18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jessica Pieri - Aneta Kladivova : 2

17. september 2021 kl. 11:30 - w25 - Jablonec nad Nisou - grus
16. sep. 2021 kl. 23:58 (Opdateret 17. sep. 2021 kl. 16:21) 16/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (5)

En stor test venter for lokale Kladivova

Chance (1-X-2): 58-0-42%
Betvalue: 110,04%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 1-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

Italienske Pieri har vundet over mange fine modstandere i år, og ligner på papiret en overkommelig modstand der venter i dagens kamp.

Pieri har godt nok ikke hentet titler i år, og hendes 6 grus titler ligger også snart en håndfuld år tilbage. Hun maste Salden i første kamp, som ikke har vist sit niveau længe, og ordnede Bozovic i 2 tiebreaks, som ellers havde vist fremgang på det seneste. Dagens kamp blev med et hav af breaks, og det er som regel en naturlighed i Pieri's kampe. Hendes klejne størrelse går at serven ikke er det store våben, men til gengæld har hun god fart i sit spil, og et godt touch på bolden. Hun er lynhurtig på banen, og svær at spille uden om. Man for lidt fornemmelsen at det er Giorgi der spiller når man ser hende, men helt så skarp er hun dog ikke som ranglisten også afslører, men har lidt de samme spidskompetencer. 

På den anden side står lokale Kladivova som for alvor først greb ketcheren frem på itf touren her i August, og har vist fin opadgående kurve. Dette er hendes 6 kamp, og de 4 foregående har hun klaret i 2 sæt, primært mod tjekkisk modstand.

Når hun får styr på sin serv bliver hun rigtig god, men for nu er der stadigvæk for mange fejl. Hun er til gengæld ligesom dagens modstander rigtig god i returspillet, hvor hun er god til at trykke den ned i modstanderens baghånd, og søger nettet lige så ofte som chancen byder. Hun slår ikke ligeså klinisk til bolden som Pieri, og vil hellere ikke kunne dominere grundspillet, men spiller mod en modstander som også har store udfald ofte.

Pieri er sådan en type der ofte kan vende sæt selvom hun er nede i sækken, men det kan også gå den anden vej hvor hun fuldstændig bliver sat. Trods mange imponerende sejre til Pieri i år, har den sidste periode ikke været hendes bedste, og det vil være en oplagt mulighed, for endnu en fra den tjekkiske talentfabrik at udnytte.

Bet365 ligger som markedets højeste lige nu, men man ser ofte op til kampstart at det kendte navn trækker mange indsatster ind, så oddset faktisk kunne ende højere. De andre på det danske marked ligger på 2,30-2,40 hvilket nogenlunde er det samme som resten.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback