18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Juventus - Atalanta: 1

Match center
11. juli 2020 kl. 21:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Allianz Stadium    Piero Giacomelli
9. jul. 2020 kl. 12:51 (Opdateret 11. jul. 2020 kl. 23:38) 09/07
745
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (6)
Chance (1-X-2): 51-26-23%
Betvalue: 107,10%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 2-2
LeoVegas Spil nu hos LeoVegas
Juve er utrolig stærke hjemme på Allianz Stadium, og har normalt et godt tag på Atalanta i Torino. Gæsterne er stærkt spillende i øjeblikket og især offensivt, men Den Gamle Dame er rutineret og dummer sig sjældent to gange i træk.
Det taler for
 • Juventus er utrolig stærke hjemme på Allianz Stadium, og har normalt et godt tag på Atalanta når de gæster Torino, Juventus har nemlig ikke tabt til Atalanta hjemme siden 1989.
 • Det er sjældent at Den Gamle Dame dummer sig to gange i træk, og de kan med en sejr mod netop Atalanta spille sig endnu tættere på det niende scudetto i træk.
 • Juventus er ubesejret på Allianz Stadium i denne sæson, hvor det er blevet til fjorten sejre og en uafgjort, og man vandt det indbyrdes opgør mellem de to mandskaber tilbage i november i Bergamo med 3-1.
 • Atalanta var tæt på at smide point mod Lazio hvor man var bagud med 0-2, men alligevel vandt med 3-2 og man har besejret Napoli, Udinese, og Sampdoria i de seneste opgør, men hvor man sagtens kunne have tabt point mod Napoli og Sampdoria.
 • Den Gamle Dame er mere rutineret end Atalanta, og træner Maurizio Sarri viste tilbage i november hvordan Atalanta skal spilles for at give dem problemer, og netop på midtbanen kan gæsterne blive overmatchet.
 • En god stime slutter på et tidspunkt og det gør den også for gæsterne, og lige netop dette opgør kan blive det opgør som slutter Atalantas stime mod et stærkt og rutineret mandskab som Juventus.
 • Offensivt har Juventus Paulo Dybala tilbage igen efter at have siddet ude senest med karantæne, og det styrker dem offensivt, og med hurtige folk i angrebet som Ronaldo, Dybala og Bernardeschi kan Atalantas lidt tunge forsvar komme i problemer.
 • Juventus har midlerne til at sætte gæsterne på plads, og det kan blive et opgør hvor Juventus endnu engang beviser hvem som har magten i Serie A.
Hold øje med
 • Atalanta har overrasket alt og alle i denne sæson med deres offensive spil, og er det mest scorende mandskab i Serie A.
 • Juventus smed en 2-0 føring i tirsdagens udekamp mod Milan, hvor det blev til et 2-4 nederlag og hvor det virkede til at man troede at sejren var i hus.
 • Skal mesterskabsspillet åbnes igen og gøres spændende så skal Atalanta komme til Torino og spille frit og offensivt som de har gjort indtil videre, og så kan de måske overraske.
 • Defensivt lukker Juventus sjældent fire mål ind, men det var tilfældet i Milano, og Atalanta er utrolig stærke og effektive både på omstillingerne og på den sidste halvdel af banen, og tager Juventus let på tingene igen så har Atalanta bestemt mulighederne for at straffe dem.
 • Det kan blive en taktisk affære Juventus har syv point ned til Lazio i tabellen, og med det slutprogram man har tilbage er årets scudetto forsat på Den Gamle Dames hænder.
Oddsmarked

Legovegas er i odds 2,10 og det samme er Bethard og Mr.Green, og det er sjældent at man ser så højt et odds på Juventus på hjemmebane, det har ikke været tilfældet siden hjemmekampen mod Inter tilbage i februar .

JUVENTUS: Den Gamle Dame er forsat nr.1 i tabellen og det niende mesterskab kommer tættere på, selvom det blev til et dumt nederlag tirsdag aften ude mod Milan på 4-2 efter en føring på 2-0, men man tog for let på tingene og milaneserne gav aldrig op, og det er ikke noget man normalt ser fra Juves side at smide 2-0 føringer.

Kigger man på Juventus spil og ikke mindst stabilitet over hele sæsonen, ja så kan man ikke sige så meget til deres stabilitet for de har jo kørt derud af igennem hele sæsonen og uden nogen form for slinger, men spillemæssigt var det mere underholdne og mere solidt under Massimiliano Allegri end det er under Maurizio Sarri, og det er også en af grundende til at Sarri har fået kritik, det er ikke underholdne nok og han tænker på samme måde som i tiden i Napoli.

Juventus er favoritter lørdag aften og det skal de være hjemme på Allianz Stadium hvor man mere eller mindre intet giver væk, og med alt respekt for Atalanta og den supersæson som de har gang i så skal Den Gamle Dame ud og slå sømmet i mesterskabskisten, og ikke mindst bevise at det som skete i Milano var en af de få fejl de laver på en sæson.

Med den rutine man har på hele mandskabet både på banen og på bænken så kan man give Atalanta problemer, og netop i det her opgør kan gæsterne komme i voldsom problemer og blive presset som de ikke er blevet det siden sidst de to mandskaber tørnede sammen, og især defensivt virker gæsterne noget tunge i det med især Palomino og det skal Juventus kunne udnytte.

Juventus hjemmebanestatistik: 14-1-0, målscore 39-11.

Trupnyt: De Ligt er tilbage i midterforsvaret og Dybala er tilbage i angrebet efter at de begge sad ude i Milano med karantæne, yderligere vender Alex Sandro tilbage som back, altså tre vigtige brikker som er tilbage hos Juventus i forhold til den seneste kamp, og det styrker dem markant.

Juventus forventede startopstilling: 4-3-3: Szczesny- Danilo, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro- Bentancur, Pjanic, Rabiot- Ronaldo, Dybala, Bernardeschi.

ATALANTA: Gæsterne fra Bergamo forsætter den gode stime og vandt torsdagens hjemmekamp mod Sampdoria med 2-0, men i et opgør hvor gæsterne bestemt havde fortjent mere og det først var det sidste kvarter at Atalanta fik hul på bylden, og netop de to opgør mod Napoli og Sampdoria kunne man sagtens have smidt point i, og man har hentet seks sejre i de første seks spillerunder efter corona-pausen, hvilket er ganske imponerende.

Atalanta kommer på en vanskelig opgave i Torino og mod et hjemmehold som sjældent dummer sig to gange i træk, og man har det generelt svært i Torino når man gæster Juventus, man har nemlig ikke besejret Den Gamle Dame i det norditalienske siden 1989 hvilket giver et godt billede af at netop her har man det langtfra nemt.

Jeg forventer ikke at Atalanta kommer med 110 i timen til dette opgør det er træner Gian Piero Gasperini alt for klog til da det vil blive straffet med det samme fra hjemmeholdets side, men skal man spille sig ind i kampen om årets scudetto så skal man ud og jagte de tre point lørdag aften.

Det er lidt et opgør hvor man har alt og vinde og intet at tabe, og hvor man skal tag chancen og se om man kan overraske, men det blive langtfra en nem opgave på en svær udebane og mod et rutineret mandskab som Juventus, især defensivt skal man stå stærkt og netop i dette opgør bliver det med stor sandsynlighed på Juves præmisser og hvor man kommer til at jagte Juve med mest boldbesiddelse, og det kan give gæsterne store problemer for det har ikke være tilfældet på det seneste.

Atalantas udebanestatistik: 10-4-1, målscore 41-17.

Trupnyt: Atalanta kommer til Torino i noget som ligner stærkeste opstilling.

Atalantas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Gollini- Toloi, Palomino, Djimsiti- Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens- Gomez, Ilicic- Zapata.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, sport.periodocodaily.it, tuttosport.com, juventus.com, tuttomercatoweb.com, atalanta.it

 • Stort spiludvalg
 • Høj tilbagebetaling
 • Lukrative kampagner

Kommentarer

Feedback