18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Jaqueline Christian - Nastajsa Schunk: 2

10. september 2021 kl. 16:30 - Challenger - Karlsruhe - grus
9. sep. 2021 kl. 22:04 (Opdateret 10. sep. 2021 kl. 17:42) 09/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

Skal den nye unge tyske stjerne fører momentum videre?

Chance (1-X-2): 46-0-54%
Betvalue: 103,14%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 2-0
Betfair Spil nu hos Betfair

18 årige Tyske Schunk, som kommer fra 2 nylige titler på grus, og en finale plads i junior Wimbledon, skal se om hun kan tage skridtet videre.

Det ligner umiddelbart hende og Niemeier, som skal være de næste i rækken til at reprænsenterer Tyskland, når de nuværende drosler ned. At kalde hende den tyske Sabalenka er måske at tage munden for fuld, men en spiller som gerne vil afgøre pointene hurtigt, hvilket ofte også bringer hende ude af balance hvis bolden kommer tilbage. Der er stadigvæk nogle hjørner der skal slibes, og hun skal selvfølgelig være mere konstant i sine præstationer, hvilket har medført til flere nederlag under Christian's niveau.

I dagens kamp spillede hun en disciplineret indsats mod Sharma, og holdte stand i alle sine 9 servepartier. Men må forvente at Christian får flere bolde tilbage, da hun trods alt er en bedre "ball striker" end Sharma, men har Schunk dagen som idag, ser jeg Schunk komme ud på den rigtige side af denne kamp.

Christian trynede Bronzetti i 1 sæt, og kunne skrue op for blusset til sidst i 2 sæt da der var brug for det. Hun kørte gode procenter i serv og retur, men viste også at hun ikke helt endnu er der hvor hun gerne vil være, da hun flere gange lukkede Bronzetti ind i kampen igen.

Oddset er allerede dalene, men få bookmaker ligger stadigvæk på deres åbningsodds. Lige nu kan den på det danske marked købes fra 1,75-1,91, jeg føler stadigvæk godt det kan blive en rodet kamp der kan gå begge veje, men føler Schunk har en god mulighed for at tage skridtet videre.

God Kamp.

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website
Feedback