Jennie C. Øberg - Krista Parmakoski: 2

30. december 2017 kl. 10:00
2. maj. 2018 kl. 16:29 02/05

Kommentarer (4)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 45-55%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Jennie Øberg har en gang været på pallen i verdenscupen og går normalt Scandinavian Cup. Hun har ofte en god tid i prologen, men klarer sjældent at følge på efterpå.

Parmakoski er en av favorittene til at vinde touren og selv om hun ikke har sin styrke i fristil sprint, så er feltet ikke toppet og hun bør komme sig videre fra prologen uden problemer. For hendes del vil en sprint finale give et godt udgangspunkt for resten af touren og i et heat ser jeg hende stærkere end den svenske pigen og bør være favoritt her.

Bookmakerne er ikke helt enige om hvem af disse to som bør have bedst muligheter på touens første dag. Unibet har Øberg som favoritt, mens fx Betsafe giver odds 30 på at Øberg vinder(20 på top3) og Parmakoski odds 50(5 på top3)

Øberg har brugbare resultater fra junior mesterskab, men enda ikke taget steget på seniornivå. Parmakoski er nummer tre sammenlagt på sprint rankingen, kun bag suverene Nilsson og Falla.

Hun har ikke været dårligere end 10. i prolog/finale, men 4/6 har været klassisk, hvor hun har sin styrke.

Parmakoski blev nummer ni ved sidste rend også det i Sveits(Davos) men var sjanseløs i semifinale heatet - hvor stort set alle de bedste var med(Nilsson, Falla, Randall, Østberg og Matveeva) 

Mens Parmakoski er nummer tre i verdenscupen, er Øberg nummer 11 i Scandinavian Cup. Bl.a. er det tre svenske løbere foran hende der.

Jeg kan selvfølgelig tage veldig fejl når jeg ikke har set Øberg, men har svært ved at se hvordan hun kan rangeres foran Graaff, Bjornsen, Jacobsen, Caldwell m.fl.

Hvis den finske pigen kan undgå et heat som i Davos, så bør hun helt klart have pene muligheder for at komme sig til finalen og det tror jeg ikke Øberg kan matche.

PS. For de som vurderer at lave et ski manager hold(se i forumet) så er Øberg er godt og billig alternativ:-)

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback