra ryg på førehesten) bag den stærke og dygtige Olle Rols.
  • Virker til at ha fordel af 1640 meter.
  • Har løbet 63% i top 3 ud af 48 starter.
  • Thomas Uhrberg er en dygtig og rutineret kusk som har kørt ZB et par gange før (vandt bla et V75 med den 15 oktober 2016 på Åby fra bagspor over sprint). 

 Det skal du være opmærksom på:

  • ZB møder mange dygtige konkurrenter, bla: 2 Global Science, 4 Erik Sting (som har stor kapital og stald Timu Nurmos heste skal man altid ha respekt for), 5 Cash Valley (som er en dygtig hest som altid går gode løb og har en imponerende sejrsprocent på 67) og 9 D.D's Perseverance (som også kommer med veldokumentered form). Jeg kunne i teorien nævne de fleste heste i det her felt.
  • Selvom spor 1 er optimalt ifht at ramme ryggen på nr 2, så kan det også samtidig blive meget stresset når bilen slipper og ind i første sving, hvis flere andre også vil kører efter samme positioner. 
  • Selvom den skulle ramme ryg på nr 2 og følge den hele vejen ind til mål, så skal den stadig ha lidt tur for at komme i top 3. Eksempel: Hvis nr 2 skulle vinde løbet med små marginaler, så kan ZB evt godt sidde klinet helt op i ryggen med kræfter sparret og så stadig ende med at blive nr 4-5 i mål. Det sker desværre ofte. Og endnu være hvis nu nr 2 skulle ha en total offday og falde sammen, ja så vil det automatisk gå udover ZB chancer.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddssætterne/markedet især overser/fejlvurderer.  

Odds: https://www.unibet.dk/betting#filter/trotting/1004459726

Starlister: https://www.atg.se/spel/2018-01-27/V75/kalmar (V75-7) 

Løbet kan ses her: https://danskespil.dk/dantoto/spil-nu-side?in...

(kl 18.42).

Feedback