18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jo Wilfried Tsonga - Nicolas Mahut: Over 10,5 partier (1. sæt)

Match center
23. september 2011 kl. 18:00 - Tennis, ATP
23. sep. 2011 kl. 11:41 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 23/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 25-75%
Betvalue: 118,75%
Spilbar ned til odds: 4,00
Rigtig/forkert:
Bwin Spil nu hos Bwin
ATP Moselle Open, Metz - Frankrig - kvartfinale, indendørs hardcourt.

OBS. Spillet hedder "11 partier eller flere" hos Bwin.

De to franskmænd Jo-Wilfried Tsonga og Nicolas Mahut render ind i hinanden i kvartfinalen af turneringen i Metz.

Det er tale om to spillere med rigtig gode server på et hurtigt indendørs underlag. Dette er som regel ensbetydende med få servegennembrud og tætte kampe. I dette tilfælde er Tsonga dog gjort til meget stor favorit, hvilket også er helt fortjent.

Tsonga er en langt bedre spiller på alle områder, men jeg synes alligevel at Bwin undervurderer muligheden for et tæt 1. sæt, hvor Mahut har motivationen i behold og forhåbentlig ikke er træt endnu. Tsonga er ikke den bedste returspiller og kan få problemer med at håndtere Mahut's serv.

Find spillet

bwin -> Sport - Tennis -> ATP (Metz/FRA) -Indendørs (51) -> Jo-Wilfried Tsonga (FRA)-Nicolas Mahut (FRA) -> Tryk på tallet (+11) til højre for kampen -> Hvor mange partier bliver der spillet i 1. sæt? -> 11 partier eller flere

Jo-Wilfried Tsonga #10

Franske Tsonga er en af de mest underholdende spillere at se på, når det virkelig kører for ham. Han har en uhyggelig 1. serv, en knaldhård forhånd og et generelt offensivt spil. Tsonga's spil er bedst egnet til de hårdere underlag som græs, hardcourt og indendørs hardcourt, hvor hans serv virkelig kommer til sin ret. Serven er nok Top10 i verden. Tsonga har lidt mangler i returspillet, hvor han stadigvæk kan udvikle sig. Han er en stor og tung spiller, og kan have problemer med at komme ordentligt i position til en god retur.

Tsonga har haft en fin sæson indtil videre. Han har tidligere i karrieren været præget af skader, men det er han heldigvis stort set sluppet fra i denne sæson. Han kom flot til semifinalen i Wimbledon, men røg i kvartfinalen i US Open til en velspillende Federer. I 1. runde af turneringen her i Metz slog han let Rodrigues og Tsonga var ikke i problemer overhovedet. Solid bag 1. serven og Tsonga er generelt god på indendørs hardcourt, hvor han har positiv statistik fra alle sine professionelle sæsoner. Tidligere på året var Tsonga i finalen i Rotterdam, der ligeledes spilles på indendørs hardcourt.

Nicolas Mahut #92

Mahut skrev jeg om i går hvor han mødte Clement, og Mahut fik spillet sig videre til kvartfinalen efter et dårligt 1. sæt, hvor han ikke formåede at tage sine chancer i Clement's servepartier. Mahut vandt et tæt 2. sæt, og fik snuppet sejren til sidst efter et godt 3. sæt, hvor han servede godt.

Mahut sværger til serv/volley og den form for tennis er bedst suited til indendørs hardcourt og græs. Mahut kommer stort set frem til nettet hver eneste gang - også når det virker ganske håbløst. Han har en stor 1. serv og er rigtig god ved nettet. Timingen er ikke altid lige god, men han har alligevel en god rækkevidde.

Mahut er en anelse begrænset fra grundlinjen, men har alligevel en respektabel baghånd, der kan producere vindere for ham. Ellers bliver grundspillet mest brugt til at lave transportslag, så Mahut kan komme frem til nettet igen.

Mahut er direkte svag i returspillet og er derfor ganske afhængig af at holde sine egne servegames og tage de chancer der byder sig i modstanderens partier. En underholdende spiller, der dog til tider kan være frustrerende at se på.

Match up

Begge spillere har store server, er gode ved nettet og er en smule begrænsede i returspillet, hvilket taler for spillet. Underlaget indendørs hardcourt er dog så tilpas hurtigt, at man får meget forærende i egen serv. Mahut havde et enkelt udfald i 1. serveparti i 1. sæt mod Clement igår, hvor han blev breaket og dette skal Mahut forsøge at undgå i dag, da han vil have svært ved at breake Tsonga.

Tsonga en meget bedre spiller, hvilket forskellene i rangeringen også tydeligt viser og Tsonga har spillet til at kunne gøre det let af med Mahut. Underlaget og banen favoriserer dog umiddelbart ingen af spillerne og jeg synes sandsynligheden for 7-5 til en af spillerne eller et tiebreak i 1. sæt skal være større end bwin vurderer. 

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback