18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Juventus - SSC Napoli: X - Tips & Spilforslag

Match center
20. oktober 2012 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Allianz Stadium
19. okt. 2012 kl. 13:57 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 19/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (1-X-2): 52-28-20%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 3,57
Rigtig/forkert:
Danbook Spil nu hos Danbook
Topbrag i 8.runde når Juventus(nr.1) og Napoli (nr.2) tørner sammen på Stadio Juventus Arena lørdag aften.

Juventus er favoritter i opgøret, men har vist svaghedstegn i de seneste kampe mod Shakhtar Donetsk, og Siena, og det kan koste point mod Napoli. Hjemmeholdet er ubesejret i 46 kampe, og har indtil videre vundet seks kampe, og spillet en uafgjort. Juventus har ikke kun Serie A at tænke på, og med kun to point i de første to CL kampe venter der i den kommende uge en vigtig kamp mod danske FC Nordsjælland som skal vindes. Til lørdagens kamp må man undvære Buffon(fast) i målet som bliver erstatet af Marco Storari, samt Vucinic(fast) i angrebet som er ude med influenza.

Gæsterne fra Napoli har fået en fantastisk start på sæsonen med 19 point i syv kampe, seks sejr, samt en uafgjort ude mod Catania. Defensivt har holdet virket mere stabilt end det var tilfældet i sidste sæson, samtidig med at man har set farlige ud i det offensive, og holdet virker godt sammenspillet.Napoli kan ikke møde Juventus på et bedre tidspunkt, og jeg forventer et meget tæt opgør mellem disse to mandskaber som ikke er pisket frem til at skulle vinde, og godt kan leve med et point. Gæsterne kan stille i stærkeste opstilling.

JUVENTUS:

 

Hjemmeholdet er favoritter i lørdagens opgør, men har vist svaghedstegn i de seneste to opgør man har spillet først mod ukrainske Shakhtar Donetsk i Champions League som med en smule held kunne have vundet opgøret i Torino som sluttede 1-1, og i den seneste udekamp i Siena for to uger siden vandt man med 2-1 på et sent mål af Marchisio. Den Gamle Dame ligger nr.1 i tabellen med 19 point samme antal point som lørdagens modstander fra Napoli, og Juventus er da også favoritter til at genvinde mesterskabet i år, men jeg forventer at både Napoli, og ikke mindst Inter vil være de største outsidere til at udfordre Juventus om årets Scudetto.

 

Juventus er ubesejret i 46 kampe hvilket er ganske imponerende, og hjemme i Torino har man indtil videre gjort rent bord i de første tre kampe man har spillet hvor man har besejret Parma, Chievo og, Roma uden de store problemer, samtidig med at man har vundet ude mod Udinese, Genoa samt Siena, og spillet uafgjort i Firenze 0-0 mod Fiorentina. I Champions League har man ikke fået den helt bedste start, man spillede 2-2 i London mod Chelsea efter at have været bagud med 0-2, og kom stærkt tilbage i opgøret, men i den seneste hjemmekamp mod ukrainske Shakhtar Donetsk blev det kun til 1-1, hvilket kan komme til at koste pladsen til foråret hvor man går ind i den afgørende face af Champions League, ergo er Juventus pisket frem til at skulle hente seks point i de kommende to kampe mod danske FC Nordsjælland.

 

Hjemmeholdet skal gå videre i årets Champions League alt andet vil være en skuffelse, og til lørdagens opgør tyder det også på at træner Antonio Conte vælger at starte med Quagliarella på bænken, og det betyder at man spiller med Matri, og Giovinco i angrebet, og det kan godt være et lille tegn på at næste uges kamp mod danskerne allerede er i tankerne.

 

Min vurdering af hjemmeholdet er at de indtil videre har vist stor styrke i de første 7 spillerunder hvis man kigger på point høsten, men samtidig også har haft heldet på deres side specielt i de to udekampe mod Genoa og Fiorentina, hvor man godt kunne have tabt begge kampe, og senest mod Siena hvor man bestemt ikke virkede så farlige som tidligere.

 

Sæsonen er forsat lang da hjemmeholdet er med på tre fronter i denne sæson, og derfor er man ikke pisket frem til at skulle vinde lørdagens opgør mod et Napoli mandskab som har set rigtige stærke ud i de første syv spillerunder af dette års Serie A. De to hold tørnede sammen i august måned i Kina i Super Cuppen som Juventus vandt med 4-2 efter forlænget spilletid, og hvor gæsterne følte sig bortdømt efter at have fået ikke mindre end to rødekort, mens det seneste opgør i Torino tilbage i april sluttede 3-0 til Juventus.

 

Der venter alle italienske calcio elskere et brag af en kamp lørdag aften i Torino når de p.t to bedst spillende mandskaber i Serie A tørner sammen, jeg forventer et tæt, og taktisk opgør mellem disse to mandskaber, hvor Juventus er favoritter pga den stærke hjemmebane, og ikke mindst på grund af at statistikken også taler til hjemmeholdets fordel.

 

I 67 Serie A opgør i Torino har hjemmeholdet vundet 40 kampe, samt spillet 20 uafgjort, og kun tabt sy v opgør. Det seneste nederlag mod Napoli var tilbage i oktober 2009, hvor hjemmeholdet efter at have været foran med 2-0 måtte se sig slået med 2-3 på blandt andet to mål af Marek Hamsik.

 

Juventus hjemmebanestatistik: 3-0-0, målscore 8-1.

 

Trupnyt: Hjemmeholdet må undvære Gianluigi Buffon(fast) i målet som er skadet, han bliver afløst af Marco Storari som er en god erstatning, men som efter min mening er et handicap for hjemmeholdet, samtidig er Mirko Vucinic(fast) i angrebet dømt ude til opgøret pga influenza.

 

Juventus forventede startopstilling: 3-5-2: Storari, Barzagli, Chiellini, Bonucci, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Matri, Giovinco.

 

NAPOLI:

 

Gæsterne er startet rigtig godt i denne sæson med 19 point i de første syv spillerunder, hvor det er blevet til seks sejr, og et uafgjort opgør ude mod hjemmestærke Catania. Man har hentet syv point i de første tre udekampe, man besejrede Palermo 0-3 uden de store problemer, og herefter blev det 0-0 på Sicilien mod Catania inden man besejrede Sampdoria i Genova med 1-0 på et straffespark som blev begået udenfor feltet.

 

Napoli har indtil videre virket meget stærke, og man er blevet meget mere stabile i det defensive end det var tilfældet i sidste sæson, hvor man til tider var rystende usikre i forsvaret, samtidig med at offensiven ligeledes virker rigtig godt sammenspillet, og Pandev har gjort en god figur efter at man solgte Lavezzi til franske Paris. SG i sommers.

 

Klubbens mål i denne sæson er at man skal med i Champions League i næste sæson, samtidig med at man skal udfordre Juventus om årets mesterskab, og træner Walter Mazzarri har udelukkende også kun spillet med reserver i de første to opgør i Euro League et klart bevis på at man ikke går så meget op i det europæiske i denne sæson.

Kan gæsterne spille med om mesterskabet i denne sæson? Ja efter min mening så har Napoli muligheden i år da Juventus går efter at nå langt i Champions League, og det kan koste point når vi når hen til foråret hvis de forsat er med, og selvom de har en bredtrup, men det kræver at gæsterne samtidig viser stabilitet over hele sæsonen. Jeg har været meget overrasket over Napoli indtil videre, de har ikke handlet helt vildt ind hen over sommeren, men spiller med mere eller mindre samme hold fra sidste sæson, og har gjort det rigtig godt samt har man fået lidt mere bredde i truppen hvilket man manglede i sidste sæson.

 

Napoli har indtil videre ikke været på de svære opgaver endnu i dette års turnering hvis man lige ser bort fra udekampen mod Catania, og hjemmekampen mod Fiorentina, og lørdagens opgør vil kunne gi et godt billede af hvor stærke gæsterne er i denne sæson når de gæster Torino, og de forsvarende italienske mestre.

 

Kampen kan efter min mening ikke komme på et bedre tidspunkt for napolitanerne de er velspillende i øjeblikket, og selvtilliden er stor i truppen, samtidig med at man møder en modstander som har vist lidt svaghedstegn på det seneste, og som samtidig er presset i Champions League, og det skal gæsterne prøve at udnytte i morgen aften, og Napoli bør have en god mulighed for at snuppe et point, selvom statistikken i Torino ikke taler til gæsternes fordel.

 

Jeg forventer ikke at Napoli vil komme stormende fra start, men at man vil prøve at spille mere kontrolleret, og hvor fokus skal være på det defensive, og på midtbanen hvor man skal prøve at slå hjemmeholdets spil i stykker hvis man skal have noget med hjem fra opgøret, og ikke mindst skal undgå at få rødekort da det ikke er i undertal at man henter point mod et stærkt mandskab som Juventus, hvilket man også så i Super Cup kampen tilbage i august hvor det blev de rødekort som afgjorde Napolis skæbne i kampen.

 

Gæsterne kommer til Torino i stærkeste opstilling, og det ser ikke ud til at Mazzarri ændre det store i forhold til den seneste hjemmekamp mod Udinese som man vandt med 2-1, dog vender Cannavaro tilbage i midterforsvaret hvilket betyder at argentinske Fernandez glider ud på bænken, men ellers stiller man med samme formation som for to uger siden hjemme på Stadio San Paolo.

 

Napolis udebanestatistik: 2-1-0, målscore 4-0.

 

Trupnyt: Alle mand er klar til lørdagens opgør.

 

Napolis forventede startopstilling: 3-4-1-2: De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Gamberini, Maggio, Inler, Zuniga, Behrami, Hamsik, Pandev, Cavani.

 

Tidligere opgør:

2011-12 Juventus-Napoli 3-0

2010-11 Juventus-Napoli 2-2

2009-10 Juventus-Napoli 2-3

2008-09 Juventus-Napoli 1-0

2007-08 Juventus-Napoli 1-0

  • Høje odds
  • Markedets største hcp-udvalg
  • Dansk support

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback