Annonce

Jessica Diggins - Ragnhild Haga: 2

3. december 2017 kl. 10:00
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Kommentarer (3)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 25-75%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 1,33
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Løberne fra USA kom senere ud på snø end de norske. Diggins har sin styrke i nedoverbakkene og i de korte løb. Haga har haft en strålende start på sesongen og mens Diggins gik prolog, kvartfinale og finale i sprinten i dag, så sto Haga over. Haga bør være enda større favoritt på hjemmebane og en løjpe som er meget tung.

Diggins havde en fin sprint dag i dag - hvor hun kom helt til finalen. Det var lidt overraskende at hun skulle klare sig så godt, men det har og kostet kræfter.

Haga sto over og går på hjemmebane. Haga var 30-40 sekunder hurtigere end Diggins i både 10 km klassisk og 10km fri i Ruka forrige weekend. Faktisk var Haga den aller hurtigste på afslutningsløbet forrige weekend og viste dermed en form vi ikke har set fra hende tidligere. Hun virker dermed at være i sit livs form.

Denne løjpen er veldig tøff og det passer Haga bedre end Diggins. Med Bjørgen, Kalla, Weng m.fl. som vil sætte fart ganske hurtig, så tror jeg Diggins ganske tidlig faller af. Haga bør ha langt større motor og kan hænge med længere. Det er selvfølgelig en fare for at Haga sprækker fullstendig om hun ikke passer på.

Haga viste i Ruka at hun mestrer begge stilarter.

Diggins har en bra afslutning og vil mest sandsynlig være stærkere end Haga om de kommer sammen ind mod mål.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback