Jiangsu Suning - Adelaide United: Hjemmeholdet vinder 2-1, 3-1 eller 4-1

Match center
1. marts 2017 kl. 12:35 - Fodbold, Asien - AFC Champions League
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 27%
Betvalue: 110,70%
Spilbar ned til odds: 3,70
Rigtig/forkert:
bwin Spil nu hos bwin

2.Runde af Asien Champions League bringer mig en tur nord fra Shanghai, hvor vi skal have et opgør mellem Jiangsu Sining og Adelaide Undited fra Australien. Den kinesike liga er ikke begyndt endnu, men Jiangsu har alledrede været i aktion flere gang og bør vinde en sikke sejre mod et mildest talt ringe Adelaide United som fik en lussing hjemme på 0-3 til Gamba Osaka i første runde.


Taler for:

Jiangsus kom godt for land med en 1-0 sejre ude over sydkoreanske Jeju og kan med en sejre her bringe sig et godt skidt mod videre advancement, hvilket vil være første gang for klubben.

-De råder over nogle spænende spiller så som Ramires tidlgere Chelsea spiller og den tidligere Shaktar bomber Alex Teixeria. Været at nævn er bestemt også den unge Columbianer Roger Martinez som score 10 mål i 12 kamp sidste sæson.

-Adelaide så utrolige tunge ud mod de letter japanske spiller i første runde og vil få samme problemer her. 

- Adelaide er ude på en længer tur og skal sammentide vænne sig til det kolde klima som er pt. befinder sig. Kun mellem 6-8 garder når kampen spilles.

- I takt med kinesisk fodbold buldre frem, ses det sammen på fans siden. Der kommer hele tiden flere til og forventer fuld gas på kædlerne. 

- På trods af jeg ikke levner Adelaide mange chancer,  tror jeg stadig de vil kunne komme frem til chancer. Og forhåbentlig puttede en enkelt i kassen.

Taler imod:

- Adelaide har aldrig tabt på kineskisk grund ud af 3 mulige forsøg. 

- Men de spillede en jammerlig kamp i første runde som ikke levner dem mange chancer i denne.

- Jiangsus afhænger som de fleste kinesike hold af deres udlændninge. Spiller de ikke op til derse bedste kan det blive en kedelig og målfattig kamp.

-Adelaide har været noget så ringe i den hjemmelige liga og vil måske satse mere på CL. 

Håber vi kan ramme igen på dette CL fra asien.

Robson

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback