18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jurgen Melzer - Denis Istomin: 2

Match center
22. februar 2012 kl. 18:15 - Tennis, ATP
20. feb. 2012 kl. 11:07 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 20/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-2): 45-55%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Partybets Spil nu hos Partybets
Memphis, 1. runde, indendørs

Istomin viste stor form i San Jose og nåede finalen, hvor han tabte til Raonic. Nu gælder det en ny turnering, og det er før set at spillere tager sig en slapper oven på et rigtig godt resultat. Jeg tror dog stadig han er sulten. Og situationen er den at Melzer skal have brækket storetåen på sin højre tå i lørdags, under et natligt toiletbesøg. Der er tvivl om hvorvidt han vil stille op, og gør han det, så bør han være ganske mærket. Om der er hold i rygterne vides ikke med 100%, men hans manager udtaler, at tåen er brækket.

OBS: En lille blunder fra min side. Partybets er match complete bookie. 1 set eller 1 ball bookies er at foretrække. Ladbrokes endnu ikke med odds.

Jurgen Melzer (38) er startet sæsonen ganske middelmådigt med bl.a. en kvartfinale i indendørsturneringen i Zagreb. Efterfølgende blev det til to vundne kampe i Davis Cup mod Rusland. I weekenden kom han slemt til skade, da han under et natteligt toiletbesøg brækkede sin storetå. Hans manager Ronnie Leitgeib bekræfter disse rygter. Hvis storetåen er brækket og Melzer stiller op, må han være ret mærket. Den kan tapes op, men det må gå ud over østrigerens bevægelighed. 

Denis Istomin (49) sprang 12 pladser på ranglisten efter sin flotte turnering i San Jose i sidste uge. Selvom han spillede en god turnering, så var der intet han kunne stille op mod Raonics kanonserv i finalen. Uzbekeren bevæger sig ganske godt på en tennisbane, taget hans højde og drøjde i betragtning. Han slår fladt og forstår at bevæge sin modstander rundt. Kan han spille på samme niveau i denne uge, som han gjorde i San Jose, så kan han nå langt i denne turnering. Det er dog også set før, at spillere tager sig en slapper oven på et rigtig godt resultat. Jeg tror dog Istomin er sulten er sin middelmådige form i 2011 og ønsker at klø på.

  • Mange livebetting-markeder
  • Brugervenligt website
  • Tidlige odds

Kommentarer

Feedback